Piticodromul de sept-oct 2005 (130)
Raspunsuri - Pagina 19
Anya20 spune:
Vio - ma bucur mult penru tine ca ai terminat si totul e ok. Am toata admiratia pentru tine si pentru Irina(81) si va urez multa bafta la rezidentiat. Tocmai le povesteam fetelor ca si eu sunt cu alaptatul "in cui", pentru ca iau prednison si ma mustra constiinta ca dupa ce am hotarat sa-i dau un an san, ma innec ca tziganul la mal. Dar sa stii ca gandim gresit. Eu cred ca 9 luni sunt suficiente si nu trebuie sa ne facem probleme degeaba. Eu daca mai pot o sa reiau practica, macar la masa de seara, daca nu - asta e. Eu ma mulg de 10 zile si mi se pare complicat, dar voi care ati facut-o atatea luni, sunteti niste eroine (b_Irina, Jadi si nu-mi mai vin acum in minte).
Bianca - imi pare rau pentru micutul Milan. Sa se faca repede bine.
locca spune:
Ufff, Bianca, sanatate multa. Saracutul Milan, si cu afte si cu faringita si cu dinti, cred si eu ca nu-i arde deloc de mancare.
Chiar, de la ce se fac afte?
Vio, bine ai revenit, felicitari pt. examenele luate si bafta multa in continuare.
Profit ca sunt cuc in casa, sotul e la fotbal , si mai frec netul. Copilul s-a culcat regulamentar, dar azi mi-a rupt spatele in bucati de cat a vrut sa mearga in parc.
Maine mergem si noi la control de 10 luni asa ca daca vreti sa intreb ceva anume sariti cu intrebarile.
Noapte buna!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
dana_lucia spune:
Carmi mersi mult pentru reteta, o sa incerc si eu sa fac weekendul acesta! Alberto multumeste pentru felicitari si spune lui Fabiano!
Ioana sa stii ca cea mai frumoasa amintire pentru Alberto o sa fie sa ne intilnim, OK? Daca vrei sa vezi Nike in avanpremiera, iti pot trimite o poza cu ei in adresa e-mail comuna, da?.
O seara placuta tuturor,
Dana Lucia si Alberto
roxi23 spune:
Fetelor am recuperat din urma(DOAR CAPITOLUL 128) si vreau sa le multumesc fetelor care ne-au felicitat pe data de 9, in special DANEI din FRANTZUZIA!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
kristinutza spune:
am admirat pe dragos al lui dayssy care vad io ca se joaca cu vesnica ratusca pe care o are tot batalionul de piticoti in cadita.
bine ai revenit, vio!
mai, bine zice roxi cu nu am chef aziiii...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
vio_reurean spune:
Seara buna,
multumesc in primul rand pentru urarile de bine! Stiam eu ca regasesc aceeasi atmosfera!
Bianca, sanatate la micut si sa-i treaca toate. Nici al meu nu deschidea gura si ma tot gandeam cum sa-l hidratez, dar cu medicamente tot a trecut.
Anya, si eu ma gandesc ca ce anticorpi au avut de luat au luat pana la 9 luni. Asta e . Acum ma uit exasperata ca mi-au revenit dimensiunile la cele dinainte si stiu ca voi privi cu jale in urma. Doamne parca au intrat la apa!
De ce iei prednison?
Am facut si mucilagiul, l-a papat fara sa zica nici mac in combinatie cu NAN delactozat si eu sunt foarte vesela ca mi-a venit jumatatea din deplasari.
Hai sa va intreb ceva, voi ati inceput cu olitzele? Ca eu tot incerc sa ma trezesc inainte de 7 sa-l prind facand kk in pampers, sa-l iau si sa-l asez gratios pe olitza lui cea albastra care nu a vazut nici un fundutz pana acum...
Nu de alta da de o saptamana, face numai de dimineatza si un strop seara (ce plastic ma exprim!), de umple patul si eu tot frec...
