Cu vaporul din Spania in Palma de Mallorca

Cu vaporul din Spania in Palma de Mallorca | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cat costa drumul din Spania pana in insula??? Am cautat pe net, dar nu au decat preturi cu tot cu cazare, drum direct din Buc. etc... Multumesc!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

noi am fost dar acum 3 ani din Barcelona, cu bacul!!! in jur de 3-400Eu pentru doua persoane plus masina dus intors, dar n-am avut cabina ci am dormit pe scaune....numai un drum a fost noaptea la intoarcere am venit ziua.....maine o sa caut poate mai am biletul sau macar adresa de internet!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Incearca si pe www.balearia.com, gasesti orar, preturi, etc.
Am vazut in port la Barcelona acel feribot rapid, care face 4 ore si m-ar tenta si pe mine intr-o zi.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Scuze anda 141 ca ma bag si eu, desi nu am un raspuns. In schimb am cam aceeasi problema: cum ajung si cat costa din Spania ( zona Benidorm, Alicante, Denia) pana in Ibiza?
Ajung peste 2 saptamani in Benidorm (in concediu) si tin sa ajung si la Ibiza, mai ales ca din cat m-am documentat am inteles ca nu e prea departe.
Multumesc si scuze inca o data ca m-am bagat dar tocmai intentionam sa postez un subiect asemanator, dupa cum se vede, difera doar destinatia.
Anda 141, cred ca ar trebui sa precizezi de unde anume din Spania, cred ca are importanta si locul de plecare (adica distanta)de unde esti tu pana in insula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sali, nu-i problema.
Pai ce sa precizez, ca presupun ca vaporul ala pleaca dintr-un loc fix, nu de unde vreau eu. Eu vin in Taragona , daca ajuta cumva. Nu am fost niciodata si de-aia nu stiu nici cum pleaca si d eunde pleaca, am zis vapor, ca am auzit ca e ceva mai ieftin decat avionul si in plus e si mai interesant.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Anda, eu stau in Tarragona.
Din cate stiu eu pt Insulele Baleare, Mallorca, Ibiza si Menorca se pleaca cam din 3 porturi Barcelona, Valencia, si Denia, mult mai in sud, aproape de Alicante.
Tu daca vii in Tarragona vei fi la 100 km de Barcelona, iar Mallorca e mai aproape de Barcelona, pe cand Ibiza e mai in sud.
Stiu ca pretul depinde daca e dus sau dus intors, cate persoane, daca e bilet ce se poate modifica, etc.
Tarragona are port, dar de marfuri mai mare si de agrement de unde se fac tot felul de plimbari cu diferite ambarcatiuni prin zona, pe Costa Dorada, excursii de o zi , sau de cateva ore.
Tu vii in Tarragona oras sau in vreo statiune de pe Costa Dorada? Fiecare statiune are port de agrement.
Te poti interesa si aici, sunt oficii de turism peste tot.

Mergi la inceput

Anda, imi pare rau ca te-am intrebat unde vii, e treaba ta, m-am luat cu scrisul, imi cer scuze.
Daca ai vreo intrebare legata de zona sau altceva si stiu sa raspund o fac cu placere.
Scuze pt off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Am facut drumul asta acum 10 zile cu Air Berlin din Valencia in Palma de Mallorca,a costat cam 110€ daca imi amintesc bine si mi s-a parut un pret ok.Ai grija in Palma din aeroport cu taxiul,ptr ca mie mi-au luat 18 € pe un drum de 1,5 mile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sali....sau Carlin ( sunteti una si aceeasi?? ) asa observ din ce mi-ai scris, multumesc pentru raspuns, nu ai de ce sa iti ceri scuze, acum m-am lamurit cum e cu porturile, multumesc de explicatie.
Yank, multumesc de raspuns , e bine de retinut si faza cu taxiul. Da, pretul e bunicel, ma asteptam la mai mult.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Uite aici niste adrese
http://www.apb.es/es/WELCOME si din asta..

asta http://www.trasmediterranea.es/
sau dai barcelona port cautare pe google

Vacanta placuta

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput