Copilasi martie-aprilie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
Mickyyy spune:
Hop si noi!
In loc sa fac bagaje...pierd vremea pe net...am ramas singura acasa (ma rog, cu daria care doarme) iar restul sunt la curatenie dincolo.
oricum treaba cu mutatul n-a iesit deloc cum trebuie....noaptea asta trebuia sa dormim deja acolo....da aia cu transportul mobilei ne-au lasat cu ..... in balta, nu mai dam de ei de nici o culoare, aiai care ne fac mobila nu ne-au livrat decat 70% din ea, adica n-avem inca terminat dressingul din dormitor(are rafturi, n-are usi) si nici nu ne-au adus mobila de sufragerie, n-avem nici masa aduca, nici scaunele, doar bucataria, camera fetelor si holul sunt gata!
Iar proprietareasa e-n tara si tot bazaie ca vrea sa doarma aici (acum sta pe la o vecina prin bloc), si desi i-am explicat clar ca noi abia pe 8 trebuie sa-l eliberam conform contractului tot ne trezim seara de seara cu ea la usa sa vada daca nu cumva am plecat. Aseara voia sa se mute, i-am explicat ca nu se poate, seara asta presimt ca o sa fie din nou la usa cu aceleasi pretentii.
Imi vine sa m-ampusc!!
Hai ca am fugit la impachetat!! Week-end placut in continuare....ca poate la voi e mai bun ca la mine. Cu toate ca eu's momentan tare bine dispusa , chit ca lucrurile n-au iesit toate asa cum voiam!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
mariana tache spune:

Fetelor, am avut pauza de net 2 zile, iar ieri nu am apucat sa mai intru si aici; mi-a fost tare dor de voi!
Clau, ce veste minunata ne-ai dat! Incercati de-o surioara! excelent! Va tin pumnii sa iasa din prima
.
Ce fain ca Raul e ok la bunici; noi suntem mame nebune; ne vrem copilasii doar pt noi, desi asa bine le face cate o iesire la bunici la tara! Nu ai zis cat sta Raul. 2 saptamani? ![]()
Azi a plecat maica-mea acasa la tara; Stefan mi-a urlat in continuu ca vrea si el; am zis ca-l las data viitoare
.
Exact asa am simtit si eu cand mi-au fost plecati amandoi copiii; mi-era asa rau fara ei, dar mi-era tare bine. Ciudat, intr-adevar.
Auzi, dar tu ai facut pe detectivul in ziua cu chiulul? Ti-a placut oferta? Eu am comandat chestii meseriase de 400 ron
; noua ne plac ghiduseniile de acest gen; dar cred ca de data asta am exagerat; cand aude sotu` cat are de plata la ele... ma
![]()
Mickyyy, cate peripetii aveti cu mutatul si cu frigiderul! Ffff nasoale fazele cand ai de-a face cu oameni neseriosi! Iti vine sa o iei razna.
In concediu cand plecati? Le luati si pe fete cu voi?
Laura, Daria e la tara? nu ne-ai zis nimic. Cum ai convins-o sa plece?
Corina, sanatate multa micutei tale; zi-i tatalui problema; nu te stresa de una singura!
; fug la culcare; maine cred ca o sa va pove cate una alta despre noi. O duminica faina!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Feteleeeeeee!!!

