sampon si balsam de par bun

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

eu in vara asta am folosit ulei de masline pina cind m-am saturatde unsori ,parul meu e ondulat natural si vopsit de cca 15 ani!!!deci vara super uscat mai ales ca iubesc bronzul! am gasit o solutie si mi-am facut...stoc,"KARITE`S" in doua faze cu mixtura de unt de shea,e recomandat la par vopsit,incilcit,permanent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am folosit cam 5-6 ani Pantene Prov pentru volum, dar fie vorba intre noi nu am observat ca as avea mai mult volum..., iar apoi Herbal Essences de care am fost multumita si acum mi-am cumparat Garnier Fructis pe care inca nu l-am incercat ca inca mai am Herbal, dar va spun dupa aceea ce parere am.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Samponul Klorane cu ulei de vizon mi se pare genial pentru parul meu uscat. Se simte si arata diferit parul meu de cind il folosesc.
Ca balsam am descoperit recent John Frieda's line for blondes...Scump dar bun!

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by Elise

Da' produsele Freeman or fi bune?
Am avut body lotion, si diverse masti pt fatza de la ei, mi s-au parut ok - sampon si balsam am cumparat aseara din Gmarket ceva cu papaya ... si nu stiu daca sa ma astept sa fie la fel sau raman fara par?

Sa le dau cadou?

Elise

eu am avut balsam cu papaya si mango si e groaznic!nu descurca parul deloc si ramane lipicios si incarcat oricat l-as clati!
zicea cineva de klorane; eu am pentru par gras (cu urzica) si nu e cine stie ce. incurca parul, trebuie sa-mi pun f mult sa faca spuma iar efectul "degresant" nu tine prea mult. in schimb am prietene cu par uscat care sunt foarte incantate de klorane..
din tot ce am incercat dove mi se pare cel mai bun.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu folosesc sampon de la Vichi - Dercos rosu contra caderii parului si sunt multumita, parul este mai gros si mai tare. Dar balsam chiar nu stiu ce sa iau, ma intereseaza pt volum si stralucire.
Chiar ca depinde de tipul de par, vad mai sus 2 fete care au folosit Karites si frieda pt blonde, mie chiar nu mi-au facut bine deloc, deloc!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu folosesc sampon+balsam V05-super shine-si sunt foarte multumita.
Mi-a mai pacut balsamul cu aloe si castraveti de la Wella-Wellapon.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by danavasile

Pai poti cumpara produse profesionale din coafor?? o sa merg sa imi intreb coafeza.

Cu siguranta! Dar sunt mai scumpe - in jur de 50 roni.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

a incercat cineva noua gama de la Elseve, cea roz???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

spuneti-mi si mie unde m-as putea duce azi,la ce salon de coafor, sa pot cumpara sampon si balsam dintr-o gama profesionala?eu stau in berceni, azi am treaba prin tineretului si unirea.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am fost aseara la body shop si am vazut ca au un sampon cu ulei de masline pt par normal spre uscat,parca.si balsamul aferent.

stie cineva cum e?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput