Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
lexi, ai sunat dr-ul? trebuie neaparat sa te vada sa nu cumva sa pierzi incet, incet lichid...numai bine, ai grija de tine si de bebelina.
cristina multumesc mult pentru tabelul cu dintisori, atat alex cat si ruxi sunt in grafic...la alex mai avem de iesit maselutele de la 6 ani(fiindca inca nu are decat 5 ani) si la ruxi cele de la 24 de luni...deci mai avem ceva de asteptat.
andreea, nu-ti face griji, fiecare copil are hachitele lui...nici alex nu a vrut ceai peste noapte ci doar lapte cred ca pana pe la 2 ani(altfel urla de ne stia toata lumea) si ruxi de la vreo 3-4 luni unoeri incepuse sa sara deja peste masa de la 3 si bea laptic direct dimineatza...
dory, voi ce mai faceti?
noi suntem bine, astia mici se trezisera pe la 7 dim si incepusera sa se joace amandoi prin pat ca mai apoi sa-i apuce somnul din nou si sa doarma pana la 9...ce fericiti am fost ca ne-am mai odihnit si noi putin...
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lexi? Spune-ne cum te mai simti!
Monica...Ale are 23 de luni si deja sparge a doua masea din cele de 2 ani...asa ca nu se stie, pot aparea si la Ruxi oricand.
Alexandra mea a facut buba azi...acum seara ii faceam laptele, ea luase cheia sa "incuie" si dintr-o data o aud urland.... Are si vanat lobul si ceva zgarietura, nu am putut studia ca imi spunea "buba, cheia"...of...putea sa isi bage cheile in ureche...ce o fi facut nu stiu ca eram cu spatele la ea.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

offf...pupsi eu urechiusa sa-i treaca mai repede.
da...trebuie avut mare grija dar asa cum i-a venit ideea cu cheia putea sa-i "vina" cu orice alt obiect...la noi parca se intampla cand te astepti mai putin si cu orice te astepti mai putin...odata incepe urlaciunea si nici nu stii de la ce este...nororc ca acum a inceput sa mai stie de una de alta si-ti mai arata macar in ce s-a lovit
lexi, sper ca esti bine
sa aveti o noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

,
andre_ea,si alexa mea se trezeste noaptea si pana nu bea un bibe. cu lapte nu se culca la loc, altfel ne stiu toti vecinii.
aissa, pe ale sa treaca "buba"
lexi, Cum esti?, ai sunat doctorul?

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Nu am sunat doctorita pentru ca de atunci nu s-a mai intamplat nimic suspect si oricum maine merg la ea la control. Ne simtim bine, ma cam doare spatele dar e ceva normal acum.
Va anunt eu daca se intampla ceva, dar nu cred sa se intample prea curand...

38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

buna fetelor,
lexi ma bucur ca sunteti bine, totusi daca se mai repeta sa simti ceva mai mult ud sa mergi la un control fie el si la camera de garda.
sanatate si
cristina, cum mai este ale?
noi azi iar suntem constipate...nus tiu cum Dumenzeu ca a mancat acelasi lucru pe care-l mananca mai tot timpul...oare sa fie de la antibiotic? sa speram ca ne revenim ca maia vem doar o zi si terminam tratamentul.
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Monica e bine Ale....numai ca nu stiu ce are de se tot trezeste scartaita.... In rest totul e ok....
Acum ii gonesc afara....sper sa apuc si eu sa ma epilez...

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

eu de fiecare data ma epilez cu ruxi pe capcand vede ca scot aparatul e cea mai mare placere a ei, ii place sa-mi faca ea...si daca ma mai si prefac ca ma doare atunci ii place si mai mult

monica

Mergi la inceput

Ma enervez asa...ca pune mana sa vada ea...ma uita Dumnezeu...

Am uitat sa zic...urechea lui Ale e groaznic de vanata, cand am vazut dimineata cum arata mi s-a facut rau... Am fost la mama sa o vada si ea sa zica daca e de mers la dr sau nu dar m-a linistit... E doar partea de sus a pavilionului, nu inspre partea interna ca altfel nu stateam. Plus ca Ale se trage de ea si nu plange...sper sa treaca repede.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

of saracutza...bine ca nu o doare si ca e doar atat...sanatate multa.
eu nu stiu ce sa ma mai fac cu ruxi zici ca are "sindromul mami"cum dispar dupa colt desi ea este cu sotul incepe...mami, mami, mami...daca-i face el baie si eu nu sunt pe-acolo incepe iar...mami, mami mami...dimineatza se trezeste cu noaptea-n cap de frica sa nu cumva sa plec eu cu alex la gradinita si ea sa ramana acasa(recunosc ca am facut asa in timp ce ea dormea eu mergeam cu alex sa-l duc la gradi si odata s-a trezit si nu m-a gasitdar era sotul cu ea)...cred ca de atunci i se trage...acum e precauta si se trezeste dimineatza sa ma prinda...dar ce sa fac mai vrea si alex cica sa-l duc eu la gradinita...altul
nu prea vrea sa stea cu sotul meu...adica vreau sa zic doar ea cu el, desi primul lucru pe care-l spune dimineatza sau la pranz cand se trezeste din somn(in cazul in care sunt eu cu ea) este tati??? tati??? asa se joaca cu el, vine sa stea la el in brate, sau mai stiu eu ce...dar doar daca sunt si eu...cum dispar din peisaj aud..."mami este la bucatarie stai cumintica esti cu tatisau mami e la baie, sau mai stiu eu ce...dar zau ca uneori imi vine sa o iau razna...nici la nu pot sa stau ca vin ei si deschid usa sa se asigure ca sunt acolo...uite-o pe mami...desi sotul este f rabdator si incearca sa-i faca toate poftele ea este cea care nu ma vrea decat pe mine si-l refuza pe el...
la voi cum este? tot asa?
sa speram ca daca mai creste putin intelege ca nu fug in lume cand ma duc in bucatarie si ea sta la tv in sufragerie
noapte buna

monica

Mergi la inceput