caut gradinita de stat ,buna,in Timisoara
Buna,sunt Cristina si revin cu o completare a mesajului meu,in care spuneam ca vreau sa gasesc o gradinita cu program prelungit buna,in Timisoara.Sunt riguroasa cu acest aspect,pentru ca-mi doresc educatoare bine pregatite,care sa faca aceasta munca din dragoste pentru copii.E o mare diferenta fata de ce las in orasul din care am plecat,in sensul rau al cuvantului.Ma nemultumeste in primul rand lipsa de preocupare pentru aspectul interior -e jalnic, decorurile sunt prafuite si lipsite de imaginatie,n-ar putea atrage un copil.Pot spune ca sunt chiar disperata.Mi se pare o lipsa de interes total.Ce gradinita cu program prelungit (de stat) imi recomandati in zona Take Ionescu(eventual si in Buzias-Novatim),cu predare si a limbii engleze(eventual si germana)? Astept raspunsul vostru cat mai repede,deja am inscris fetita la o gradinita in Buzias-Novatim,asta ca sa nu am surpriza ca n-o voi avea inscrisa undeva(cu toata nebunia asta a lipsei de locuri).Stie cineva detalii despre gradinita din Buzias-Novatim? La o prima vedere nu mi s-a parut stralucita-dupa aspectul interior si dupa felul de a vorbi al directoarei.
Raspunsuri
mcrmiki spune:
Este gradinita nr.22 cu program prelungit de pe str. Paciuarea, paralel cu B-dul Take Ionescu; eu sunt f. multumita de gradi, limbi straine fac facultativ, cu taxa separat, dar sunt profesori foarte buni. Problema este ca nu stiu cum vei ajunge sa inscri copilul la aceasta gradi, pentru ca nu sunt locuri in general si mai ales daca nu apartii aceste gradi, plus ca este deja iulie si inscrierile se fac pana in iunie, dar bafta.
Pupici!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
Ana68 spune:
Mai este o gradinita buna la Fabrica de ciorapi...
Baiatul meu a fost la gradinita de pe str.Teiului,nr.7,zona Dacia.Acolo sunt doua gradinite,una dupa alta,pe aceeasi strada.
Din septembrie fetita mea va merge la gradinita din Mehala.
Cum ti-a scris si Miha...bafta la inscriere!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
angy11 spune:
Cristina,cat se poate de obiectiv,educatoarele de pe Paciurea(nr.22),sunt cele mai bune din oras,de ce?Pentru ca este gradinita de protocol a inspectoratului scolar,pentru ca este gradinita de aplicatie a Liceului pedagogic si Colegiului pedagogic din cadrul Universitatii.Practic aici se formeaza,pregatesc viitoarele educatoare.
Subiectiv,am avut copiii acolo,fetita mai este inca,intra in grupa mare,depinde pe care le nimeresti(educatoare),toate sunt bune,dar orice om are hachitele lui,in general vor binele copilului,iar daca mergi pe mana lor,finalul va fi un copil disciplinat,un elev de varf in clasa I.
Apoi de Tache Ionescu nu e departe,e practic in spate la politie.
Ce mi se mai pare important e ca copiii sunt"alesi" oarecum,nu e ca la o gradinita de cartier.Aici nu o sa-ti auzi copilul injurand si sa constati ca a invatat la gradi.
Daca esti interesata te mai ajut pe PM.
Succes!