Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc, alina! si celor care s-au uitat la pozele noastre.
radu doarme de rupe. in timpul zilei, cand nu doarme sau mananca, misuna prin toata casa, se ridica pe absolut orice se poate si se lasa incetisor la loc in fund. a facut o adevarata pasiune pt papucii de balcon ai sotului. daca nu-s atenta o clipa, e direct in balcon, cu limba pe talpa papucului. s-a crucit si tac'su cand l-a vazut seara ce-i lasa gura apa copilului dupa papuci. asa ca a luat frumusel papucii si i-a spalat bine si i-a dat copilului sa-i linga in continuare.
are radu o gramada de jucarii, dar tot cele neconventionale sunt cele mai bune: in top sunt carligele de rufe, telecomanda, telefoanele, un desfacaretz de bere, pestele-termometru de baie, un capac de biberon, cablul de la chitara, sticla de plastic (mare, mica, plina, goala nu conteaza), o bucata de lemn care sprijina o usa (nu mai e nevoie de ea, dar o pastram acolo din vremuri imemoriale, de pe timpul unei renovari si ne-am atasat de ea), orice cratita sau ibric din dulapul de bucatarie, ofertele de la carrefur, pungi si in general orice nu e intr-adevar o jucarie.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara buburuzelor,

Numai din ce am apucat sa spicuiesc din pagina aceasta si vad ca iar m-am rupt de evenimente. Si cum sunt la serviciu inca, nu stiu cand voi recupare dar o sa incerc.

Se mai aude ceva cu newsletter-ul acela?

Deci nu am prea multe de spus asa ca incep.
Multumim celor care ne-au felicitat de ziua lui Victor, mai ales Nanadana, esti o draguta ca de obicei.

Dana-Lucia, felicitari pentru dimensiunile lui Alberto, este un baietel frumusel si reusit.

Hilde, am vazut pozele cu prajiturile, m-ai omorat, . Felicitari si tie pentru dimensiunile lui Stefan, a facut o multime de progrese mai ales comparativ cu Victor care e mai mare cu o luna. Bafta cu dintisorii.

Anya20, la fel am patit si eu cu laptele la biberon atunci cand a inceput Victor cresa, numai cand il vedea incepea sa urle, nu vroia nici lapte muls nici lapte praf, a fost cumplit. Iti trebuie rabdare multa si nervii tari. Sanatate multa si bafta sa iasa bine rmn-ul.

Pupaturi, ma duc sa mai citesc din urma, o seara buna

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ah, am uitat sa va spun ca de azi mi-au venit socrii in vizita, pentru o luna. Socrul meu e ok, dar EA, soacra-mea...e alta poveste.
Asa ca tineti-mi pumnii sa am nervi buni, sa nu ne si sa nu se lase cu .

Hmm, glumesc, oarecum, nu-i usor cu ei dar grija mea cea mai mare e sa nu se imbolnaveasca pe aici, mai ales ea, ca e diabetica, insulino-dependenta si are o idee cu totul originala despre regimul pe care ar trebui sa-l urmeze. Nu numai ca-l ignora cu desavarsire dar face abuzuri alimentare cat cuprinde pana i se face rau de obicei.

Hai ca va pup, o seara buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Noapte buna fetele,
In sfarsit ziua s-a incheiat pt unii si am si eu timp sa pun poze. Dragos a fost azi in elementul lui. Eu nu. Printre miile de telefoane am reusit sa ma descurc si cu Dragos. Merge pe branci in adevaratul sens al cuvantului, cu toate ca abia ieri a reusit sa se ridice in 4 labe, si tare greu m-am descurcat cu agitatul, ca doar e o chestie nou descoperita. Si dupa ce a mancat bibe de noapte tot a mai dat vreo nspe ture de pat pana cand sa adoarma. A adormit intr-un final langa picioarele mele. Ma chinui sa-l dezvat de adormitul pe picioare, deci il las sa oboseasca pana i se inchid ochii.
Asa s-a desfasurat ziua de azi: 8 luni
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sofia am fost la pediatru si s-a uitat atent in urechea dreapta de care se trage Petrut toata ziua si a zis ca e curata, nici o problema. Eu zic sa nu-ti faci ganduri cu Nuka pana n-o vede un medic.
Anto m-am uitat pe poze si mi-au placut mult patutul si camera lui Victor, asta bineinteles pe langa baietelul tau foarte expresiv.
Aaa, si ce mai fac Scotch si Whisky ?
Si inca ceva : curand vin socrii in vizita pentru 1 luna, mama soacra are diabet, dar e de treaba.
Kristinutza n-am stiut ca e controversat subiectul cu incaltamintea, habar n-am avut. Mi-am amintit vag ca acum vreo 4 ani am fost la cumparaturi cu o prietena ca sa ii ia baiatului ei de 1 an incaltaminte si ca s-a decis foarte greu, nu mai tin minte motivele (eu nemaritata si cu gandurile aiurea) si am banuit ca e vorba de talpa, poate pentru ca eu prefer talpile flexibile?! hmmm....poate. Mie mi-a convenit ce a zis medicul, ca atunci ii cumpar incaltaminte doar pe considerente estetice , dar neaparat cu talpa moale.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Pana la urma plecam pe 16 in Grecia (cu avionul-Halkidiki), numai noi 2. Am primit sfaturi importante de la simonique22 .