Ne-am intors din concediu, a fost f bine, doar obositi de drumuri si fara nicio dorinta de a reincepe munca.
Marti si miercuri am examen de evaluare la munca si am mult de invatat (va dati seama ca nu am citit nimic in vacanta), stres cat casa...
Asa ca ma anajez ca de miercuri incolo sa pun ceva poze si sa va povestesc despre noi.
Clau - am fost pe 24 in Arad, imi venea sa ma dau cu capul de pereti - pardon, de stalpii terasei - ca nu am reusit sa dau de numarul tau de telefon
Chiar ii explicasem Cristinei ca mergem al Arad sa ne intalnim cu un baietel Raul si cu mamica lui, Claudia. Nu-ti spun ca tot concediul ne-a intrebat unde este "baietelul Uaul" ![]()
Am lasat-o la Odobesti o saptamana, noi avem ceva zugraveala de facut si am profitat ca sunt venite si doua nepotele de var, de 7 si de 12 ani, tare dragute si cuminti. Sper sa nu ne simta lipsa. Oricum, mi-e imi e deja dor de ea...
gata, pup pe toata lumea de 1000 ori, promit sa ma "actualizez" de miercuri! Sanatate maxima tuturor! 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Elaaaaaaaaaaa, sa nu te strang eu de gat?? ia zi si tu??!!
Eu in 24 am dormit ca purcica, abia spre seara mi-am amintit de voi, dar m-am gandit ca e prea tarziu sa te sun...eu am numarul tau in mobil, na, nu ca altii pe harti sau te mai miri prin ce gunoaie
Lasa ca in viata asta tot te prind eu si nu scapi soro, nu scapi, te bat cu lingura de el
![]()
Mickyyy, cum stati? Sunteti pe ultima suta de metri, nu ma mir ca esti in starea aia de veselie 
Mariana, de 4 mil?? Mai esti intreaga sau inca nu stie al tau sot??
Noi vad ca n-am reusit inca sa o cream pe Riana sau Raluca sau cum o sa o cheme
Nu ne lasam, luptam cu muntii 
Probabil ca stresul isi spune cuvantul...asteptam sa se afiseze listele de la ANL-uri
Ne stresam ce si cum si de unde sa scoatem bani sa-l aranjam asa cum ne place 
gata fug la nani 
mariana tache spune:
Ela, ma bucur tare ca v-ati simtit bine in concediu; dar si mai tare ma bucur ca v-ati intors; imi era dor de tine
. Excelent ca ati lasat-o pe Cristina la Odobesti; sigur o sa-i fie bine; voi sa aveti spur la zugravut si la altele
; si spor la invatat; succes!
Clau, sunt intreaga; inca nu stie; maine dimineata e momentul tragic, caci trebuie sa-i dau banii ca sa plateasca
; oi trece eu cumva si peste asta
.
Tu cum stai? pe cand faci testul de sarcina?
Trebuie sa fug. ma cheama baia caci am mancat ~ 4 kg de pepene.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
bebe2004 spune:
Buna dimineata. Sa aveti o sapt buna. Bine ai venit Ela. Spor la curatenie si la invatat.
Cred ca mai avem niste fete prin concediu, nu? Nedda, Somona. Mi se pare mie, sau am ramas cam putine din lista de pe prima pagina? Veve nu ne mai viziteaza. are mult de lucru in ultima vreme.
noi suntem bine, dar cu emotii traim in fiecare zi. Cred ca o sa o iau razna daca se mai imbolnaveste copilul. Nu am reusit sa merg cu el la plaja in we pt ca avea niste muci de vineri. Ieri parca nu mai avea, dar a facut ceva moale o data. Iar eu ma panichez de fiecare data. El e foarte vioi, vesel si face multe prostioare dragalase. Am uitat sa va pove ca a inceput de vreo luna sa vorbeasca destul de mult, cuvintele sunt pocite, dar leaga bine cuvintele si repeta dupa noi tot. In leg cu olita, suntem pe drumul cel bun. Nu mai accepta scutecul, nici noaptea. rar il mai pun. Mai face pe el noaptea, dar are paturica absorbanta sub el. Si ziua mai face kk pe el uneori, alteori spune.
Hai va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Mickyyy spune:
Neata si de la noi!
in sfarsit...ne-am mutat!!! Ma rog...e un fel de-a spune, ca-i toata casa plina de saci (nici macar strictul necesar nu stiu pe unde e, azi dimineata a fost o adevarata aventura sa gasesc ceva cu care sa ma pot imbraca la birou), mobila inca nu a venit toata, ne lipsesc o gramada de lururi, cele mai importante fiind scaunele (n-avem nici unul in toata casa), da' una peste alta suntem la casa noastra
.
Sunt rupta de oboseala, azi-noapte la 12 inca mai caram bagaje, dimineata m-am trezit la 5 s-o duc pe soacra-mea la gara si nu m-am mai culcat la loc dupa, m-am lafait in baie vreo ora!!
Sincer, nu stiu cand o s-o scoatem la capat cu toate. Mai ales ca lunea viitoare (de fapt duminica noaptea) plecam in concediu! Si da, cu tot cu fete, parca ma intreba cineva daca le luam cu noi. SI mai mergem si la bulgari, tare's curioasa cum va fi.
Hai ca v-am pupat....si-am fugit la ale mele....desi dorm cu capul pe birou. Acasa deocamdata nu mai am net (n-am nici cablu tv deocamdata) asa ca doar de la birou sa mai intru pe-aici. Si promit sa va pun si poze, dar stati sa scot boarfele din saci, ca altfel n-o sa vedeti nimic din casa
, ci doar mormane de haine, vase, jucari si alte tipuri de bagaje.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
bebe2004 spune:
Felicitari Mickyyy. E greu acum, dar bine ca sunteti impliniti in casuta voastra. Mai sunt lucruri marunte care se vor rezolva. Ce a fost mai greu a trecut.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
codritu spune:
Salutare si de la noi!
Am intrat doar sa va pup ca imi era dor de voi
. Nu am timp, Petra plange in continuare nu prea s-a linistit nu stiu cat o mai tine, noi suntem zombi oricum.
Clau, spor la treaba si te asteptam cat de repede in gasca cu fratiori.
Ela, spor la invatat.
Mickyy, bine ca ai rabdare cu toti nesimtitii, eu cred ca tare m-as fi enervat sa fiu in locul tau.
Andreea, felicitari ca ati scapat de scutecel, pana la urma noi suntem codasii, nici macar nu da semne, il mai las fara scutec, dar nu se cere numai daca il pun eu la olita. Asta este!
Tudorel
LauraFlo spune:
Ah ce mesaj lung scrisem....

Poate am timp mai tarziu !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004