Despre aspirantele optimiste
Raspunsuri - Pagina 2
Marina spune:
Draga Oana iti admir taria de a intoarce si celalt obraz. Din pacate oricat de sfetnic bun ne-ar fi aceasta noapte avertismentele si bulinele nu vor fi ridicate peste noapte. Consider ca nici un temperament oricat de vulcanic ar fi nu da dreptul de a jigni alte persoane. Si nu discutam de un cavant aruncat la manie ci de un mesaj scris care necesita cateva minutele.
Am aspirat multi ani la un bb si fetita mea de 3 ani jumatate e rezultatul unor lupte indelungate. E o scumpete si o iubesc ca ochii din cap. Are insa prostul obicei sa bata din picior si sa strige la mine vreau asta..ti-am zis ca vreau asta...doresc sa... In situatia asta e automat trimisa la time out...5 min de calmare in camera ei fac minuni pentru ca oricat as iubi-o cu vreau asta si doresc sa faci asa nu se poate discuta...
Acelasi lucru s-a intamplat si azi.Lachioanea si Laurici nu au fost excluse , au conturi active si sunt extrem de binevenite atat timp cat nu dau cu pumnul in masa.
Din punctul meu de vedere Ale a fost super fair, a anuntat, a lasat loc de discutii si a facut ceva concret. Nici ea nu merita toate astea doar pentru ca a incercat sa aduca un suflu nou la optimiste.
Si ai vazut atata adunare de moderatori azi aici pentru ca Ale nu e singura. E drept ca ea a fost cea care a actionat dar in nici un caz de una singura si fara a se consulta cu ceilalti moderatori pentru fiecare pas.
gogosar spune:
Imi pare rau ca nu pot fi de acord cu tine Marina, in privinta lui MOana.Daca vei cauta si vei gasi discutiile de atunci, vei vedea, ca nu e chiar asa.Nu e Oana usa de biserica si saraca Lachi, oaia neagra.Atunci a fost un conflict in toata regula.Si nu numai intre ele 2.Nu stiu daca s-a inteles ce am zis noi mereu.Nu ne deranja cand cineva se inscria la Aspirante optimiste. Dar sa scrii intr-o luna 1000 de mesaje, si referitoare toate la faptul ca vreau copil, incerc de x luni si nu reusesc.Cand acolo erau fete care asteptau de ani de zile, facusera n inseminari, tratamente, fiv-uri.
Stiu de atunci, doamna avocat e tare in argumente.
Witchie spune:
Draga Oana,
E pentru prima data cand vezi atatia moderatori, pentru ca de obicei suntem discreti si ne facem treburile fara zgomot. Si pentru ca nu toti moderatorii au dreptul sa modereze peste tot. Pana la urma, ceea ce a incercat Ale sa faca nu este deloc ingrozitor - era vorba de putina ordine si atat. Desprecopii este o comunitate virtuala, in care trebuie sa respectam aceleasi norme de politete ca in viata reala, sau macar sa incercam. Mesajele Laurei si ale Lachionei erau nu doar agresive ci si nepoliticoase. Atunci cand te afli in sufrageria unui om, nu te apuci sa bati din picior pentru ca scaunul tau preferat a fost mutat 5 metri mai incolo sau pentru ca si-a schimbat perdelele. Esti musafir. Nu-i spui in fata "stii ce daca tot m-ai primit in casa ta, fa bine si fa-mi pe plac pentru ca altfel sunt capabila sa fac valuri". Mai ramanea sa ne amenintati ca ne dati in judecata sau ca ne faceti reclamatie la politie. Haideti sa pastram proportiile.
Forumul este un loc de intalnire, un loc unde am prefera sa va imprieteniti, nu sa va aruncati in dispute inutile despre a cui durere e mai mare sau a cui parere atarna mai greu sau cine are voie sa se planga si cine nu. Conflictele pe internet ar trebui sa va dea de gandit. Ar trebui sa va uitati bine la monitoarele voastre si sa va aduceti aminte ca daca erati intr-un club privat, la prima paruiala portarul va lua frumusel de manuta si va dadea afara. De ce aveti impresia ca pe net ne putem permite orice?
Revenind la discutia de la care a plecat acest topic: atunci cand un moderator nou este dispus sa aloce timp si energie pentru a face ordine in subiecte imprastiate in toate zarile, ba mai are si bunavointa sa ii intrebe pe beneficiari ce parere au si ce propun, nu e cazul sa i se provoace crize repetate de inima. Mai ganditi-va si la asta. Mai ganditi-va si la faptul ca veniti aici pentru ca aveti nevoie de informatii despre probleme reale si de suport. DC nu este un ring de box. Pentru conversatii usoare despre vreme sau barfe despre participantii la trafic, insistam sa utilizati chatul.
Atata tot.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
Marina spune:
Draga Anca,
Cred sincer ca mi-ai citit mesajul in diagonala. Cu ce nu esti de acord?
quote:
Originally posted by gogosar
Imi pare rau ca nu pot fi de acord cu tine Marina, in privinta lui MOana.Daca vei cauta si vei gasi discutiile de atunci, vei vedea, ca nu e chiar asa.Nu e Oana usa de biserica si saraca Lachi, oaia neagra.Atunci a fost un conflict in toata regula.Si nu numai intre ele 2.Nu stiu daca s-a inteles ce am zis noi mereu.Nu ne deranja cand cineva se inscria la Aspirante optimiste. Dar sa scrii intr-o luna 1000 de mesaje, si referitoare toate la faptul ca vreau copil, incerc de x luni si nu reusesc.Cand acolo erau fete care asteptau de ani de zile, facusera n inseminari, tratamente, fiv-uri.
Stiu de atunci, doamna avocat e tare in argumente.
ANCA
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
gogosar spune:
La asta s-a referit mesajul meu:
"Draga Oana iti admir taria de a intoarce si celalt obraz."
Ce frumos a facut pe victima...
Marina spune:
Anca,
Sincer nu pricep de ce aduci un conflict vechi in discutie. Oana a zis in mesajul ei da m-am certat cu fata dar va rog sa o iertati ca e o fata tare buna care m-a ajutat cand am avut nevoie. Bravo ei ca a ajuns sa fie atat de altruista...asta e toata esenta mesajului meu. Nu ca a avut sau nu dreptate in cine stie ce disputa antica.
quote:
Originally posted by gogosar
La asta s-a referit mesajul meu:
"Draga Oana iti admir taria de a intoarce si celalt obraz."
Ce frumos a facut pe victima...
ANCA
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
Leditia spune:
Si eu am fost suparata pe Ale ca a inchis subiectele,(ba voiam sa plec)..unele dragi mie,da' na..pana la urma am urmat sfatul unei fete dragi..si anume sa nu iau totul in serios si prea personal si sa-mi urmez telul,acela de a avea un bb..indiferent ca subiectul se numeste intr-un fel sau altul..telul ramane acelasi al tuturor fetelor.
Si papa..,te pupic dulce si ai grija de cele 2 comori..tu mereu mi-ai dat speranta ca se poate.
Ale,mult succes in continuare.
POZE
Kariris spune:
Buna ziua!
Atata timp cat se pretinde ca utilizatorii sa respecte regulamentul ceea ce mi se pare mai mult decat normal si firesc, chiar daca eu nu l-am respectat, motivele chiar nu mai conteaza acum, astept si din partea moderatorilor si a administratorilor reciprocitate. Citesc la ZZ ca anularea unui cont se poate face prin cerere adresata "desprecopii" (administratorului) prin PM. Informatia vine chiar din partea "desprecopii". Solicit in mod expres acest lucru cu cateva minute in urma si mi se raspunde "scuze, dar "desprecopii" nu primeste mesaje private"! poate va faceti timp si gasiti totusi o solutie pentru a-mi rezolva cererea pentru ca alta modalitate nu cunosc in afara de a ma adresa administratorilor.
Decizia mea tine de motive strict personale si nu izvoraste din culpa nimanui. Imi cer scuze pentru modul pueril, impertinent si necivilizat pe care l-am folosit nu in putine dintre postarile mele!
Va multumesc pentru intelegere.
Cu stima, Laura.
nushulica spune:
nu am nimic cu nimeni dar chiar nu mai inteleg de ce atata cearta si scandal de ceva timp pe forum???...chiar conteaza cum se numeste subiectul la care scriem???asta e scopul nostru aici ???sa ne certam de la un titlu de la o lista de la un capitol???eu stiu sigur ca nu asta e si poate toate am reactionat gresit din cauza ca ne obisnuisem cu subiectele la care scriam cu "sezatoarea"noastra de la aspirante optimiste...si tot asa....haideti sa lasam totul deoparte ca tot stresul asta si toti nervii care ni-i facem nu ne fac deloc bine mai ales noua celor care ne dorim mult un copil
va pe toate si as vrea sa nu mai vad atatea discutii in contradictoriu pe forum,haideti sa lasam totul pe mana moderatorilor si noi sa ne vedem de "treaba"