Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Heloo fetele...io' tot depresiva...

Mei Cami e online...da nu raspunde....aaaaa si ieri, inainte sa plec acasa....Fla a intrat pe mess....da nu am avut timp sa vb cu ea.

Lucia sanatate multa puiutului.....noi continuam tratamentul cu picaturi...dar nici un rezultat.

revin....sunt la serv pana marti lucrez continuu...

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tumpi pupici Corinei si la frumoasele ei , multa sanatate si sa creasca motzatele repede, noi asteptam poze, cum pune de internet... cum vrem noutatzi

Asha, sa salut si eu pe ziua de azi.
Dana eu cind scriu la mesaje din astea cu condoleante, sterg semnatura mea, doar daca-s uituca. Nu-mi place sa apara alaturi de condoleante, poftitzi poze cu fata mea
Adinella pupici lui Andrei. Frumos gestul care-l faci pentru Cristina, eu dac-as trimite niste banutzi de aici, se plateste mult, cum ai cumpara o piine, dar platesti doua.
Mirela potzi veni cind ai timp mai mult la dispozitie
Andreea ... am fost in parculetz dimineatza, acum e prea cald, ma pregatesc s-o arunc cu poponeatza in piscinutza ei din gradina
Lucia... nu mai vreau retzeta de slabit, acum mi-am adus aminte ca ai mai scris
Pupici la toate, ma duc sa bag in mine o felie de tort, l-am confectzionat aseara, cu piscoturi si brinzica de vaci, retzeta furata de la vestitutl retzetar...
Svetlana te-ai mutat sau inca nu ?

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

pe pag 2???

bey fetele unde umblati???

Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba:
-Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ia zi ce-a avut?
-Ceva bijuterii, un televizor color, si putine economii...
-Nu asta, vroiam sa intreb ce i-a lipsit?
-Pai masina, o casa sau un apartament proprietate personala...
-Mai Bula! Vroiam sa stiu DE CE a murit.
-Pai a fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca cartofi, sa facem piuree si gratare, ea a cazut pe scari si si-a rupt gatul.
-Da! Ce ghinion! Si ce-ati facut atunci?
-Pai taitei cu branza...

Just..... Maria

Mergi la inceput

Maria2mami dar tu ce-o sa faci, tot taitzei cu brinza ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Scuze de kkofonie.................cred ca ....coliva...

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

lume noua:)
ca v-am indus in eroare. Faza cu plecatul cu cortul e adevarata, dar numai in wk, asa din plictis si spirit de aventura, as vrea eu sa o tin tot intr-un concediu:)
Am zis intr-un mesaj si mai anterior ca sunt in concediu pe DC, adica pauza:)
Cand apuc intru si mai citesc noutatile, dar foarte rar :( Sper sa imi revin si ... sa revin. la toate.

P.S.1: tumpi multumim de salutari, transmite-i Corinei ca ne gandim la ea si o asteptam inapoi oricand

P.S.2: Adriana vreau sa ajut si eu, n-am apucat sa citesc tot, dar cat de urgenta e problema? Luna asta n-as avea foarte mult, resursele ajung luna viitoare, dar cat pot vreau sa dau.

P.S.3. Mama Ioanei multumim de vesti, speram ca sunteti ok, la cate vad ca se intampla acum in Israel:(

fetelor tuturor, sunteti cele mai faine

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Adinela,dar nu poate incerca sa devina reprezentat Avon sau Oriflame?
sora-mea e studenta la medicina ,la zi si asa se intretine. e reprezentant Avon.
spune-i si Cristinei de optiunea asta.poate nu a luat si varianta asta in calcul.
ma gandesc ca banutii nu cred ca o sa strangi foarte multi. si oricum ii dai luna asta . si luna viitoare ce face? iar va indura lipsuri.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Diadaniela, nu poate sa mai aiba inca un serviciu ca saraca are deja unul, am scris la inceput, lucreaza la o patiserie, si deja e ingaduita de patron, adica in sensul ca o lasa sa mai plece si la cursuri, e la facultate la zi, imagineaza-ti!
A invatat pe branci si a luat note f. mari si a trecut la fara taxa. Are de platit trei milioane datorie si trebuie sa ii dea neaparat si cat mai repede. Apoi intra si ea in normal.
Eu o ajut cum pot dar nu pot sa ii dau asa multi bani ca si noi avem f. multe restante la curent, si mai avem o datorie de treizeci de milioane. Plus de asta m-am imprumutat patru milioane la soacra-mea de am dat la doctori la operatie la Andrei si trebuie sa ii dau ca...nu am alta alternativa.
Ii asigur masa,(La Cristina) o data pe zi, dar pentru ea inseamna ENORM.
ROG INCA O DATA CINE ARE INDEMN PE INIMA SA O AJUTE SA IMI SCRIE PM SA II DAU ADRESA SA TRIMITA CAT VREA SI CAT ARE. Pentru ea conteaza cat ar fii de putin...
Va multumesc din suflet la toate.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Adinella trimite-mi si mie adresa, vad eu cum fac, rog pe o nepoata sa-ti trimita si dupa aia ma revansez eu cu ea. Bine ?¨
Flavia daca-i doar concediu de DC, nici o problema si eu iau vacantza cite o jumate de zi, ca altfel ma lasa soatza ca nu prea mai fac nemic pe acasa
Danutza bananutza cind vine sotiorul, parca ai zis ca sta 4 zile, sau am gresit eu E diseara, te pregatesti, de asta pictai unghiutzele ?
Pupici si noapte buna, daca nu mai scriu in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,e pe drum.
ajunge peste vreo 3,4 ore.
of,of,de abia il astept!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput