Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ia sa mai scriu si eu un picutz, afara plouaaaaaaaaaaaaa, ce ma bucur

Andreea la mine-i cuptorasul, afara in gradina, dar inca nu l-am pus la treaba vara asta, ca prea-i cald si ma coc de tot.
Lucia vizionat pozele, ia scrie aici retzeta aia de supletze, a prea eshti trasa prin inel
Georgi n-am apucat sa coc ardeii, dar itzi arunc vreo doi ca sa-tzi incintzi soatza.
Dana dar unde esti ca te vazui la un sobect de la generale... sau apare colegul in seara asta Interesant subiectul, dar nu m-am putut abtzine sa nu zimbesc, de exemplul mesajului de la condoleantze. Si lumea asta-i... dusa cu bicicleta, ca sa nu zic cu pluta
Mama Ioanei multzumim ca atzi scris. Spunetzi-i Ioanei ca noi sintem aici si cind o sa rezolve problema calculatorului, o asteptam
Mirela te astept in vizita la mine. Cit despre cu cine seamana, motzata mea seamana leit cu tatsu, capoasa ca el, bronzata ca el, parul cretz ca el, dar... parul la culoare ca al meu, sexul ca al meu, merge dreapta ca mamasa , are urechile ascutzite ca mine, nasul mic ca al meu... iote ce multe am si eu

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Aoleu ma Danelutza, iti spun sigur ca nu vrei sa incerci o astfel de reteta. Am mai povestit io aici pe forum, cum am slabit.Inainte de sarcina aveam fo 58 kile, cu un kil in plus fata de acum. Dupa nastere am ramas cu 70 de kile si m-am tot chinuit sa slabesc, dar fara sa tin regimuri serioase. Insa in toamna a inceput Liviu cu astmul si au fost cateva luni bune in care tusea mereu si iar tusea si eu aveam un nod in gat, imi venea sa vars de suparare, cand il vedeam asa si nu puteam manca. Asa am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina si acum m-am obisnuit sa mananc putin si mi-e usor sa raman asa. Insa in timpul alaptatului ma trezeam si noaptea sa mananc ca aveam mereu senzatie de foame, din cauza oboselii accentuate si a trezirilor dese in timpul noptii, pana in jurul varstei lui Liviu de 1 an jumate.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Haules baules!
Ce faceti? Bine?Si iooo.Nush ce am azi...Cred ca au dat astia cu ceva de tantari si m-a afectat de sunt asa distrata?

Danelutza mersic de ardei.Da nu vreau sa-mi incing soatza.Am treburi mai importante de facut .Moamaaaa...daca ar vedea el ce scriu io...

Recuperai maimutza vie si nevatamata.Chiar mai curata decat ma asteptam .Si cica s-au inteles super cu ea. Am fata mare...ce mai...

Hai...care mai veniti la conversatii?Ca pana nu se culca colegu' nu ma pot apuca de invatat.
Bag o inghetata acu Care mai doreste?Care mai pofteste?

EDIT: nu mai am ZZ-u. De ceeee? ce-am facuuuuut sa merit soarta asta? Era o cearta interesanta acolo....
Si sa ma corectez:gasii papuci azi in cutie sub pat.Nu pantofi
Ma duc sa ma mai uit.Poate aparu ZZ'uuuu

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,mesajul ala a fost de coma.
stiu si cine e autoarea. e o tip[a Ana Maria. scrie pe la optimiste.
da' ea nu o fi vazut cand a postat?
de vise rele!
Georgi ,eu sunt pe aici ,da' imi fac manechiura.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Georgi ,trebuie sa fi logata ,ca sa vezi zz-ul.
oricum nu e nimic interesant pe acolo.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bey nu se poateee am pierdut ditamai mesajullllllllllllllll
In mare am vrut sa zic asa....
Danelutza traiasca fata si iti povesteam cum ma apucase nostalgia ca-mi aminteam de Isa cand era asa mica... cred ca suna aiurea cum o spun acum insa ce sa fac daca pierdui mesajul
Lucia te-ai tuns? Pup Liviu... am vazut poze si vreau la munte.....
Georgi sa-ti traiasca papucii de la Mamaia! Sa ni-i arati si noua hihihi...
Mirela.. vai ce bine aratai la petrecerea de 30 de ani.... ca mi-am bagat nasul si la tine in albume...
Mai eu suvite am deja de anul rtecut dar nu am mai trecut la facut altele noi... luna asta merg sigur .. si pozele alea cu peruca eau luminate a.i. sa par acceptabila, de fpt am tenul inchis si bronzata sunt is mai tiganca....asa ca blonda nu cred ca m-ar prinde... ca mai sunt si pe deasupra...
Bey despre ce subect d la generale vorbiti? Ca vreau sa vad si io.. dar nu gasesc nik

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Eram logata.Da nush ce se intampla.Acu il am.
Si ce culoare au unghiile tale? .Hai ca te agat.Daca tot nu ai soata acasa...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

acus le pilesc. inca nu stiu ce culoare or sa aiba.

Dana

Mergi la inceput

Ma uit si io la ale mele...da n-am chef de ele.Si de vopsit tre sa ma vopsesc...ca mi se vad firele albe raaau.Tre sa ma vopsesc pana la examen neaparat.

Andora nu stric io poza pe papucii aia...

Bey! Unde e Flaviaaaa? Ne-a parasiiit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am gazit si eu subectu' acela, crezusem ca e al Danei ....Danutzo terminasi?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput