La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 8
viorica avram spune:
intai trebuie sa va lamuresc un lucru:shalini nu ia antibiotic si nici n-a luat.deci disconfortul i se trage de la iesirea de la mc donald's ,zic eu.
apoi nu ii dau cola pt ca are cofeina si nu doarme.a gustat un pic de ciocolata calda de la o fetita ,cand am fost la munte si nu a adormit decat la 2 noaptea si atunci cu plansete si urlete.
Cookie,eu sunt de parere ca NU TREBUIE SA O COMPARI PE SABINA CU ALTI COPII.sincer,si mie imi spuneau mamaicile in parc de performantele la olita ale odraslelor lor dar niciodata nu am fortat-o pe fiica-mea sa faca ceva.si la 2 ani a invatat sa faca la olita, manca singura si a mers si la gradinita la 2 ani si o luna.acum a renuntat si la suzeta tot singura si fara sa o stresez,renuntase si la biberon dar nu mai bea lapte deloc si am preferat sa rada lumea dar sa-si ia copilul portia de calciu.sunt sigura ca la 16 ani nu o sa mai aiba nevoie de biberon.lasa copilul sa-si traiasca copilaria ca mai tarziu....are timp de interdictii si reguli toata viata.
e doar o parere personala ,nu un sfat,va rog sa nu intelegeti gresit.
in legatura cu slabitul...sala fara regim nu da rezultate la mine asa ca am tinut ww pe cat posibil si in concediu si am facut gimnastica medicala pt spate si inot in piscina.iar acum merg la sala de 5 ori pe saptamana si am instructor bun.am slabit de la 73 la 68 si sunt in scadere.aaaaa si mananc totul fara sare.
asta merge la mine dar fiecare are un metabolism propriu.sunt norocoase care slabesc numai cu 3 sedinte de sala pe sapt.eu nu ma numar printre ele.
poate ne vedem totusi?!
Viorica
Ingerasul meu Shalini
vilma spune:
Buna, fetelor. Citesc ca s-au intamplat o groaza de lucruri, si bune si rele. Sper sa treaca cat mai repede cele rele.
Viorica, bravo, felicitari ca ai rezultate cu slabitul. Eu n-am mai ajuns la sala, desi am platit abonamentul ala, fix de 2 ori am m-am dus. Mi-e ciuda doar pentru ca am ratat masajul!!!
In we plec la Sibiu la un botez, abia astept sa ma relaxez. Mai stie cineva ceva de Alma? Sper sa dau de ea, voiam s-o intreb daca mai are nevoie de scaunel, ca daca nu, am gasit un amator.
Laura, vrei rochie pentru nunta rosie? Eu am una cu bretelute, lungime pana la genunchi, e cu rosu mai pal si alb. Matreialul e voal subtirel. Am imbracat-o o singura data, tot la o nunta. Daca pot sa te ajut, spune.
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
LauraFlo spune:
Vilma esti super draguta, dar dimensiunile noastre nu-s tocmai identice ! Ar trebui sa nu mananc nimic vreun an ca sa arat ca tine si cred ca tot n-as reusi. Poate doar sa ma inspir pentru model. Vreo poza nu ai cu ea ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
Nu cred ca vor fi probleme sa-ti vina, pt ca are o croiala mai lejera, uite ma duc sa ma imbrac cu ea si o s-o rog pe anca sa-mi faca o poza.
EDIT: gata, da-mi o adresa de email sa iti trimit pozele, sunt cam miscate, dar cred ca poti sa-ti dai seama despre ce e vorba. Singurul loc unde s-ar putea sa nu-ti vina e la piept.
alinam spune:
mai fetelor dupa ce ieri ati scris toata ziua, azi nimik, nimik?, nu de alta da erati la pagina 4 ..... ca niciodata. eu nu scriu nik ca nu am nimik important de raportat si ca mai sunt si lenoasa.
cu intalnirea aia pe care o tot fugarim de doua saptamani cum ramane?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
vilma spune:
Eu nu zic nimic de intalnire, caci vad ca nu-mi iese nici un proiect din cele pe care mi l-e am propus sa le realizez. Iar unele erau de-a dreptul usoare, cu rata de finalizare 90%, si tot au picat.
Cred ca am o luna neagra in casa a tz-spea...
LauraFlo spune:
Chiar asa, nimic nou ? De exemplu iubita mea fiica e foarte suparata: din greseala dadaca i-a rupt un picior la scaunel. Saraca dadaca a fost bodoganita si certata aproape o ora. Are un simt al propietatii fiicamea cum n-ati mai vazut ! Mai avea putin si o trimitea pe loc sa-i cumpere altul.
delphin spune:
Buna fetele!
In primul rand felicitari vio pt. kg. pierdute! Daca te simti bine,continua tot asa! Stiu ca fiecare kg pierdut face tare bine la moral!
Copii bolnaviori ce mai fac? Mai aveti vesti de la elle? Parca ea era in spital cu fetita,nu? Pupicei si sanatate!
Aici caldura mareeeeee! Noi ne-am refugiat in casa,la racoare,Sebi se uita la Pinochio cel nou,facut de pixar studios,iar eu pe calc.
Laura,data trecuta bantuiam pe net,caci vorbisem cu frate-miu si nu puteam sa inchei seara fara o tura pe la voi,insa aseara am cazut franta!
Noi ne-am luat o masa de masaj,caci al meu om a devenit doritor de masaje. Si aseara am fost livrati,iar eu am incercat-o. Adica sotul mi-a facut masaj. Super fetelor!!! Am adormit pe masa .
In rest...plang ca mi-am golit buzunarele cu soldurile! Dar nu-mi pare asa rau,caci cel mai tare a profitat Seb,i-am luat multe jucarii si hainute,de ziceai ca e Craciunul!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
LauraFlo spune:
Neata !
Delphy si noi am fost la cumparaturi ieri ! Si bineinteles ca tot Daria a iesit in castig ! Din fericire si eu am reusit sa dau jos vreo 4 -5 kg, lucru care ( zic eu ca se vede bine ) il puteti observa aici. Am scapat de depunerile din zona stomacului, cele de mai jos sunt aceentuate de cezariana facuta vertical si probabil ca in zona asta n-o sa pot remedia niciodata problema.
Sunt cateva poze facute in Gradina publica si pe faleza, poate iti era dor de ele !
Vilma au ajuns pozele, e draguta rochita ta. Daca n-o sa gasesc nimic prin magazine vorbim. Multumesc !
viorica avram spune:
Buna dimineata!
ce faceti?v-a molesit caldura?
eu am o neliniste.de cand ne-am intors de la munte shalini se balbaie.mai ales cuvintele care incep cu vocale.uuuuuuunde,aaaaa venit.ii atrag atentia si se corecteaza dar uneori vede ca greseste si face eforturi sa se corecteze si incepe sa planga:"mami iar m-am balbait."la inceput am crezut ca e de oboseala dar face lucrul acesta in mod frecvent si atunci cand vorbeste mult si repede.uneori nu inteleg ce spune ,o opresc si o pun sa vorbeasca rar.oare sa merg la un logoped?sau sa mai astept?nu stiu daca face acest lucru si la gradi cand vorbeste cu ceilalti copii.
acum a inceput sa se bata cu fetitele la gradi,ieri s-a batut cu o fetita ca nu o lasa sa stea in patutul pe care ea si l-a ales.mi-a spus educatoarea ca era tare inversunata si a uimit-o pt ca shalini e un copil tare linistit si cuminte.cand am intrebat-o despre incident mi-a spus ca iulia a inceput.
uneori nu stiu cum sa reactionez,i-am explicat ca nu e bine sa se bata cu copiii dar ma doare sa o bata altii si ea sa sufere iar acum mi se pare urat sa se bata cu alti copii.
eu fac sport si tin regim si sotul meu slabeste!mai are un pic si arata ca la 20 de ani.imi vine sa-l bat.eu slabesc cate 3-400g el cate un kg pe zi.de la 115 a ajuns la 98.si continua sa slabeasca....deja am dat o parte din hainele lui de grasut ca sa nu se mai intoarca niciodata la 100 de kg.
Viorica
Ingerasul meu Shalini