Piticodromul de sept-oct 2005 (130)
Raspunsuri - Pagina 18
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Gavrilia
Buna
Nu am mai reusit sa intru de ffff multa vreme (am mai fost plecati si nu am avut net dar nici nu avem vreme ) si nu am apucat sa va citesc din urma.Asa ca vreau sa va intreb: mai este cineva care la varsta de 9 luni nu are nici un dintisor?Noi avem 9 kg si 300 grame si 75 de cm la 9 luni dar dintisori nici unul....
la multi ani tuturor copilasilor si mamicilor !
Gabriela
Gabriela, Victor are 9 luni si nu are nici un dintisor. Nu te ingrijora, nu e nici o problema.
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
roxi23 spune:
DAYSSY MULTUMESC FRUMOS PENTRU INFORMATIE! pUPICI!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
vio_reurean spune:
Salut!
Sper sa ma mai tineti minte!
Am reaparut, de data asta sper ca prezenta mea va fi mai putin sporadica.... am o scuza: am terminat si eu cei 6 ani de medicina,cu multele examene cu tot, acum ma pregatesc cu sarg pentru licenta, care e prin septembrie si pentru rezi, care e in noiembrie.
Andrei e mare, in doua zile facem doua luni, momentan nu e in cea mai buna forma pentru ca are diaree. Dar se trateaza! Are doi dinti, nmai doi, carei-au iesit tinandu-se de manuta acum 2 saptamani dupa nu prea multe necazuri. Cam acum o saptamanaa avut un pic de rosu in gat, si pentru asta s-a tratat cu succes.
Eu , care ma mulgeam eroic de cand avea 3 luni, pentru ca nu a mai vrut sa suga de atunci(ce sa faci, mama medicinista se ducea la scoala si el era hranit cu bibe) am luat decizia sa incetez cu alaptatul si acum sunt cu tzi-tzi in pioneze. Oricum , pe langa asta ma simt ca o "criminala" ca nu ii dau sa pape de la sursa.
Si cam asta e. Tocmai am fiert niste orez, sa fac fantasticul mucilagiu si ma duc sa il strecor, dar nu inainte sa spun ca am vazut pozele cele noi din album si sunt superbe, au crescut foarte mult de cand nu i-am mai vazut pe piticutzi.
Si mai trebuie spus ca forumul acesta a ramas plin de caldura pe care mi-o aminteam.
si cam atat pentru acum,
cu urari de bine pentru voi si piticotzi,
Delia
Delia-Vio
POZE cu Andrei
Ioana75 spune:
Anto, sa stii ca nu te-am uitat cu pozele, dar m-am luat ba cu una, ba cu alta. Imi cer scuze, incerc sa le trimit saptamina asta.
Dana Lucia, da, ai raspuns. Multumesc mult! Eu nici nu stiu ce sa-i iau lui Alberto amintire de la noi, voi aveti de toate acolo in Strainezia.
Ultima obsesie a Mirunei: sa puna capace. Orice deschid, imediat imi ia capaul si il pune la loc.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Antoanela23 spune:
Ioana, nu e nici o problema, cand ai timp. Eu am curatat un pic mail-ul de acasa si sper sa nu mai faca fite. Pupici Mirunei sa-i treaca bubita.
Delia, felicitari pt terminarea facultatii si bafta multa la examenele viitoare.
Dayssy, l-am vazut pe Dragos, e un scump, sa-ti traiasca.
La multi ani piticutilor aniversati azi, Alberto, Luca, Matei, David si Alexandru, sa fiti sanatosi si iubiti.
Pupaturi,
Gina M spune:
Mamicilor, va multumesc pentru toate urarile si felicitarile!Sunteti niste scumpe!
Zilele acestea am avut multe pe "cap" si nu am mai reusit sa intru sa vad ce-ati mai scris...
Citesc si revin daca timpul si imprejurarile imi vor permite.
Va
POZE NOI
Antoanela23 spune:
Nanadana, , sa-ti traiasca puiutul, sa fie mare, sanatos si cu succes la fete.
Scuze, dar nu am intrat in fiecare zi pe DC.
BiuMil spune:
buna buna
ne-am intors si noi de la mare....unde a fost asa si asa. nu intru in detalii ca vreau sa mai filtrez impresiile! e important ca Milan a ost super fericit, totul l-a incantat...si apa si nisipul, si valurile si pescarusii si scoicile...nici nu ne asteptam sa ii placa asa de mult!
asta pana am plecat..in masina ainceput sa faca febra, acasa a tot cresut cu tot Calpolul pe care i l-am dat pana a ajuns azi noapte la 40, 5....panica mare, adormit cum era l-am bagat in cada, ma rog a mai scazut un pic dar dimineata tot 40 avea. noroc ca aveam programare la Dr azi! diagnostic: faringita si afte...ce e la el in gura saracul, plus ca ii ies si 2 dinti de sus...acum sunt ingrijorata pt ca nu mai vrea sa mai deschida gura deloc, nici sa bea, nici sa manance...i-am dat bibe la pranz ca nu vroia nimic altceva de mancare...om vedea cum trecem si de noaptea asta!
asa ca mini concediul s-a terminat f bine...dar asta nu e un motiv sa nu urez distractie placuta celor care pleaca zilele astea...si vreme buna, of course!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Carmi spune:
Salutare la fete !
Felicitari piticotilor Alberto, Luca, Matei, David si Alexandru ! Sa cresteti mari si cuminti !
Ioana buba, sa treaca, of, of...
Dana_lucia, ma intrebai de praji (e o reteta de la WW, blatul e din biscuiti (dietetici, daca se poate), peste care torni budinca, facuta cu suc de mere, sau de alte fructe, in loc de lapte. Deasupra, un strat mic de frisca (facuta cu lapte degresat) si fructe. E foarte buna, desi la prima ´citire´nu pare...)
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Tonnia spune:
BiuMil, tin pumnii sa-i treaca repede! Cam naspa cu aftele, trebuie sa-l ungi de multe ori pe zi, dupa lapte/iaurt sa-i dai un pic de apa, urmele de lapte favorizeaza si ele mentinerea aftelor.
Dana L., multumim pt explicatii!
Vio, felicitari si spor la treaba in continuare!