La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 9
delphin spune:
'Neata la fete cucuiete!
Laura, felicitari si tie pt. kg pierdute! Iti sade tare bine! Pt. a pierde si din zona operatiei incearca cu masaje circulare. Putina crema si masezi,rulezi,palpezi. Mai usor spus,pisti. Nu conteaza ce crema folosesti. E o idee! La mine a functionat,faceam seara cand ma asezam in pat si citeam. Cu o mana tineam cartea cu una masam burta!
Sunteti scumpi foc in poze,mai ales Dariuta! Si multumesc pt. poze. E adevarat ca,Gradina Publica este un loc drag mie si plin de amintiri,nu-i asa Vio? Si noi cand am fost anul trecut in galati,zilnic eram in Gradina publica. A alergat sebastien in lung si in lat,plus in parc!
Vio,eu nu mi-as face mari probleme, poate este o perioada, poate se balbaie pt. ca ii place cum suna, spun poate...cine stie?! Dar nu le mai pune asa la suflet! Si mie o dat sotul mi-a spus ca Seb se balbaie,dar nu era nici pe departe asa, din dorinta de a vorbii corect repeta cuvintele pana ii iesea fraza cum vroia el .Acum a trecut!Insa daca vezi ca se continua astfel,cred ca peste doua luni ai putea sa consulti si un logoped.Daca vrei,o mai corectezi din cand in cand, dar nu insista ca nu cumva sa se inhibe si sa nu mai vrea sa mai vorbeasca. Nu stim niciodata exact ce se petrece in capusorul lor micut!
Ps. Vio cred ca a-ti uitat sa puneti poze in albumele nou creeate,sau poate nu s-au incarcat
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
LauraFlo spune:
Eu sunt inca la serviciu...nu-mi ies niste raportari cum as vrea eu..asa ca mi-am spus sa fac o pauza relaxanta citind pe forum poate imi vine inspiratia ! Probabil din cauza ca trebuie sa vin si sambata si duminica la munca mi s-a blocat creierasul.
Delphin, multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru sfaturi..Chiar ma gandeam zilele trecute sa-mi iau o crema anticelulitica sau ceva de genul. Voi ce folositi ? Cu stepperul cum stai ? Al meu rugineste saracul de vreo luna ! Rusine sa-mi fie, nu-i asa ? E drept ca acum merg foarte mult pe jos ( cam 1-2 ore pe zi ), dar n-ar fi trebuit sa-mi parasesc bune obiceiuri .
Vio, si daria a inceput sa se balbaie..impropriu spus: de fapt unde la ea e un fel de uuuunde, adica il prelungeste pe "u" atunci cand e nerabdatoare , asa am observat eu. Dar o mamica m-a consolat spunandu-mi : "Copii destepti se balbaie, draga, nu stii ? Ei gandesc mai repede decat pot reproduce la varsta asta si de aceea se balbaie."
Nu stiu daca asa este, dar suna frumos, nu ? eu mereu o sfatuiesc sa vorbeasca rar, ajuta sa stii.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
viorica avram spune:
fetelor sunteti asa dragute! asa e, shalini se balbaie din ce in ce mai rar, azi chiar deloc.
Imi amintesc Delphin cand invatam pt teza in gradina si ne-a aratat unul "ceva-ul"lui...mai tii minte ce fuga am tras?sau cand invatam sa fumam more ?eu nici acum n-am invatat sa fumez.nu s-a prins fumatul de mine si pace si mi se parea asa trendy sa fumezi...
acum caut sa citesc "Femeia la 30 de ani "de Balzac si parca a intrat in pamant nu o gasesc nicaieri.am citit-o la 20 de ani dar nu a avut impactul pe care il are acum cand am 30 si vreau sa o recitesc.
Laura ti-am vazut si eu pozele si arati bine dar eu ti-am mai spus odata.imi pare rau ca ai cezariana verticala si se vede ,eu am avut noroc si nu se vede deloc si s-a vindecat atat de frumos.
crema anticelulitica o folosesc pe cea de la l'oreal. dar mai folosesc si altele pt ca eu folosesc zilnic crema la masaj.nu stiu daca dau rezultate spectaculoase dar sunt sigura ca ajuta si ele.
am incercat sa pun poze dar mergea asa de greu netu incat m-am plictisit si am renuntat .voi incerca asta-seara.maine vrem sa mergem la bunici la tara sa stam o noapte asa ca va doresc un we placut si relaxant.
va pup
Viorica
Ingerasul meu Shalini
viorica avram spune:
am pus poze de la herculane.mentionez ca sunt doar o parte ,am foooooaaarte multe.n-am apucat sa va spun ca m-am relaxat un pic acolo ,am facut gimnastica si am inotat dar ma urmarea in permaneneta un sentiment de tristete pt ca se vede cu ochiul liber agonia in care era statiunea.o atmosfera mucegaita si deprimanta,toate cladirile erau in paragina,saracie lucie, nu aveai ce sa-ti cumperi,localnicii rai si neprietenosi cred ca obositi de atata saracie.vila unde am stat apartinea unui neamt si am avut conditii foarte bune dar restul statiunii arata jalnic.imi venea sa plang cand vedeam un ditamai hotelul care stralucea odinioara cum era in paragina.la hotelul unde faceam gimnastica medicala mirosea peste tot a batranete.pacat de peisaje si de constructiile care erau devastate!nu cred ca am sa mai merg prea curand acolo.pt prima oara mi-a fost rusine ca sunt romanca.ne batem joc de tara noastra...
Viorica
Ingerasul meu Shalini
delphin spune:
Frumoase poze Vio! Papusica ta e o scumpete!
Aceeasi parere am avut-o si eu in vacanta la Baile Felix, anul trecut. Pacat, mare pacat! avem locuri deosebite in tara si sunt unii care efectiv isi bat joc! Bref! Si eu am avut acelasi gust amar!
In schimb mie i-mi place Sinaia si Busteniul! De cate ori vin in Ro, mergem la Sinaia sa mancam si la Busteni sa urcam cu telecabina (in cazul in care nu urcam la Sinaia cu telecabina, bantuim pe munte si coboram la Busteni).
Si nu ratam niciodata Parangul!Ultima data ne-a prins o ploaieeee! Si eram cu Sebastien.Telescaunul inchis din cauza ploii,coboara daca ai cu ce! Am asteptat 3 ore o bucatica de cer senin!
Laurica,spor la calculele! Am sa ma gandesc la tine maine (adica azi) la piscina!
Spre rusinea mea,eu nu mi-am inlocuit vechiul steper care sia dat obstescul sfarsit in campul muncii. Am considerat ca nu ar mai fii nevoie. Insa merg si eu mult la serviciu ( merg cel putin 3h30 pe zi,fara sa ma opresc),mai merg la sala din cand in gand si mai si fac cate un joging cand am chef.
Despre creme,eu folosesc in permanenta crema de corp Nivea cu Q10 si care intareste pielea,dupa dus. Anti-celulitica folosesc de la yves rocher ultima noutate lifting nu stiu cum(am sa caut un site ca sa o vezi) sau galenic sau depinde de moral!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
viorica avram spune:
Multumesc Delphin,cu ea ma mandresc si eu ca altceva mai bun n-am si nici nu cred ca exista ceva mai frumos decat copilul tau.
e foarte buna crema ta anticelulitica yves rocher dar la noi e un pic scumpa si nu prea o cumpar ca e are cam aceleasi efecte cu una mai ieftina.la voi e patria cosmeticelor si e normal sa aveti oferte variate pe piata.eu optez pt cele mai accesibile ca pret ca le folosesc in permanenta.cred ,totusi ,ca am sa incerc si eu nivea cu Q10.nu esti prima care spune ca e buna.conteaza foarte mult si elasticitatea pielii.de ex. nasa mea a fost insarcinata in acelasi timp cu mine.eu muream dandu-ma cu tot felul de creme pt vergeturi ,anticelulitice,pt sani iar ea nu facea nimic din toate astea.ne ingrasasem amandoua la fel,semanam chiar ...iar acum s-o vezi pe ea zici ca nu a nascut in viata ei,e mai slaba decat inainte sanii si-au recapatat forma initiala si ea a alaptat 8 luni,nici o vergetura,piele ferma si neteda si mananca tot ce pofteste.iar eu?am facut vergeturi pe coapse,mi s-au lasat sanii,am celulita si mai am vreo 6 kg in plus si mai tin si regim vesnic!
asta e!
Viorica
Ingerasul meu Shalini
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Pentru mine ar fi cam trecut binisor de pranz : m-am trezit devreme rau si am facut o groaza de treburi din cele mai variate. Soacra mea face pomana pentru socrul meu si deja am fost la slujba la cimitir, asta dupa ce aseara am ajutat-o si i-am gatit specialitati de-ale mele. A avut loc si intrunirea cu sefu si se pare ca gandurile voastre bune mi-au adus inspiratia necesara si a fost multumit.
Acum il astept pe contabilul sef sa si dea verdictul: stiu sau nu stiu contabilitate ( verifica ce am lucrat in perioada cat a fost el in concediu ).
Lucrez de cinci ani in firma asta si tot ca pe un copil ma trateaza ! De fapt nici nu mai conteaza, m-am obisnuit. Contabilul are 70 de ani iar sefu' mare 55. La cei 30 ai mei bineinteles ca ma considera copil.
Sper sa termin pana pe la 2. A venit in Galati o verisoara de-a sptului, fetita ei implineste acum pe 25 o luna si vreau sa-i cumpar cate ceva. Poate nu pleaca pana ajung eu la soacramea.
Vio ai o fetita superba ! Mereu cand o vad zic ca e Alba ca Zapada.
Delphin, si eu aveam in plan azi macar o plaja mica dupa amiaza. sa vad daca imi iese. Sunt bazine pt copii acolo dar nu cred ca o sa am curajul sa o las sa se balaceasca.
Va pup !
cookie spune:
Buna dimineata!
Ce faceti, fetelor, cum va petreceti weekendul?
Laura, ai reusit sa mergi la plaja cu Daria?
Ti-am vazut pozele, foarte frumoase! Iar mami...ei bine, se vad clar rezultatele.
Viorica, tare frumoasa mai e printesuca ta cu ochi verzi! Iar peisajele de pe-acolo...imi fac pofta de concediu
Aseara noi am fost la o petrecere de copilasi...ca de obicei, dupa doua ore, si eu si sotul eram storsi de oboseala...N-a ramas nici un colt din casa neinspectat de fiica-mea, am intarit vigilenta la toate obiectele de pe mese(pe care le insfaca rapid) dar s-a jucat frumos cu copiii de-acolo, a dansat, a transpirat...
Va si sa aveti o duminica frumoasa!
LauraFlo spune:
Cookie, am ajuns la plaja ieri. Din pacate nu prea mai era soare pentru bronz, dar Daria s-a distrat de minune cu nisipul iar noi ne-am relaxat. A fost bine, sper sa mai repetam experienta, poate mai devreme de ora 5 ca sa ma colorez si eu un pic.
Eu sunt la munca, asa ca ma intorc la hartoagele mele.
alinam spune:
neata!
Cookie nu favem nik deosebit in we, aceeasi curatenie, mancare, plimbat cu bb .... chiar as vrea altceva, da ce?
Laura imi e cam mila de tine, sambata, duminika la munca, nasol.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze