Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hauleeeeeu...
Acu scapai de sor'mea...Se mesui pana acum cu unul.Mi-a acaparat calculatoruuul
Pana la urma o dezlipii de pe scaun si o gonii acasa ca sa pot intra si io la voi.

Andora fata cu papuci mishto. Astept bozeeeee.

Miha spor la trebi

Adinella sper sa nu te supere cuvintele mele.Am inteles probleme fetei.O apreciez pentru eforturile pe care le face. Dar iti aduci aminte de tipa aia cu votatul catelului pe nush ce site? Asa ai procedat tu azi.Sper ca ai inteles aluzia si nu te vei supara pe mine.E alegerea ta.

you all

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi ,cand o vedeam pe tipa aia ,imi venea sa ma duc si sa votez toti cainii inafara de al ei.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana itzi ajunge sa recuperezi pina luni ? Asta ca sa nu mai strig dupa tine, te lasam sa savurezi linishtita reintoarcerea

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Danelutza,eu stiu?
mai vedem.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ok, geory, nu ma supar, scuze ca am deranjat pe cine am deranjat dar nu cred ca se compara situatiile absolut deloc. Aici e vorba de o situatie care necesita ajutor cat mai urgent al unui suflet disperat, si in nici un caz nu e un concurs,(ca fata cu catelusul). De aceea am insistat cu mesajele de acest gen, dar ideea nu a fost sa stresez. Imi cer iertare ca am stresat, dupa cat vad. Oricum vad ca deja fetele sunt dragute si vor sa ajute, asa ca nu toate se simt stresate si cred ca ele au inteles strigarea mea venita din suflet.
Am sa inchei subiectul si nu am sa mai amintesc nimic de el ca sa nu mai fie nici o problema.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai acum fetele stiu deja despre ce e vorba si-ti pot comunica ce-ti trimit si cand pe PM.Io asa cred ca e normal.
Nush de ce dar tot tu te-ai suparat.Eu zic sa ne oprim aici.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Adinela, sau poti vb cu admini si deschizi un subiect la umanitare.

vezi ca scrie acolo ce pasi trebuie sa urmezi.
mult succes in demersul tau!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ok, m-am si oprit, nu mai am nimic de adaugat.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!

Bei GEORGI la faza asta cu ADINELL nu cred ca trebuia sa faci observatii...e un gest umanitar,deci ce importanta are unde posteaza sau daca te streseaza..daca nu-ti convine trebuia sa treci peste si sa lasi fata sa scrie...chiar m-i s-a parut aiurea remarca ta...nu te supara ca ti-am zis,e prima data cand ma bag la asa ceva,dar chiar ai fost deplasata,parerea mea!!!!

ANDREEA LA MULTI ANI!...ati ...multi ani impreuna si sanatate la toata familia...si ce s-a intamplat cu bunica ta,cum s-a pierdut?...scuze daca sunt indiscreta sau te intristez

DANIELA
FLAVIAsi spor la treburi!

pe toata lumea si numai bine,pe maine!!!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata

eu sunt rupta de oboseala,ma rupe printzu,bine macar ca numai are febra sa-i dea odata si dintosii astioa odata dar eu nu stiu ce avazut dr ca eu nu prea vad nimic sa iasa.

va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase,

va mpe tote si am sa incerc sa mai revin

ps. sa ma duc sa dorm sau sa ma apuc de mancare pana doarme ca ce stii cat doarme...

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput