Rahova sau apropiere..... (19)
Raspunsuri - Pagina 25
anangel_lexi spune:
Neata fetelor.
Ceva retete antistres pentru gravide cunoasteti? Se vede ca mi se apropie termenul ca incep sa ma gandesc la tot felul de scenarii de groaza, eu care pana acum faceam pe viteaza: ba ca o sa lesin de durere pe-acolo si n-o sa pot sa scot bebelul, ba ca o sa moara copilul la nastere , ba ca n-o sa avem bani s-o botezam, etc. Deja parca am luat-o razna...
Hai ca nu vreau sa va transmit si voua stresul meu, pupici si sanatate puiutilor!
38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Dory232002 spune:
,
Lexi, eu inca de la inceputil sarcinii am zis ca , cu ajutorul lui Dumnezeu voi trece cu bine peste toate etapele sarcinii si nu numai, si asa a si fost pana acum, niciodata nu am gandit negativ,asa ca sfatul meu este sa te pui in mana Domnului si totul o sa fie bine.
Aissa, la acelasi lucru ma-m gandit si eu cand ma-m trezit
Fetelor , lamuriti-ma si pe mine cu ceva:am vazut la multe fete smilies-uri care nu sunt in listuta, de unde sunt luate si cum sunt adaugate la mesaj???
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
andre_ea spune:
Lexi, nu-ti mai face mama atatea griji! Daca lesini de durere, exista cezariana si tot se rezolva, bb nu ramane acolo, si o sa fie bine sanatoasa. Botezul il puteti face mai mititel si nu-i nevoie de atatia bani.
Ia incearca tu sa te bucuri de ultima parte a sarcinii ca nu te mai intalnesti cu rasfatul asta. Vine bb si va fi ea rasfatata.
Eu te invit in parc la Sebastian, ca sa iti mai treaca starile astea. La ora 6 dupa-amiaza ne gasesti garantat ori la cupola ori la pietrisul de la intrarea principala. Stiu ca e greu acum in ultima parte a sarcinii, dar cred ca ti-ar face bine si sigur gasim si loc pe banca pentru burtica ta. O sa vezi ca suntem un grup haios (de cele mai multe ori) Vorbesc serios, te asteptam!
Multi pupici burticii.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
multumesc mult de incurajari
lexisi nu te mai gandi la asta...vorba unei prietene "femeie sa ramana "nenascuta" n-am vazutasa-mi zicea ea mie sa ma faca sa rad...cica nasti tu cumva"...
cand ai sa-ti vezi bebelina in brate ai sa uiti de orice durere, sunt sigura de asta...mai ai putin, incearca sa te relaxezi si sa te odihnesti cat poti...
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna
monica
aissa spune:
Lexi sunt convinsa ca totul va fi ok si ca stresul tau e numai de la "gravideala". o sa treceti cu bine peste tot!
Dory sub iconitele vizibile scrie "show entire smile list", apesi acolo si iti apare o noua fereastra cu toate smilies.
Ale a avut si azi numai fitze si maraieli, la pranz i-am dat niste Nurofen ca prea plangea cu mana la gura, nu cred ca a spart ca am bagat un deget si n-am simtit maseaua (nu ca mai simteam ceva la halul in care m-a muscat). Acum seara a venit de afara si a halit 2 iaurtele rapid si apoi a ciugulit din un pateu cam cald, a baut laptele si cand am pus-o in pat a dat putin lapte inapoi ca atunci cand era mica.... Sper sa nu fi fost prea calda branza din pateu ca-mi sta pe cap ca od eranjez la burta!
Va pup, noapte buna!
PS: Andre_ea noi suntem mereu haioase, chiar si cand suntem nervoase.
PS2: Ale e batausa parcului mai nou
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
fetelor eu am mai multe vesti despre d-ra ruxi pe care sunt f suparata.
sa incep cu aia "reaua" azi ruxi a muscat o fetitza (de 10 ani)chiar dedar din fatzafetitza venise sa o ia in brate si ruxi nu stiu ce Dumnezeu a facut ca acolo unde ajungea i-a tras o muscatura(desi prin pantalon si chilotel) avea un semn destul de nasol...nu-i daduse sangele dar se vedea asa ca o vanataie dejanu m-am mai abtinut si i-am tras una peste guritza ca vad ca nu intelege nimik daca o cert...pe alex l-a capsat de nenumarate ori pana acum dar parca niciodata sa de rau...of Doamne nu mai creste si ea sa mai inteleaga...ce-o fii in caputul ei?
o alta veste este ca deja avem toti 4 caniniipoate de-aia musca asa de rau
fetelor spuneti-mi si mie cati dinti+masele trebuie sa fie in total la dentitia de lapte?
eu m-am uitat la alex si am vazut asa...8 incisivi, 4 canini, 4 premolari(sau maselute cu 2 colturi nu stiu cum sa le zic) si 4 masele...dar oare nu trebuiau sa fie 8 masele???(poate are el mai putine)
daca e sa fie doar cu 4 masele inseamna ca ruxandrei mai au sa-i iasa doar cele 4 maselute...sper sa scapam si sa nu fie 8
asa si ultima veste este ca a facut primul pipi la olitzasi apoi se minuna si ea...i-a zis iar "pa pa pipi" cand am tras apa la wc...era foarte trista ca ceva atat de minunat facut deei este aruncat la wc
cristina,Alexutei sa-i iasa mai repede maselutele sa scapati de dureri.
va pup pe toate
monica
Dory232002 spune:
Neata!
si noi fetele ca sa le treaca durerile pricinuite de iesire dintisorilor.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
aissa spune:
Monica uite aici un tabel cu toti dintii si varstele la care apar. Au 2 randuri de masele, iar pe la 6 ani le mai iese un rand dar aia sunt primii din cei definitivi.
Cat despre rautate....Ale nu musca, ea bate. Mai ales bebelusi, cum vede un carut cum jap o palma....nu stiu cer ma fac cu ea. Dar acum mai face ceva, se duce ins patele copiilor si sta acolo pandeste si cand i se pare ok impinge.... Din pacate a invatat de la altii dar mie imi pare rau ca astfel si ea duce mai departe...si altii invata de la ea.
Cristina si ghighiloi
anangel_lexi spune:
Neata fetelor.
Andre_ea, multumesc de invitatie, culmea e ca ieri chiar am fost in parc, dar pe la 15.30. M-a dus sotul la el la serviciu ca sa cumpar Jurnalul Bebelusului (l-am luat pe cel de la Disney, ca ne-a placut cel mai mult) si sa vad daca mi-au intrat banii pe card, dupa care eu am luat-o pe jos, incet-incet pana la statia de tramvai. Pe drum m-a apucat o durere in partea stanga, exact ca durerea de splina, dar nu vroia sa-mi treaca defel. Cred ca m-am si schimbat la fata ca se uita lumea la mine cu niste ochi...Asa ca m-am oprit in parc pe o bancuta si am stat pana mi-a trecut. Oricum bine ca stiu la ce ora va gasesc in parc
Aseara am patit ceva tare ciudat si anume dupa ce am mancat si m-am ridicat de pe scaun era scaunul ud...Am intrat un pic in panica, am facut repede un dus dar dupa aceea n-am mai avut nimic. Deja incepusem sa enumar in minte ce mai trebuie sa pun in bagajul de spital. Eu cred si acum ca am pierdut putin lichid...
Multumesc tuturor pt. incurajari si va pe toate!
38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
andre_ea spune:
Lexi, ai sunat dr.? Daca ai pierdut lichid eu zic ca trebuie sa stie.
In parc te asteptam oricand.
Cris, bun chartul ala. Merci! Eu nu mai stiu unde sa mai caut in gura lui. Face urat si nu stiu de la ce. Nu-mi vine sa cred ca e doar un dinte amarat. Plus ca se trezeste noaptea si pana nu papa lapte nu se culca. Cand mai aud de la altii ca X a scos de la 4 luni masa de noapte dandu-i ceai imi vine sa mor. Lui nu-i ajunge apa. Trebuie neaparat lapte.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE