CM peste sarcina?
Raspunsuri - Pagina 2
numeioana spune:
Poate fi si in cantitati normale, dar oricum, e o sangerare mai ciudata decat de obicei...ori tine o zi doua, ori e mai deschisa...
Ioana
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Poate fi si in cantitati normale, dar oricum, e o sangerare mai ciudata decat de obicei...ori tine o zi doua, ori e mai deschisa...
Ioana
eu l-am avut in cantitati normale dar trageam speranta...
numeioana spune:
Sunt rare cazurile, oricum, asa ca acum nu te gandi ca esti gravida chiar daca ti-a venit ciclul.
Ioana
chiquitita spune:
Stiu ca nu are nici o legatura cu subiectul si poate e chiar stupida intrebarea: cum pot sa imi scriu semnatura colorat si cu alte caractere, ca acolo unde am trecut-o nu aveam variante de culori si forme de litere? Am reusit odata dar dupa ce am editat mesajul.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Paradys spune:
Am avut ultimul Cm pe 21 feb. De aproximativ 2 saptamani am avut ceva senzatii de greata din cand in cand dar de 2-3 zile starea e aproape permanenta, la care se mai adauga si moleseala, durere de cap si faptul ca nu mai suport nimic care sa imi fie fix pe burta. Tot de vreo 2 zile am si o usoara scurgere maronie.In urma cu cca 4 zile am avut si o durere groaznica de sani care acum aproape ca a disparut. Aseara am facut si un test care a iesit negativ. Ime e frica sa sper ca e BB ca nu vreau sa fiu dezamagita iar (de 1 an incerc sa raman insarcinata).
Marti daca e sa nu fiu la CM merg la control, dar pana atunci voi ce parere aveti.
bernix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Paradys Am avut ultimul Cm pe 21 feb. De aproximativ 2 saptamani am avut ceva senzatii de greata din cand in cand dar de 2-3 zile starea e aproape permanenta, la care se mai adauga si moleseala, durere de cap si faptul ca nu mai suport nimic care sa imi fie fix pe burta. Tot de vreo 2 zile am si o usoara scurgere maronie.In urma cu cca 4 zile am avut si o durere groaznica de sani care acum aproape ca a disparut. Aseara am facut si un test care a iesit negativ. Ime e frica sa sper ca e BB ca nu vreau sa fiu dezamagita iar (de 1 an incerc sa raman insarcinata). Marti daca e sa nu fiu la CM merg la control, dar pana atunci voi ce parere aveti. |
Ce povestesti tu suna a simptome de sarcina. Tot asa s-a manifestat si la mine, numai ca nu mi-a trecut prin minte ca as putea fi insarcinata decat ceva mai tarziu, iar testul a iesit pozitiv.
Tin pumnii sa fie cum iti doresti!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Paradys spune:
Mi-a venit CM dar m-a tinut doar 2 zile cad eu aveam 5-6, si tot mai persista starea de greata. Nu stiu ce sa fac sa mai fac un test inainte de a merge marti la medic sau sa las sa imi spuna acesta daca e sau nu BB?
Doamne cat imi doresc sa fie BB.
Paradys spune:
Am fost la medic si mi-a zis ca nu poate sa imi dea nici un raspuns.
M-a sfatuit sa fac un test si sa revin la dansul mai tarziu.
In caz ca nu sunt insarcinata recurgem la analize si tratamente de depistare a problemei.
Maine dimineata fac testul.
Doamne ajuta.
eu2009 spune:
Buna
sunt noua pe aici.
Trebuia sa-mi vina ciclul pe 18 martie.
Mi-a intarziat pana astazi cand mi-a venit.
Ieri ma hotarasem sa fac un test de sarcina.
Am avut si greturi si stari de somolenta.
Chiar l-am si cumparat dar am zis sa astept sa intarzie 7 zile.
Eu de fel am un ciclu f regulat in sensul ca in dec mi-a venit pe 24 in ianuarie pe 21 iar in februarie pe 18.
Exista vreo sansa sa fiu insarcinata?
koryina spune:
Fara sa stiu ca eram insarcinata am inceput sa iau anticonceptionale,am facut ecograf si nu s-a vazut nimic doar un cordon care era situat undeva langa ovarul stang.
Am luat anticonceptionale 14 zile din 21,m-am oprit pt ca am inceput sa am tot felul de simptome de sarcina.Am facut 3 teste,primul a iesit negativ,iar celelalte 2 neclare,la 4 zile dupa ce am oprit pastilele mi-a venit CM,insa am in continuare stari de ameteala,greturi,nu mai suport mirosurile de mancare(anumite).daca mi-a venit de la pastile cm si sarcina era dinainte de a incepe,este posibil sa afecteze cu ceva?