Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Neata si de la mine!
Mi-e un pic somn, dar pot sa scriu:)
dana ch, unde e cafeaua, ca nu o vad? :) In spital cand am fost cu Andrei, m-am obisnuit sa beau cafea ca de fel eu nu beam numai in sesiune cand trebuia sa stau pana dimineata sa invat:) Acuma as bea, dar astept sa se intoarca Dana sa o dea:) Ce bine mi-a prins in spital, puteam sta treaza toata noaptea s ail "observ" pe Andrei, sa vad cum reactioneaza organismul la operatii. ca a fuct doua, de data asta, dar cred ca v-am spus, nu? Ca nu mai tin minte si nu vreau sa ma mai repet.
Trebuie sa vina maica-mea dupa data de 15, luna asta, sa ma ia la tara cu Andrei, ...asa ca iar o sa lipsesc un pic. Nu stau mult ca nu pot fara voi prea mult:) merg sa il vada taticul meu pe Andrei ca nu l-a vazut decat din poze, nu ne-am putut intalni de cand am nascut eu,... el e mobilizat la pat, pareza pe stanga. Asa din poze l-a vazut , dar pozele nu sunt exact ca realitatea:)
Si pe deasupra nu vreau sa il las pe Marcel(sotul), prea mult timp singur, nu prea putem sta mult timp despartiti, si din pacate el nu poate veni acum cu mine, dar isi ia concediul in august.
Hai ca ma opresc aici, ma duc sa il schimb pe Andrei ca iar imi vine un miros de caca aici la calculator, se pare ca copilul meu e pus pe treaba de dimineata:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

uite aici cafeaua

pentru adinell cu dedicatie speciala

si sa stiti ca m-am culcat si m-am trezit mai chiauna

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Asa mai merge, Dana, multam esti o draguta! Acum pot sa ma apuc de treaba:)
si eu...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

aha deci m-ai pandit adinell

lasa ca m-ai dau una mai tarziu la cat sunt de chiauna cred ca-mi trebuie o galeata de cafea

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Ce mai facut sa rad tu, Dana!
pai nu te-am pandit, dar nu ti-am zis sa dai cafeaua? Si o asteptam, normal...:)
Hai ca astept si galeata aia, ca eu ce sa iti fac daca ai promis:) dar sa o dai mai incolo, sa am energie si dupa masa:)
Pa,...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele, ma doare capul de mooor...azi lucrez pana diseara...asa ca...toata ziua pe DC

Just..... Maria

Mergi la inceput

Adriana, dar de ce sa te opresti, daca zici ca fata e disperata si nu se poate descurca singura?
Deschide subiect la umanitare, trimite adminului actele necesare....o copie de BI a fetei, una a ta, numarul de telefon al Cristinei si al tau, actele de la facultate, adresele voastre, adresa unde lucreaza Cristina, numarul de telefon al firmei...
Daca iti sustii prietena eu zic ca merita sa te lupti pentru ea.
Eu nu am mai deschis subiect la umanitare pentru ca nu am primit dosarul cu analize...si nu pot deschide subiect pe forum fara acte doveditoare.......nu pot cersii de la oamenii pentru o cauza fara dovezi.

Parerea mea...

Just..... Maria

Mergi la inceput

Maria2mami, ti-am trimis Pm, ca am promis ca nu mai scriu despre Cristina aici:)
Ps: Daca zici ca te doare capul, de ce nu iei un calmant sa nu te mai chinui degeaba??? sau nu ai la tine?

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza si de la mine.Mai e cafea?Chiar am nevoie ca se pare ca ma prinde oboseala.Am hotarat ca duminica sa ma relaxez total, sa nu mai pun mana pe nimic dar pana atunci mai e...

Crismir imi cer scuze si la tine asa cum mi-am cerut si la ea.Doar mi-am spus parerea. .Ramane la latitudinea fiecaruia.

Dana_ch si pe tine si dintzoasa ta.E o perioada grea si pt ea si pt tine dar din fericire trece.

Mihaela si la tine sa treaca durerea de cap.

Adinella sanatate multa si tatalui tau.Cred ca va fi foarte fericit sa-l vada pe Andrei.

Va pe toate in grup.Il astept pe colegu sa ducem maimuta la tara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Adriana am primit pm.
Eu am deschis anul trecut un subiect......inainte de revolutia Dc, atunci nu era nevoie de atatea acte pentru a deschide un subiect...dar esentialul, adica numele, telefonul, adresa a fost specificata.....pentru ca altfel nu prezinti incredere.

Uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=51573" target="_blank">aici

Just..... Maria

Mergi la inceput