La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Salutare!
de citit v-am tot citit da de scris ...nu ma lasa delok bebu, avem dinti pe tzeava si m-a capiat, boceste, maraie, nu ii intri in voie nicicum, cat mai dureaza pana iese coltul de cand se crapa gingia? ca e crapata asa ca o dunga....... m-a fakut cu nervii.

Mai Cookie cum adika se strika vremea??????? adika se face mai frig? stiti ce eu ma invatasem cu caldura, acum tremur ca un caine la injectie, gresia e rece .......mai vreau vara.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ah ce dulci sunteti ! Daca se strica vremea inseamana ca sunteti mai des pe DC, nu ? Atunci mie imi pare bine !

I-am facut lu' sefu o analiza semestriala.....M-am bine dispus total, ca numai cosmare am avut toata luna.

Ne monteaza gazometrele . Aveti idee daca pot hotara eu traseul tevii prin casa ? Dadaca a vorbit cu muncitorii si cica nu , daca nu se urmeaza traseul stabilit de ei nu ne dau cei de la gaze acordul(autorizatia).

Copila mea ( la cei 2 ani si jumatate inca bea aproape un litru de lapte, oare e normal ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Alina...asa am auzit eu la meteo dimineata...daca mint ei, mint si eu Si eu vreau vara...daca se poate, tot anul...cre' ca tre' sa ma mut in tarile calde
Eu dic ca dintisorii-s aproape daca zici ca se zaresc la orizont...mititelul de el, il dor tare de e asa scancit!

Laura, eu stiu ca nu se poate sa hotarasti tu traseul tevilor...asta o fac cei cu proiectul de la gaze...poate doar sa le dai lor o sugestie.

Fata mea urla intr-una, e speriata de bormasina de deasupra...nu stiu ce-o sa ma fac cu ea azi...nu pot s-o linistesc
De somn nici nu poate fi vorba, of, of!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Hei, ce dragut, ce activitate ati avut cat mi-am baut eu cafeaua.... Voi ma binedispuneti pe mine.... asta e clar. Parca imi zburda sufletul cand va citesc.....

Cookie, ce sa-ti spun, o barfa mica....ORICAND. Ca si asa-s mahnita ca v-am ratat la ultima gaseala. Deci, astept un semn, si am venit!!! Chiar o seara in parc cu copii.... si as fi multumita. Eu sunt mai greoaie la luat initiativa, recunosc.... dar daca se hotaraste ceva.... yuupiii...am venit!!!

Hai va pup. Plec un pic la Directia Muncii ca am niste treburi de rezolvat. Vorbim mai tarziu. BYeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

alina daca au crapat gingiutzele de-acum se va linisti. Adica daca se simt dintzocii pe lingurita, cand ii dai papa. Se linisteste pana la urmatorii, asa ca vei rasufla putin timp. Sa nu-i infloreasca cum i-au inflorit lu fii-mea, ca pop-cornul, 6 deodata de nu mai stiam ce sa-i mai fac...
Si eu m-am obishnuit cu caldurile, si le vreau inapoooooi
Laura Traseul de gaze nu-l poti stabili tu. E o intreaga inginerie la mijloc si daca nu e pusa pe unde trebuie poti sa ai surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Sal'tare!
Am votat si eu acum.
Trebuia sa plec in concediu la mare de la 1 aug si nici acu' n-am plecat. Sunt un pachet de nervi si mai am si o criza de fiere de nu pot sa-mi misc capul. Cred ca vom pleca cand vine toamna, ca s-a dus vremea de plaja.
Alinam, si noi am avut probleme cu dintii: colicile le-a terminat la aproape 5 luni si imediat au inceput durerile de dinti. Tot intr-un urlet m-a tinut anul trecut. Punctul culminant a fost cand i-au iesit caninii: la primul a fost dezastru(febra,diaree, urlete -tot tacamul), ca a iesit insotit de toata suita de masele pe partea dreapta. Acum mai are doar cateva maselute de iesit, dar nu se manifesta urat.
Asa ca, iti urez multa, multa rabdare si sa nu te pierzi cu firea.
Poti sa-i dai pt alinarea durerii Panadol Baby si sa ungi gingiuta cu Calgel.
lauraspeedy siLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Cookie, bine ca Sabinuta sta cuminte cand faci cumparaturile. A mea copkila, cum ma vede ca intru intr-un magazin (cu tot cu ea),o apuca niste urlete de ma scoate afara in secunda 2. Nu pot sa o pacalesc de loc. Cand ies cu ea afara treb sa o plimb si atat. Nici o paine nu apuc sa cumpar.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Gata, avem dinte ! mami are nervii franjuri si asta e abia primul colt :).
Mai cookie cata dreptate ai avut cu vremea brrrrrrrr de maine pana vineri seara e nasol.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Ce ziceti de mine, ce matinala sunt? Dau si o pentru cine doreste!

Alina, felicitari pentru dintoc! Acu' trebuie sa-i cumperi copilului ceva frumos, cica de preferinta alb, ca sa aiba dintisorii ca zapada Banuiesc ca tu l-ai vazut prima, asa ca obligatia iti revine tie...nu ca la altii, unde tati a vazut primul dinte, din pura intamplare

Lauraspeedy, sa stii ca si noi am dus o intreaga batalie cu mersul de manuta, ca nu vroia si pace, dom'le, sa mearga ca un copil civilizat Acum insa avem trasee bine stabilite, de intrat in toate dughenele de pe strada mea, ca altfel e jale! Se uita la toate cele, imi arata "apa, apa"(asta inseamna orice recipient care contine lichid-apa, bere, suc) sau "iiiiii!"(adica orice altceva pentru care nu exista inca un cuvant de rostit in vocabularul ei. De altfel, spectacolul strazii i se pare fascinant, observam toti cateii("ham-ham-ham!"), toate masinile, motocicletele sau tramvaiele ("bvuuuuum, bvuuuuum!") Ei, cam asta facem noi pe strada... A, am uitat! Se opreste la toti copiii intalniti si daca are ea ceva de mancare in mana, le ofera, daca au ei, se serveste M-apuca uneori o rusine prin parc, atunci cand se opreste la necunoscuti care mananca ceva....aia se simt automat obligati sa-i dea si ei...ce-or zice: "Bietul copil, il lasa flamand...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna dimineata...
cookie Ce simpatica-i Sabina!!! pentru fata asta mica si desteapta foc mai, tre sa fii fericita, asta inseamna ca n-o sa fie flamanda...
Si uite-asa imi amintii si eu de fii-mea cum procedeaza pe strada Andra din principiu e sclifo la mancare...ma apuca dimineata pana ii dau masa de seara, aia nu-i place, ailalta nu e buna...si tot asa...Eiii, cand suntem pe strada ma face de ras. Intreaba-n gura mare: "Mamiiii dar ce mananca domnul/doamna/copilashul???" Daca maraia ceva pe limba ei fara sa inteleaga ceilalti, mai era ceva, dar asa...imi vine sa ma ascund pe undeva...
Buuun, ii explic ce si cum mananca fiecare si apoi incepe, tot in gura mare: "mamiiiiiii, daaaa' mi-e fuoameeeeeee!" Imi vine nu'sh ce sa-i fac, ca doar stiu ca daca ii cumpar nu haleshte nik, dar uite-asa, ca sa ma faca pe mine de rahat pe strada. Lumea probabil ca o compatimeste, la asa o foame ce are saracul copkil, e numai piele si os. Mama denaturata ce mi-s!

Mergi la inceput