Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Ioana ,cum e la voi?
sunteti ok? ma uit la tv si ma gandesc mereu la voi,
cele care sunteti acolo.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Danelutza multumesc!Si eu am avut probleme chiar destul de grave din cauza amigdalitelor repetate si probabil si netratate corespunzator. Am facut reumatism si injectii cu moldamin timp de 5 ani. Tocmai de aceea stau cu frica in san, Liviu a facut deja 3 episoade anul asta dar toate 3 manifestate cu febra mai mare sau mai mica doar o singura zi si durere in gat cateva zile si toate 3 au trecut fara antibiotic. Acum realizez ca desi a trecut relativ usor si peste ultima amigdalita, trebuie verificat sa nu cumva sa existe pacatosul ala de streptococ. Pentru ca am citit ca si angina streptococica poate trece de la sine, insa streptococul ramane daca nu e depistat si distrus cu antibiotic, si isi face de cap exact ca in cazul meu.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dana , intr-adevar situatia e f. aiurea...si nu stim cum va evolua...
Pe noi nu ne afecteaza direct , pt. ca suntem departe de zonele afectate , dar nu se stie niciodata...Rachetele au ajuns pana in zona Haifei dar nu se stie daca nu vor fi aruncate mai departe...Avem prieteni in Haifa , ei spun ca sunt bine , am vorbit azi dimineata la telefon cu o prietena din Tiberia si i-am spus ca daca simte ca nu mai are loc acolo usa mea e deschisa...Ea a mai stat la noi si stie ca indiferent de ora la care ar ajunge , ii pot pregati patul in 5 minute .

In rest ...cu Dumnezeu inainte...alta solutie nu avem !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti ?
Eu muncesc cu drag si spor,daca va e dor de mine mai dati si voi un ochi pe ele.ro, cautati-ma la lideri, sa vedeti ce lucruri destepte debitez...
In rest...toate bune...
Am fost ieri la cumparaturi, ne-am luat hainute de nasi...poate ma invrednicesc sa va pun si poze...eu rochita de seara...serviciul imi prieste, am mai slabit, mi-am luat rochita masura 38..., costum pt cununia civila, gentuta pt rochita de seara, el costum, vesta, lavaliera pt seara si camasa si cravata pt cununia civila...Ne mai tb pantofi la amandoi si suntem gata...
Darul de nunta l-am dat deja...Finutzii s-au mutat in casa noua si si-au amenajat apartamentul.Asa ca le-am dar darul inainte si si-au luat dormitor.
Cam atat...
Va pupacesc !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... o zi buna si de la mine, profit ca doarme motzata...
Danutza bananutza io vreau poze, asha sint eu nesatula, nu ma satur doar cu faptul ca ai zis ca tzi-ai cumparat costumul
Lucia pupici lui Liviu ... eu si acum cind trag o gura de aer rece ma dor amigdalitele, asha ca iarna cind racesc le arunc cite o inghetzata sa le treaca. Norocul meu ca de cind stau aici, la munte, nu mai fac si febra.
Anculina adicatelea esti nasha mare ? Sa-ti fie de bine, sa-ti traiasca finii. si zici ca pe aici, dai mai rar, ca esti ocupata cu elele ? Dar m-ai omorit cu haine marimea 38. Eu dupa ce am nascut imi luasem pantaloni, dar marimea 48 , intre timp am ajuns la 44
Ioana multzumim de cafea, ceaiuri, dar ai uitat de cola si tzigari pentru fetele consumatoare Felicitari pentru papa de la borcanel, dar nu-i devreme pentru dintzuci, ca si a mea miriia de pe la 4 luni, dar primul a ieshit la 6 luni jumate.
Adinella baiat mare Adinellu'
Georgi unde-ai disparut ?!
Flavia, Svetlana, Dana ch, Dana d, unde sintetzi ?!

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

fetele plecara la padure, cred! :)
La noi e cam rece, am iesit un pic sa ma intalnesc cu o fata si mi-a fost cam rece, batea vantul... noroc ca nu am stat mult!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Hmmm, pe pagina a doua, salvat aparentza de fumeie casnica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Noi ne uitam acum la "pisicile aristocrate",
pa!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,iti pun o poza cu costumul,dar fara mine,
ca-s prea divina si daca ma vede vreunul ,pe aici,
o sa ramana capiat si vesnic indragostit.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana io astept, cu sau fara tine, vreau sa-l vad, dar daca era cu tot cu personal inauntru, sa stii ca nu ma dadeam la tine, sau poate da ?!
Adinella eu tocmai am aterizat de la petrecere, e o petrecere a localitatzii care tzine de vreo trei zile, asha ca am vazut ciini si pisici aristocrate de nu mai vreau sa vad altele la tv

Mergi la inceput