Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 10
malla spune:
Multumesc fetelor inca o data ca imi urati multe lucruri frumoase pentru Andrei! Este bine acum, dar nu asa de bine,.. Plange in somn, nu stiu de ce ca nu cred ca de la operatie cred ca ii da un canin!!!
Acuma doarme, l-am pus in pat cu mine ca este mai linistit. De obicei doarme in patut dar sunt si exceptii ca asta seara cand doarme cu mine...
Sunt asa de obosita!
M-am intalnit azi cu o fata extraordinara,(Cristina), care e singura, e la facultate, a luptata sa invete bine sa treaca la fara taxa, (a luat cinci de zece si un noua),lucreaza(la o patiserie), in acelasi timp si este saraca!!! Sta la o babuta in chirie care este tarea sacaitoare si care o pune sa faca si menajul pe deasupra. Vine seara de la servici, terminata de obosita si face curatenie... Of...ce vremuri!!!De mica a suferit ca ai ei nu au iubit-o si a trebuit tot timpul sa lupte pentru supravietuire... Are un bunic, un frate si o mama care nu o doresc, locuiesc bine-mersi in alt oras si nu vor sa o vada..
I-a promis cineva ca ii obtine o camera la caminul de nefamilisti si trebuie sa plateasca numai 300000 lei pe luna, dar peste o luna, cred! Este asa de deosebita... si e si frumoasa pe deasupra:)
As vrea sa o ajut dar ma simt neputincioasa... mi-e ciuda ca intalnesc atat de multi oameni care traiesc asa de greu si pe care nu prea pot sa ii ajut. Are datorii, nu asa mult, dar pentru ea, dar pentru ea inseamna mult...ii trebuie trei milioane ca sa plateasca o datorie mai veche, dar acum e presata... Eu i-am putut da azi numai 600000 lei ca mai mult nu avem nici noi, mai ales ca eu am dat in stanga si in dreapta cu operatia lui Andrei, am dat ca sa fie bine totul, ca asa e in Romania...Daca vreti si voi sa o ajutati, ma gandesc ca se strang ceva bani, daca fiecare da 50.000 lei, poate reusim sa strangem ceva banuti chiar daca nu se strang asa de multi, pentru ea conteaza oricati ar fi de putini, macar o parte sa reuseasca sa de-a la omul care a pasuit-o atata timp.
Ea nu stie ca v-am spus voua despre ea, dar daca reusim sa strangem ceva bani, o sa ii spun totul.
Daca vreti sa participati la aceasta strangere, scrieti-mi pe PM.
Vrem sa o invitam duminica la noi la masa, asa ca dragele mele duminica avem musafiri alesi... imi venea sa plang cand mi-a povestit ca vrea sa termine neaparat aceasta faculatate cu orice pret, ca s-a imprumutat peste tot in primul an, ca sa achite taxa la scoala, mai bine ramanea fara bani de mancare si nu manca doua zile dar isi strangea banutii... Acum a invatat bine si a trecut la fara taxe, ce bine!!! Ce bine ca din punctul asta de vedere a scapat!!! Zicea ca plangea in casa de foame si cand nu mai putea ii trimitea Dumnezeu ceva pe cineva...
Of, Domane cata lume e chinuita!!!
Multumim lui Dumnezeu ca noi avem cel putin strictul necesar!!!
Andrei si Adriana
andora spune:
quote:
Originally posted by georgi75
[.Tre sa ma vopsesc pana la examen neaparat.
Da' si, coana Jorji, e berbant examinatorul? Pai atunci fa-te mumoasa rapidulet . Cum te vopsesti?
Mai, cu papuci macare zi-mi ce culoare au sa numor de curiozitate...
Eu am mai tras o portie de plans cand i-am zis "ingerasul" asa telepatic fiica-mii.... seara asta am vb cu ea la telefon, cica "mami, tati, alo, uite calushul" adik pescarusul, cu 3 pauze intre ele...
Beyyy eu ce tot intrebam de Flavia si nu-mi raspundea bine, citii io bine ca e in cort la munte? ca de-aia imi faceam griji.... unde? Cu masina sau fara? O fi plouat pe colea? Cat sta? ca eu eram la mare cand a plecat...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
malla spune:
Oameni buni, Flavia nu e la munte, nu stiu unde ati citit voi, dar nu e la nici un munte:) Are ceva de rezolvat si ii necesita timp. Si eu am crezut ca e plecata la munte ca am citit la voi cand ati scris, si ...o dadui in bara cand o intrebai pe Flavia de munte :)
Andrei si Adriana
andora spune:
Adinellu' ce bine ca Andreiut e bine acum dopv al operatiei si tinem pumnii sa iasa si caninii odata
Am citit despre Cristina... chiar ar fi un gest f frumos sa putem strange ceva, cred ca pt ea ar insemna enorm orice leut strans... si orice lumanare aprinsa pt sanatatea ei si orice gand bun....
PS: Mea culpa, eu eram cu muntele Flaviei, dar asa am citit in urma cand venii de la mare... iaca, pe 10 iulie : "O rugaminte la voi: deschideti capitol nou care ramaneti prin zona, eu ma pregatesc de aventura cu cortul la munte ".. ca ce ma intereseaza imi ramane in cap imediat .
Eu n-am somn, caut citate sa-mi schimb semnatura...... voi ati adormit?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
Io nu dorm.De la ora astaaa? e deja 1?
ce papuci mey...hai sa-ti zic nah! Sunt din cureluse subtiri impletite asa... nush cum.O curelusa alba, una bleu, una roz si una verde deschis.Sunt faini ca ii asortez usor cu ceva din culorile astea.
Cat despre examinator..E examen scris .Da am si io un motiv sa ma vopsesc, nu?
Tu esti lbera...maine te trezesti la ce ora vrei
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
malla spune:
A,.... deci si ea ne-a indus un pic in eroare:)
Andora, zici ca nu ai somn??? Pai ce facusi, bausi cafea?
Nici eu nu am somn, ma tot gandeam cum sa fac sa o ajut pe fata asta , dar nu imi vine nici o solutie acuma, probabil ca e prea noapte:) Sper sa doreasca fetele sa o ajutam, cu cat are fiecare, numai sa imi zica sa le trimit o adresa unde sa trimeata banutii....
Eu nu dorm nici acuma, il "pandesc" pe printisor:)
Andrei si Adriana
andora spune:
Georgi super, excact asa am eu o gentuta dn aia de material textil in dungi cum ziic tu si n-am cu ce sa o asortez in jos... da mey io maine sunt libera la soare, dar tre sa ma scol dimineata ca vbine alta prietena la mi sa barfim ca-n adolescenta....
Adinellu' pai cum strangi banutii? Ai vreun cont bancar in care sa viram banii?
Eu n-am beut cafei doar Cola Light.... dar nu a avut cine sa ma oboseasca azi cred
CRISMIR spune:
ANDREEA ,multam de compliment..da,se vede ca esti fara puiuta,nici somn nu ai,hmmmmmm...odihneste acum,ca eu ce-as mai vrea sa stau vreo 2 zile singurica cu soata,sa ne lafaim si sa dormim.....bei da ce tot zici tu acolo ca esti grasa?...ce conteaza daca esti frumoasa,hai baga o culoare la par sa vezi ce diferita si slaba o sa te simti
GEORGI si tie spor la vopsit parul...hmmmmmm,ai facut vinete zici....moartea mea,dar aici nu-mi ies ca lumea asa ca ...cu alta ocazie
DANIELA ,multam de invitatie,asa venii eu repejor,dar nu se poate ca-i departe tare
ADINELL printisorului,probabil ca viseaza dragul de el de mai plange in somn...si Robert al meu face si e mai mare,uneori ma intreb oare ce viseaza de plange asa?...cresc si vad , pricep si ei multe,apoi noaptea le umbla in capusor
Azi am fost la o prietena cu o fetita de 2 ani si 2 luni,druguta,da moaaaaama ce mai urla dupa masa...si al meu tot dupa ea sa se joace si ea nimic,nu vroia fetelor nici cum sa se joace cu Robert....ei,a stat al meu cat a stat cuminte si apoi,hop,o palma peste fata,pai daca nu vroia sa se joace cu el...of,of,of,nu stiu ce ma fac cu el cu palmele asta la copii?!
A,era sa uit,de FLAVIA si eu am citit la fel,ca pleaca cu cortul?!!..ne-a pacalit?
Gata fug,ca e cam tarziu, si ne auzim maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
CRISMIR spune:
ANDREEA,ca zicei de ziua mea,la 30,da era fain,era cu putin verde ca se asorta cu toaleta,deh,asa imi place mie..dar ai vazut cate culori am avut..si numai in decurs de 1 an..la botez am fost roscatul ala tipator,si acolo era cu suvite...la ziua lui Robert de 1 an,alta culoare,jumi-juma...la mare in Grecia,aveam doua culori,jumate un blond gri,si jumate mai inchis....dar pacat ca nu am poze din facultate,nu avem digitalul pe vremea aia,si am doar poze normale,sa ma vezi roza...si chiar imi placea cum aratam... si curaj!!!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
malla spune:
Neata fete, acum m-am trezit si eu...
Mai intrebat Andora daca am un cont bancar deschis, habar nu am cu ce se manca asta...Dar daca va e mai usor asa sa trimiteti banii, atunci spuneti-mi cum sa deschid minunea asta...E greu?
Eu am un card acuma facut oare nu puteti sa ii virati in acest card? Nu ar fi mai usor asa decat sa ma apuc eu sa deschid un cont, ca sincera sa fiu nu ma pricep sub nici o forma:( Nu am umbalat cu conturi deschise, poate ca o sa invat in viitor dar acuma nu stiu pe unde sa umblu si cum si nu are cine sa stea cu Andrei sa merg sa fac atatea formalitati...
Daca ar fi sa putei vira banii pe card, ce datesa va dau de pe acest card ca nu stiu... Sa-mi spuneti ca la prost adica cu mult lux de amanunte ca nu stiu nici cu asta cum se lucreaza:(
L-am facut ca nu am avut ce lucra:) crezand ca pot sa ii strang pe el alocatia lui Andrei, dar pana acum nu l-am folosit ca alocatia s-a dus...:) Deci va astept sa ma invatati:)
Cine mai vrea sa o mai ajute pe Cristina, astept cu dragoste:)
Ma duc s ail schimb pe Andrei ca a facut caca, si mirose de la o posta:)
Auziti, voi stiti ca Andrei nu mai papa seara lapte deloc??? E posibil asa ceva? Mananca un castronas de mancarea dar lapte nu vrea la culcare. Am incercat sa nu ii mai dau seara mancare dar nu puteam sa il culc cu stomacul gol... Copii vostrii papa mancare seara??? Mi-e mie ciuda ca nu papa si biberon cu lapte si cereale...:(
Andrei si Adriana