Gata ca maine am o multime de tabele de facut,si doi plozi mici, ca am uitat sa mentionez ca mai am unul in casa, in vizita, fetita de 7 ani a sora-mii care debordeaza de energie si sta de doua saptamani cu noi , in vacanta. Si mai e si bona, ca sa fie peisajul complet.
Va pup si noapte buna
Delia
Delia-Vio
POZE cu Andrei
mariana tache spune:
Mi-e un pic ca nu am mai dat nici un semn de viata de atata vreme; sper ca nu ne-ati uitat de tot.
Acum am trecut sa va dau o veste mare (trebuia sa v-o spun voua, colegii nostrii de generatie ):
- azi, Simon a facut primii pasi singur, singurel ; sunt ; sa-l fiti vazut pe Simon ce mandru era de realizarea lui! azi a umblat de m-a rupt de spate (dar nu-i bai).
Voi cum stati la acest capitol? Mai sunt bebe harnici ca noi ?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Tonnia spune:
Bravo, Mariana! Harnicut tare baiatul tau!
Fetelor, dati-va cu parerea, va rog, copilul asta al meu nu mai ia nimic in greutate de o vreme, nimic, are tot 7.600 la 8 1/2 luni. Uitati ce mananca, unde gresesc?
-6-6.30: lapte 200 ml
- 10-10.30: fructe 120 gr (un borcanas), daca-i dau proaspete tot atata mananca, parca e setat. Uneori pun o lingurita de cereale in el, daca pun mai mult, nu mai mananca.
- 14: piure de legume cu carne (supa pasata)-250 gr
-18: 100 de ceva, fie iaurt cu fructe, fie lapte
-21 (dupa baie): masa de regula ratata, asta de luni de zile, il trezesc eu mai incolo si baga in sictir cam 100 ml lapte, rar de tot 150.
Precizez ca nu-i plac fainoasele deloc, dar deloc, nu-i place nici branza. La pranz mai alternez supa aia cu borcanase, alte mancaruri nu i-au placut. Dar oricum, pranzul e masa cea mai buna, deci nu acolo e problema. Am incercat fara succes chestii care ingrasa: gris cu lapte, orez cu lapte, paste. Mananca putin, nu? Sau nu manaca corect? Dati-mi o idee!!!!!!
BiuMil, ai bagat copilul in mare?
codruta_grg spune:
Mariana, hehe....si noi facem pasi singure. In sensul ca isi da drumul, face 4-5 pasi si apoi se prabuseste in bratele unuia dintre noi...:))) E atata de mandra dupa aceea, mai ales cand batem din palme si spunem Braaavoooo Petra!!!!
Am fost ieri in oras si mi-am luat ceva lenjerie...(cu zvarovski )...
Acuma merg la spalat....
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
dana_lucia spune:
Buna dimineata la mamici si copilasi! Felicitam azi la implinirea unei alte lunite pe: Matei (locca), Bianca-Isabelle (maddy77), Alexandra Ana (doruletz), Briana Maria (catush), Alexandra (flavia2904), "La multi ani!", sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Tonnia, am citit meniu lui Dinu, poate sa incerci sa ii pui in lapte cereale sau Bambix mix (care are gust bun ca are si fructe)? Tot despre mincare Alberto maninca fructele cu biscuti pentru copilasi, biscuiti cu mult calciu si fier si care sunt si foarte gustosi, poate sa incerci si tu? Desigur ca e doar o parere si trebuie, cred eu, avut in vedere ca fiecare copilas are propriul ritm de crestere si au si ei perioade in privinta mincarii, nu?
Desigur ca si noi am raportat cu ceva timp in urma ca Alberto a "luat-o la sanatoasa" singurel asa ca Simon are in acest sens destula "companie" ca sa zic asa, caci mai sunt si alti copilasi colegi de listuta care pasesc singurei de ceva timp. Spor la mers le urez tuturor nazdravanilor.
Sa aveti o zi buna si salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto