La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai, este vorba despre stelutele care se vad la (aproape) toate subiectele...se pot vota cu note de la 1(mediocru) la 5(foarte bun)...apare deasupra subiectului, in stanga, o bara pe care scrie evalueaza... Inteleg ca nu se pot acorda note si la subiectele deschise de noi.
Laura, pentru ca tu deschizi tot timpul acest subiect, nu ai voie sa dai note.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
....pe la 12 asa ...
ce fak fetele? ce parere aveti de racoarea de afara?
Laura spor la varuit hehehe cativa ani nu vreau sa mai aud de asa ceva la mine acasa, mi-a ajuns.

Elena bine ai venit, asteptam detalii despre voi si bebelusha.

Mai pe mine ma enerveaza treaba asta cu stelele, au aparut o gramada de chestii noi pe site, date samd care mie mi se pare ca incurca sau mai bine zis incarca, ce daca subiectul nostru nu are stele?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Pai, mai Alina, mai, tre' sa intram si noi in rand cu lumea!
Si mie mi se pare pagina prea incarcata acum...nu stiu ce-o fi cu sistemul asta de votare si care e finalitatea...ideea ar fi ca poti sa dai o nota buna unui subiect interesant sau sa sanctionezi unul care nu prea e...evident, cu doza de subiectivism din dotare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Elena, bine ai venit in club!!

Cookie, s-ar putea sa fie giardia daca mai are pe langa lipsa poftei de mancare si simptome ca: constipatie sau dimpotriva, dureri de burtica atunci cand bea lapte.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Vilma, nu stiu...n-am observat asa ceva...daca nu stie sa spuna? Oricum, o sa ma lamuresc dupa ce fac o coprocultura(sau coproparazitologic?) Deocamdata, masa cea mai consistenta e cea de seara si dimineata, adica lapte. Peste zi...mai nimic...ba un pufulete, ba un biscuite...nici nu mai am chef sa fac de mancare, ca stiu ca ajunge pe jos ...sau pe pereti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Votez si eu acum. Evident cu nota maxima . Chiar daca nu scriu foarte des de citit tot va citesc.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cookie Vezi ca giardia e parsiva si nu prea iese din prima, daca ti-ai pus tu in cap sa-i faci. Eu cred totusi ca e de la caldura. Chiar daca ai mentionat acest aspect, si nu ar trebui sa insist, dar si eu tare m-am mai chinuit cu cea mancare la fii-mea si i-am facut la amprente anale de m-am saturat si nicio giardia n-a iesit, mai mult am stresat copkila.
Ia in considerare si ce ti-a zis vilma vis a vis de problema...
Oricum, in perioadele astea toride nici noi n-am avut prea mult chef de papica, asa ca e de inteles si la dragalasii astia mititei.

elena Bine ai venit in club!!! Asteptam sa te cunoastem.

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

am votat.ma simt rau si stau in pat nu pot sa stau la computer.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Cookie, coproparazitologic trebuie sa faci. Coprocultura face doar Sanepidul, se ia in recipiente speciale, are regim deosebit.
Examenul coproparazitologic evidentiaza parazitii intestinali: giardia, oxiuri, etc.
Celalalt se face pt depistarea unor bacterii care dau boli grave (infectii, cum se cheama boala aia in care face ..... pana la deces, am fost si io suspecta cand eram mica si eram la mare, un fel de dizenterie, dar altfel ii spune si nu ma pot concentra sa-mi aduc aminte).
In fine, asa cu spune Liliana, s-ar putea sa nu-ti iasa din prima, exista 2 solutii: ori repeti testul o perioada chiar si de 3-4 ori, pana ii prinzi, ori faci din prima un singur test, se cheama Test Elisa pt Giardia si in ala vezi daca a avut sau are -depisteaza anticorpii.

Viorica, ce ai, esti bolnava? Cum te simti?

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut fetele,

Cam rar pe aici cu scrisul ca mi-e o lene de ma doare, dar de citit va citesc. Azi pt ca a fost racoare mi-am facut curaj sa ma apuc de scris, asta dupa ce sotul meu m-a pus sa-i fac chifetele.

Noi am evoluat rau de tot. Avem al doilea dinte, spunem mama, tata, ababa, dada, dede si multe altele. Se ridica in picioare sprijiniyt de diverse chestii, merge in 4 labe prin toata casa, cu alte cuvinte trebuie sa stau cu ochii in patru dupa el.
Am vazut ca v-ati intalnit, dar eu din pacate n-am cum sa ajung pe la ora 17 la nici o intalnire. Asa ca atata vreme cat ora de gaseala e 17 eu nu pot sa ajung.

Elena bine ai venit in gasca.
Cam atat pt azi, sper sa mai am chef sa scriu mai des.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput