La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Alina, ti-a priit...:P

Eu m-am vopsit singura acasa, asa ca tot mi-am indeplinit obiectivul.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu m-am simtit asa de bine cu voi ca am continuat petrecerea: am fost la magazinul Cozamin si mi-am cumparat o bluza superba ( sa va duceti si voi ca merita; au modele noi, moderne si foarte ieftine ) si apoi acasa desi eram singura ( nu am mai fost de foartemult timp) m-am simtit excelent.
Sieu aveam in plan sa ma vopsesc dar n-am avut energia necesara .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, sa porti sanatoasa bluzita! Am fost si eu mai demult pe la magazinul cu pricina si mi-au placut multe lucruri.

Alina, vesela mai esti, bre de dimineata!
Cum s-a descurcat bunicul cu Vladut?

Azi sunt consemnata acasa cu fata, fac de haleala si ma chinui sa fac si curat cat doarme Sabina(ca sa aiba ce imprastia din nou cand se trezeste )

Va pup si sa aveti parte de racoare! (de la AC...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mai eu nu am fost niciodata la magazinul cu pricina si de ceva timp tot zic sa ajung, poate azi cand iesim la plimbarea de seara.

Cookie buniku s-a deskurcat foarte bine cu bebu, cand am ajuns eu era deja obosit si a inceput maraiala normal, dar in principiu 2 ore a fost ok pt buniku si bunika ca venise si ea acasa.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Week end placut iubitelor va doresc ! Si poate si mai racoros...

Eu sunt la munca acum si e tare bine ( pt ca avem AC ) dar ma gandesc la sotul meu care varuieste.....si mai ales la ce ma asteapta pe mine dupa ce termina el...

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!
Se vede ca ati fost ocupate in we...daca am ajuns la pagina 3

Ca de obicei, am fost numa' pe drumuri ieri...am incheiat apoteotic cu un gratar in aer liber, iar kinderii s-au jucat in nisip...bucurie mare! Doar fata mea a facut opinie separata, ea s-a jucat si in noroi, asa ca am luat acasa un obosit, dar fericit!

Am de gand sa incep sa-i fac fetei niste analize, nu mai doreste deloc sa pape...da' deloc! Ma gandesc sa nu aiba vreo giardia, ceva....voi ce spuneti? Ce poate sa fie lipsa asta de pofta de mancare? Nu vreau s-o pun pe seama caldurii, ca tot o tine asa de mai bine de-o luna

Laura, terminasi cu varuitul?

Hai, pupici si sa aveti o zi buna, oriunde ati fi!

Mergi la inceput

Buna dimineata !
N-am terminat cu varuitul Cookie...din pacate ne-a fost lene sa mergem dupa var si ne-am gandit noi sa-l folosim pe cel ramas de la sufragerie...dar nu ne-a ajuns...asa ca acum trebuie sa mergem la Arabesque sa facem din nou nuanta ...nu de alta dar sa nu iasa vreo varza pe pereti...Azi se intoarce Daria, si iarasi din pacate se vede ca nu ne-am straduit prea tare ca sa o putem primi in conditii umane.... Ei ii place cand suntem in curatenie: se joaca cu trafaletul si ...alte ustensile... Ne descurcam noi cumva.

Revista e super! Exact ce cautam. Multumesc Cookie !

Va pup. Sa aveti o saptamana linistita si racoroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena balcan spune:

Buna fetelor, sunt si eu o mamica din Galati, a unei fetite dragalase care va implini in curand cinci luni. Va rog sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru, deoarece am mare nevoie de sfaturi de la mamici cu
experienta.
Elena si bebelusa Denisa-Cristina

Mergi la inceput

Elena, bine ai venit printre noi!
Sa-ti traiasca bebelusa dragalasa(este chiar mezina grupului ) si te asteptam sa ne spui despre ea, despre tine si sa ne arati poze.

Laura, lasa mai, ca o pui si pe Dariuta la treaba, sigur va ajuta si ea...macar la facut dezordine
Ma bucur ca revista ti-e de folos.

Fetele,voi nu v-ati trezit inca? Haideti la o vorbulita, votati subiectul......ca ramanem de caruta...

Mergi la inceput

Cum adica sa votam subiectul ? Eu n-am vazut/citit nimic despre votare....
Cookie explica-mi tu please!
Elena bine ai venit ! Sper ca sfaturile noastre sa-ti fie de ajutor. Da-mi datele voastre sa va trec pe listuta.

Mergi la inceput