sampon si balsam de par bun

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

A folosit cineva samponul Foltene?cel pt caderea parului?E bun ?
Mersic.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Foltene??!! am folosit balsam, iar acum cand am facut o pauza realizez ca-si facea treaba! Eu nu la-m mai folosit pentru ca era gen lotiune, pe par umed, dupa baie, fara clatit. A inceput sa-mi cada parul mai mult, deci am sa ma intorc la el.

Mergi la inceput

Crixia mersic...dar eu vreau sa-mi iau in primul rand www.cosmeticplant.ro/produs/1855/Foltene-Sampon-Activ-pentru-stoparea-caderii-parului-si-stimularea-cresterii-acestuia" target="_blank">samponul Foltene
(desi am f f multe prin baie,ca pana acum am avut probleme cu matreata,acum imi pica tare rau si e fad..si-a pierdut stralucirea..nush..in orice caz nu mai e asa frumos ca alta data)
Dar cred ca o sa-mi iau si www.cosmeticplant.ro/produs/1854/Foltene-Balsam-Volumator-" target="_blank">balsamul folteneAsta e cel pe care l-ai folosit tu?
Am luat si pastile(pt caderea parului),am folosit masti..si naturale si din comert,sampoane naturale(aslavital,fasivan etc),alimentatie schimbata etc etc....nik n-a mers..ba mai mult parca mai tare imi pica,mi-l incalcea ori mi se ingrasa mai tare ori imi faceau matreata la loc(dupa ce m-am chinuit sa scap de ea o groaza de timp..plus o groaza de bani in sampoane impotriva matretii si alte minuni)..asa ca am zis sa-l incerc si pe asta..na,ca io-s cobai..la cate sampoane am cumparat la viata mea..cred ca pot sa le numar pe degete pe cele pe care nu le-am incercat.
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

mama lia,eu folosesc gama roz de la Elseve si e foarte bun!nu atata cat straluceste,dar da parului un miros placut si persistent!cel Anti-Casse tot de la L'oreal e bun?as vrea si eu ceva contra caderii parului,daca stie cineva un produs care sa dea rezultate,v-as fi recunoscatoare!

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mi-am luat Garnier pentru par gras si sunt foarte multumita.
Nu numai ca mi se ingrasa mai greu decat inainte ( cam cu 2 zile mai tarziu), dar arata super dupa. Sunt incantata!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Cele profesionale sunt cele mai bune. Se cumpara din saloanele de coafura.
Astea comerciale sunt ....din pacate.

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am intrebat la salonul unde ma tund eu de obicei, si o sticla de sampon de 1 litru costa 1 milion de lei. Balsam la 750 ml costa 950 de mii.

De bun o fi bun, dar prea scump, zic eu!!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Mey fetelor,mie coafeza mea din Bucuresti(am mers la ea vreo 3 ani)mi-a spus ca produsele profesionale nu sunt pt utilizare frecventa(ea stia ca eu ma spal des pe par si chiar daca mai luam,imi spunea sa nu ma dau cu ele de fiecare data cand ma spal eu pe par..in special imi luam masti de par)!!!Sunt mai puternice si nu fac bine parului sa fie folosite frecvent.Pai eu ma spal la 1-2zile pe par..
Eu intre timp mi-am luat masca L'oreal Nutri-Gloss,la cutie roz,cea nou aparuta.Si desi mi-am dat parul doar de doua ori cu ea deja s-a vazut o diferenta mare.
Deci inainte:parul pica,era fad,se ingrasa repede,arata groaznic si dupa spalare si era uscat.
Dupa folosire:parul era moale,matasos,lucea,mirosea frumos,nu mai era incalcit si fad ,era vizibil altfel..mult mai frumos.Si ceea ce m-a bucurat cel mai mult a fost ca la periere mi-au cazut doar cateva fire,fata de un pumn cat strangeam inainte.
Samponul Foltene nu l-am luat ca nu l-am gasit,dar ma mai gandesc daca-l mai iau..ca vad ca masca asta ma ajuta tare mult si in plus la mine e riscant cu schimbarea samponului.(e posibil sa fac matreata si tare greu am scapat de ea..)
As vrea sa precizez ca nu face parul ca in reclama,ca sa nu va faceti idei gresite(adik atat de lucios..si cred ca nici un produs nu-l face,decat mai multe produse,o mana de stylist bun si multe ore de coafor
Si inca ceva..nu luati produse facute in Polonia,sunt cele mai proaste..am incercat acelasi produs,dar unul facut in Franta si unul in Polonia..diferenta mare!
Numai bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by MaryP

Cele profesionale sunt cele mai bune. Se cumpara din saloanele de coafura.
Astea comerciale sunt ....din pacate.

POZE CU RAZVAN MIHAI

CORECT!

Leditia, mastile profesionale sint intradevar destinate sa fie folosite max. o data pe saptamina. Sampoanele si balsamurile, nu.

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu daca produsele profesionale sau foarte scumpe sint neaparat cele mai bune. Eu am avut parul foarte gras si am incercat Renee Furterer, care a fost scump si nu mi-a placut deloc. Mult mai multumita am fost de Petrole Hahn, care costa o fractiune din pretul celuilalt.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput