Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

dati-mi o vodca, ceva

Dana, wow! felicitari pt. dimensiunile considerabile ale lui Alberto.
Dayssy, bun venit tie si lui Dragoselu'!
Christina, cred ca paracetamolul e cel mai sigur, altceva nu stiu ce sa-ti zic, dubios ca nu trece febra cu paracetamol, inseamna ca ai racit serios.

Mai fetelor, pe mine ma dispera rau de tot copilul asta al meu. Nu stiu ce pisici are de se trezeste noaptea. Azi noapte, am facut socoteala, a fost mai rau decat cand avea 1 luna. Ce naiba? De foame nu se scoala, asta e clar, aseara chiar a mancat foarte bine, iaurt, fructe cu cereale si pe urma si tzitzi la culcare. Imi vine sa la toti peretii din casa.

In alta ordine de idei se pare ca in sfarsit a descoperit ca eu sunt ma-sa, si nu taica-su, drept pt. care nu ma mai slabeste din ochi si face criza cand dispar din raza lui vizuala. Si are un stil sa se miorlaie care imi scartaie nervii la marele fix.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simo si Matei a avut ieri treaba multa la sifonier. Cu ocazia asta am descoperit niste lucruri de care uitasem cu desavarsire ca le posed .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi sa inteleg ca intr-un final Matei ti-a dat upgrade-ul si te recunoaste oficial ca fiind mama lui Acu sa te tii!

Si eu am avut aseara o surpriza placuta...Luca mi-a gasit o bluza pe care o cautam de foarte mult timp, e adevarat ca era in sertarul cu pijamale , dar ce mai conteaza...copilul a gasit-o! Cred ca il trimit sa se joace si cu dvd-urile lui ta-su, poate asa apar cele tzspe dvd-uri ratacite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna dimineata fetele,
Multumim mult de urarile de bun venit si de cele de La multi ani, noi ne-am cam nimerit bine exact cand facem 8 lunisoare. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Exact acum 8 luni l-am tinut pt prima data in brate si plangeam ca disperata de saracul copil s-a si trezit. Si era asa frumooooooos, cel mai frumos (ca de fiecare cioara isi lauda puiul).
De dimineata ne-am trezit si a fscut o groaza de ture in pat in 4 labe. Cand plecam din camera imi facea cu mana pa. Imi venea sa-l mananc, nu alta.
Raportam si dimensiuni vreo 9,4kg si 72cm. Nici un dintisor, dar tare il dor gingiile.
Nu-l mai alaptez de la 6 luni fara o zi, cand suparat el pe mami a scuipat tzitzi cu foc si nici ca a mai vrut.
La multi ani celor care au mai adunat o lunisoara.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, Jadi, intra si mai da-ti cu parerea despre tot si toate.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Alina,mersi frumos de sfaturi.Se pare ca meniul de diaree nu e foarte variat si Biancai nu-i place marul copt nici banana,nu mai zic de morcov...dar important e sa trecem peste perioada asta.

Eu sunt rupta de somn..asta noapte a plans fii mea de la 3 pana pe la 5 jumate.A avut niste crize urate de tot,vroia numai in brate la mine si plimbata prin casa si tot plangea de a trezit tot blocul...cred ca de la dinti ..i-am dat nurofen si degeaba(altadata isi facea efectul)..si pe la 5 nu mai stiam ce sa-i fac ca era cam vanata de plans si i-am pus un supozitor de novocalmin si dupa jumate ora s-a linistit.
Alina,ce se mai poate da pentru durerile astea de dinti?
M-am uitat in gurita dimineata si nu am vazut nimic spectaculos,decat un pic rosie gingia.

Sunt in schimb fericita ca a baut Nan-ul fara lactoza si a facut dimineata kk normal!!!Aseara i-am pus o ling de cereale de orez de la hero in lapte si acum m-am uitat ca au zahar..si cred ca nu e prea indicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Loca se intampla ceva asemanator si cu Alexia.Se trezeste urland la 5 dimineata.Nci noi nu stiam ce are pana cand ieri dimineata ne-am prins.Ea se trezeste si isi cauta suzeta prin patut. Daca o gaseste si-o pune singura in gurita si rontaie la ea si adoarme intr-un minut.Daca nu o gaseste se enerveaza si incepe sa urle.Se mai intampla sa o arunce din pat si sa vezi cautari la 5 dimineata. Am zis sa-i mai cumpar una sa o am de rezerva. I-am luat de silicon dar nu-i place. Ii place suzi a ei din cauciuc de la chico.Cred ca-i mai cumpar una la fel.
Alexia adoarme numai cu suzi, rontaie un pic la ea si cand se plictiseste si-o scoate singura din gurita.Dar la 5 dimineata e musai sa-si gaseasca suzeta ca altfel e belea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumim mult, Cristina (cge), Simo, Locca pentru ca ne-ati felicitat si da Cristina ai dreptate, numai eu stiu ce a fost in sufletul meu nascind la 32 de saptamini mai ales ca ma simteam cumva "vinovata" ca totul s-a intimplat din cauza mea avind tensiune mare in sarcina si fiind peste 35. Nu am scris niciodata despre acele momente deh defect profesional, nu imi plac chestiile siropoase, (vorba Simodinei care o data pe chat mi-a zis, "eram sigura dupa modul cum scrii ca lucrezi intr-un domeniu de stiinte exacte") dar am trecut prin momente foarte grele. Am stat in spital in Amsterdam din 12 iulie pina am nascut (miine cind Alberto face 11 luni se implineste un an de cind am fost oprita in spital, ce repede trece timpul si ce bucuroasa o sa fiu si miine in comparatie cu 12 iulie de anul trecut) si am avut un mare stress mai ales ca auzisem tot felul de povesti despre prematuri si da in prima luna dupa nastere am fost foarte stresata poate si de aceea imensa mea bucurie acum cind vad ce baiat mare am! Dar gata cu sentimentalismele ca nu vreau sa scriu lucruri mai putin vesele.

Ce uitasem sa va scriu despre Alberto e ca si el se da singur jos de pe canapea de ceva vreme si apoi se tine de pat fixeza cel mai apropiat loc de sprijin si o porneste singurel pina la acel loc (face astfel citiva pasi singurel si din proprie initiativa).
Hai ca l-am laudat destul pe nazdravanul meu drag!

Va ,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Salutare lume! Am reusit sa mai intru si eu putin pe aici..asta fiindca l-am trimis pe Alex la plimbare cu a sa bunica
Noi ne laudam cu dintele nr. 7..are acum 4 sus si 3 jos..in ritmul asta pana la un an cred ca ii ies toti!!! In rest nimic spectacular..ieri am fost pe la frate-meu la casa si s-a jucat cu varu-sau in piscinuta (ei sunt nascuti in aceeasi luna, doar 15 zile intre ei). S-au distrat baietii, ce mai! Apropo de emigrare, Ioana, uite frate-meu este un exemplar care dupa 3 ani de stat in Canada si-a bagat picioarele in tot(casa masini, servici bun etc) si s-a intors acasa acum 2 luni..eu una nu prea il inteleg, dar in fine..fiecare cu gandirea lui.
Spunem si noi La multi ani cu intarziere Ginei si burtici fericite tuturor sarbatoritilor de azi.Pupici.

Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Dayssy,bine ai venit!Sa-ti traiasca puiutul!

Locca,si Bianca face la fel cand dispar de langa ea...incepe un ma-ma-ma-ma si un smiorcait,nici nu stiu cand a devenit asa mamoasa dar nu prea-mi place sa stea atarnata de fusta mea..Cu trezitul noaptea te inteleg si te compatimesc...si eu sunt zombie de 2 sapt,am niste ciarcane

Sofia,felicitari pentru Nuka!

Alexuta,multumim!

Cge,bravo pentru Ancuta!Si Bianca vrea numai in picoare si m-a cocosat.As fi vrut sa-i iau premergator,dar nu ne-a lasat dr...asa ca pana merge fii mea singurica sigur o sa am di'tai cocoasa



Mergi la inceput