Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata la fete!
Azi noapte doar 2 treziri: una la o ora dupa ce s-a culcat, adica pe la 12 si una pe la 4.30 cand s-a ridicat in picioare si s-a agatat de carusel. S-a atarnat de el si l-a dat jos, ca de zgomotul lui m-am trezit. Apoi, ultima trezire, la 9. Tot ieri, pe seara, a facut vreo 3 pasi de-a busilea, momita de o telecomanda.
A venit ieri bona, s-au inteles bine, i-a dat ea sa pape la pranz si a culcat-o de 2 ori in scaunelul de masina. A dormit de fiecare data cate o ora. Cu culcatul direct in patut, nu mai merge. Cum o pun acolo, se ridica...nu sta...
Bianca, pentru ca sa nu deshidrateze copilul ca nu bea apa, nu mananca, ia de la farmacie niste saruri. Gesol se numesc. Le dizolvi in apa si ii dai din timp in timp cu lingurita. Astea ii produc sete si o sa bea apa, ceai. Si mai este o glicerina cu anestezina si nu mai stiu ce, care ii amorteste bubitele sa nu-l mai doara cand ii dai papica. Se badijoneaza gurita cu 10 minute inainte de masa. Cu Victor am patit asa, cand era de vreun an.
Va pupez, daca mai am timp, mai scriu.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Tonnia, cred ca problema e ca mananca prea putin lapte; eu as incerca sa ii mai dau lapte intre mese : 60-100 de ml, cat accepta; sau sa ii micsorez intervalul de mese la 3 ore; fi-mea mananca cum spui tu, in ce priveste fructele si legumele, dar baga lapte putin si des : mai are inca vreo 3-4 mese de lapte de 120-150 de ml, dintre care doar una cu cereale; si ia in greutate ca fat-frumos; nu am reusit niciodata sa o determin sa manace mai mult de 150 de ml de lapte; dar daca ii mai dau 100 de ml peste 2 ore il mananca-eu aplicam strategia asta cand era bolnavioara sau in covalescenta si tb sa recupereze in greutate; nu cred ca sunt neaparat necesare cerealele, eu zic ca laptele e cheia

ioana, back to you; pupam pe miruna sa ii treaca bubele

si ca sa inchei subiectul cu incaltamintea:am vazut sus in unirea incaltaminte super faina pt bebei, in intregime de piele cu talpa super flexibila-tip opinca; undeva intre 6 si 8 sute mii pt cei interesati; si erau si reduceri la Z -cateva chestii faine, mai ales de toamna-iarna

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ramona, s-ar putea sa ai dreptate cu laptele, dar daca ii dau mai des cum spui, mai mananca masa urmatoare? Oricum, e de incercat, nu ma gandisem. Chiar azi o sa incerc sa vad ce iese.

Dana L, nu-i plac cerealele deloc! Mai ca nu ma bate cand insist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

DR ALINA SA TRECI CU BINE PESTE PERIOADA ASTA... stiu cat e de greu si cum te simti ca mama...mie dupa 3 luni mi-a disparut laptele ca prin minune...am fost ft suparata...
CODRUTA lenjerie cu cristale...mmmm....ce fain! Cred ca sotul e in extaz!
TONNIA SI EU ZIC SA II SUPLIMENTEZI CANTITATEA DE LAPTE, ADICA SA II DAI MAI DES! Si sa ii pui si cate o masura de cereale in laptic. Eu am inceput sa ii pun si putina paine in pure sau in supica, putin unt sau putina smantana....In fructe pune-i si biscuiti. Parerea mea. cU VITAMINE AI INCERCAT(SANASOL?) Sau probabil ca are arderile ft puternice si nu asimileaza! sa cresteti mari si sanatosi ca de frumosi, jos palaria!
Felicitari lui SIMON ; Cred ca esti ft mandra MARIANA! aI SI DE CE!
KRISTINUTZA, NU-I ASA CA ZIC BINE?

FETELE AM O PROBLEMA. DARIUS ARE IAR ROSU IN GAT, FT PUTIN. SI M-AM GANDIT SA II DAU OSCILLOCOCCINUM. DAR NU STIU CUM SI CAT. Ceva sfaturi aveti pentru mine?

Gata !
Va "tzuc" pe nasuc(uri)!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor.
La multi ani celor care sarbatoresc azi,sa creasca sanatosi si fericiti.
Cu intarziere uram si lui Alberto un La multi ani! pentru ziua de ieri,sa fie sanatos,fericit si tot asa mancacios si Stefania ii da un.

Noi ieri am fost la un medic homeopat.Vrem sa incercam un tratament pentru okisor.Ne-a felicitat pentru ca am venit la ea si ne-a spus ca ea crede ca se poate rezolva cu canalul infundat al Stefaniei.Si ne-a spus ca Stefania se poate sa se trezeasca noaptea din alte cauze nu de la dinti.Ne-a dat si ceva pentru dureri de dinti,chamomilla.Nanadana voua ce v-a dat de dinti,tot chamomilla ?Am inceput de ieri tratamentul si acum nu stiu daca e coincidenta sau nu ,dar Stefania a dormit neintoarsa toata noaptea si s-a trezit dimineata la 7.30.Si vreau sa va zic ca nu i-am dat acela de dinti.Cat am stat pe hol si la ea in cabinet Stefania a vorbit incontinuu,bine pe limba ei si dc. a fost impresionata ca ce vorbareata e si ca nu a vazut un copil asa de mic sa vorbeasca asa de mult si sa fie asa de sociabila,ceea ce pe mine m-a uns la lingurica ca a laudat-o atata.Acum va las ca v-am facut capul calendar cu fiimea si ma duc sa mai citesc din urma ,ca azi am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Tonnia, Fabiano are exact aceeasi greutate (l-am cantarit ieri) la 8 luni si 3 saptamani. Mananca asa:
ora 7 - 200 ml lapte
ora 11 - 200 ml iaurt cu fructe sau fructe
ora 15 - 220 g legume cu carne sau paste cu carne
ora 19 - 200 gris
ora 22,30 - cam 150 ml lapte
Eu am intrebat-o pe dr. lui si a spus ca e cam putin lapte, dar ce sa-i fac daca nu vrea mai mult?!? In ceea ce priveste greutatea a zis sa nu ne ingrijoram, fiecare in ritmul sau. Si mie mi-ar placea sa fie mai dolofan, da asta e, nu-l pot obliga sa manance mai mult.
La multi ani piticotilor nascuti pe 13 !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Cristell, da-mi si mie datele medicului,te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mariana, bine-ai revenit si felicitari pentru progresele piticotului tau !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Tonnia, ai incercat sa-l lasi nitel si pe urma sa mai incerci sa-i dai o portie de fructe? Eu mai fac asa cu Matei cand nu e cooperant. Il las in plata lui vreo ora si dupa aia il mai pacalesc si cu restul.
Si eu sunt curioasa azi sa vad cat a mai crescut in 2 luni, ca de fix 2 luni nu l-am mai cantarit/masurat.

Dupa ce l-am porcait pe forum ca nu doarme, azi noapte nu s-a trezit deloc , s-a culcat la 9.30 si s-a trezit la 6, nu am reusit sa-l pacalesc sa mai doarma si in consecinta am deschis parcul la 7.15.

Dana Lucia, multumim mult de urari
La multi ani fetelor de 13!!!

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Carmi, chiar are aceeasi greutate? iti spunelumea ca e slab? Sau il vezi slab? Pediatra deci a zis ca e OK? El cat e de inalt? Vad ca mananca foarte bine Fabiano, nu stiu ce sa mai zic...

Roxi, merci, si tu esti de parere ca tot de la lapte i se trage, incerc de azi! Nu stiu cum se da medicamentul ala.

Mergi la inceput