Nu prea am timp sa stau la calcualtor, stiti cum e cu febra pregatirilor de calatorie....si cand venim, incepem renovarea apartamentului

Am vizionat si cateva poze, sunt niste domnisoare si domnisori, copiii nostri din piticondrom.

Sa va mai spun despre noi, avem 5 dinti si cred ca se mai intrevede unul. Povestim de toate (ham, papa, apa, etc). Umblam tot mai bine de manuta (de o singura manuta). Singura mea problema e ca, cred ca va deveni o rasfatata (de ceea ce mi-a fost frica). Adica: daca vrea un lucru, il arata cu mana si nu i-l dau in momentul ala, se crizeaza sau daca nu o las sa faca ce vrea, la fel. Cum sa procedez oare, mai am sanse sa o linistesc? Adevarul ca asta e temperamentul ei de cand era mica.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Intru sa va spun . Sunt intr-o forma de milioane...Ma doare burta, capul si maseaua. Numai buna de exilat si dospit la soare.

Multumesc ca mi-ati laudat progenitura. Este intr-adevar minunata. Atat de minunata incat ieri am bocit toata seara dupa ce am vazut-o plecata. Nu ma asteptam sa fac asa urat.

Ne auzim duminica seara.

Nukasi Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
In sfarsit sunt si eu chiauna. Dupa ataaaatea luni de dormit ca pruncii, de la 22 pana la 8, de vreo 5 zile e jale: a invatat Catalina ridicatul in fund si in picioare si face asta si in toiul noptii. In somn (Tonnia, hihihi...) Se culca la 12 noaptea, de dragul exersarilor. Si azi la 5 jumate iar exersa. Am luat-o in pat la noi si tot asa. Trebuie sa stau cu mana pe ea sa o tin cu forta, sa nu se mai ridice, ca sa poata sa adoarma. Nu plange. E foarte vesela. Cand se termina cu asta? Acuma doarme. Dormea la noi in pat si cu mare teama am mutat-o in patutul ei, sa nu care cumva sa cada.
Azi imi vine bona, in perioada de acomodare. Dar nu aia perfecta, ca aia nu mai poate veni, ca din toamna trebuie sa-si ia nepotul de la gradinita la prannz, zilnic. Am revenit tot la cucoana aia acra. Asta e...poate e o prima impresie gresita, va mai povestesc diseara cum e.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

O frumoasa dimineata de miercuri!!! Eu m-am sculat, ca de obicei, la ora 8 sa ma pregatesc de munca. Copilul si barbatul dormeau dusi...Am facut dus, am mancat ceva, m-am tot invartit prin casa, doar s-or scula si ei, macar sa ii vad ochisorii Alexandrei, inainte sa plec. Apare si bona, io plec si nu mi-am vazut deloc copilul...Ieri am purtat-o dupa noi intr-o vizita unde a fost de treaba, la fel ca si Radu al Kristinutzei, se joaca si tace din gura, daca ii dau jucarii neconventionale. Aseara s-a jucat cu capacul de la biberon si cu setul meu de chei de la casa (taica-su murea de inima cand invartea Alexandra cheile in gura), dar ce sa-i fac? Daca numai asa sta cuminte...

Si io am intrebat-o pe Calapod de pantofiori, sandalute, ea zice sa fie din alea inaltate pe glezna, din piele si interior si exterior, si cand am posibilitatea sa stea desculta in nisip sau iarba (si acasa tot desculta) sa isi intareasca bolta si sa nu faca platfus.
I-am cumparat sandalute frumoase si de calitate, romanesti, din piele roz (o bareta piele intoarsa roz si restul piele sidefie roz, f frumushele si shic) de la Orchestra, din Carrefour. Au fost un pic peste 600 000. Eu zic ca merita, mai ales ca ii luasem unele nu din piele, cam acelasi model (cu 3 barete si catarame pe ele) din piata cu 300 de mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Simo74, asta urma sa fac daca nu venea bagajul la Brasov: urma sa coboram oricum in oras sa facem cumparaturi pentru fata. Ca si tine imi suradea de minune ideea de a mai cheltui ceva pe fundul ei, dar probabil dupa aceea m-as fi simtit vinovata. Mai ales ca acum are o garderoba impresionanta, ultimele achizitii, niste hainute, fustite, rochite, absolut superbe cumparate de la Mini Prix Otopeni. Mamicile de fetite, acolo e raiul pe pamant, multe modele, culori, toate bestiale.

Mergi la inceput