Rahova sau apropiere..... (19)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
daca va zic ca avem otita ma credeti sau ziceti ca fac misto?
ruxi de ieri incepuse sa cam planga asa din senin si cand o intrebam ce o doare ducea mana la ureche...prima data am zis ca nu stie ea dar cand am vazut ca o tine una si buna pe la 8 seara am mers la dr la camera de garda si chiar are otita(are ea o sensibilitate si de la iesitul caninilor, mucisori, etc...a facut si otita iar...
)
am inceput bineinteles deja tratamentul cu antibiotic si panadol, plus picaturi in urchea stanga.
dorysi sanatate multa si voua
lexi cum te mai simti?
cristinaimi pare rau ca inca nu e gata patul...nu te mai enerva din chestii de-astea...stiu cum e...mai bine nu apelezi dar te gandesti ca decat cu strainii mai bine cu familia.
va pup pe toate, numai bine
monica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aissa spune:
Of Monica, imi pare rau ca iar aveti probleme cu urechea . Pupam sa va treaca repede!
Vestea buna e ca Tony a vorbit azi cu soacra-mea si cica a acceptat sa vina in zilele in care lucreaza el....sa vedem cum s-o adapta cu Ale...
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
ei vezi..."socrosenia"(vorba soacra-mii) a vrut sa va rugati putin de ea...sigur o sa se descurce.
monica
aissa spune:
Neata!
Monica cum e urechea? Sper ca nu mai doare pe Ruxi
Eu una ma tem acum de viroze...vremea e brusc in halul in care o vedeti (acum parca e noiembrie) si tare imi e ca va urma un val de raceli. Asa ca de azi cred ca incep sa ii dau lui Ale un vaccin...
Lexi cum te simti?
Andre_ea cum e Tudor?
Cristina si ghighiloi
Dory232002 spune:
Neata fetelo!
Va multumesc pt. urarile voastre de insanatosire, Alexa este mulllllttt mai bine, dar inca continuam tratamentul, este un chin noaptea sa-i dau siropeleleva dati seama ca ma trezesc si eu dar si ei ii stric somnul la 12, 4 si 6 dimineata, practic toata noaptea trebuie sa ne trezim.
Aissa, poate da Domnul sa nu ai probleme cu Ale, si ma bucur mult ca sa rezolvat problema cu soacra ta, eu cred ca este cea mai buna alegere deocamdata ,
Monica, , pt. Ruxi sa-i treaca si sa nu o mai doara urechiusa.
Lexi, tu cum esti?
Si fetelor am auzit multa lume ca se vaieta ca au probleme cu copilasii, eu cred ca deja este vreo epidemie ceva, asa ca aveti grija, ca noi deja am patit-o.
Ieri nu am scos-o pe Alexa deloc din casa, astazi ma risc sa o scot macar 30 de min. in fata blocului ca ieri mititica toata ziua facea "Pa", si cand o auceam la geam se uita agale afara si pe urma facea cu mana si zicea "Pa", imi era asa de mila de ea de mi se rupea sufletul, dar nu am avut ce face.
Pupici la toata lumea si sanatate maxima.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Neata fetelor.
Dory si Monica multa sanatate puiutilor, sa le treaca repede! de la noi!
Noi suntem bine, bebe nu da nici un semn ca ar vrea sa ne cunoasca, cred ca ii place mult acolo, la dospit . ieri am umblat mult pe jos, am luat tramvaiul pana la Petre ispirescu si dupa aia am mers pe jos incet-incet pana la Electrica sa platim factura, apoi tot pe jos pana pe 13 septembrie si la Prosper, am facut ceva cumparaturi de acolo, apoi iar pe jos pe Sebastian pana la statia de tramvai (32) inapoi spre casa. Am coborat la Margeanului, am platit si cablul TV si dupa aia iar pe jos inca 2 statii pana acasa. Nu m-am simtit prea obosita dar am adormit instantaneu cand m-am bagat in pat. Iar dupa-masa am fost la o intalnire cu burticile
Azi ma bate gandul sa o iau iar la picior ca e vreme buna de plimbareala. 37+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Dory232002 spune:
lexi, e bine sa faci plimbari, dar ai grija, nu abuza
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
aissa spune:
Eu de azi ii dau lui Ale Lantigen B, e un fel de vaccin pt prevenirea infectiilor respiratorii.... ca deja incep sa ma tem. Stefan al sora-mii e deja pe antibiotic si pufuri ca e varza racit...sigur vor fi multi bolnaviori cu vremea asta sucita.
Sanatate tuturor!
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
fetelor vasi va multumesc de urari, asa cum v-am zis ruxi este super bine, adica nu mai are nici macar un semn ca ar avea otita(Doamne ajuta), nici mucisorii nu-i mai curg dar totusi continuam cu antibioticul atat cat a zis doctorita ca suntem patiti de la alex(i-a revenit otita si am luat 2 serii de antibiotic)
ne-am tuns amandoua, ieri am fost la un coafor specal pentru bbei si dupa ce a tuns-o pe ruxi m-a tuns si pe mine(scurt si modern)...contrar asteptarilor d-ra ruxi a stat super cuminte(nu ca data trecuta cand a urlat de ne stia toata lumea)...se vede ca a mai crescut....acum urmeaza baietii sa se tundadar la ei este mai simplu(cu masina de tuns acasa)
lexi, ce activa esti...eu leneveam ca o leguma
cristina, as vrea sa stiu si eu mai mult amanunte despre vaccin, se administreaza oral sau injectabil?
dory,ma bucur ca sunteti mai bine
va pup pe toate si pe fetele care intra mai rarut
sa auzim numai de bine
monica
aissa spune:
Neata! La multi ani celor ce poarta nume de Alexandra/Alexandru!
Monica - Lantigenul este sub forma de picaturi, ii dau 7 dimineata si 7 seara timp de 30 de zile. Mie mi l-a recomandat dr mea de la spital in care stii ca am incredere deplina. Nu l-am folosit in primavara, asa ca nu stiu ce efect are, dar sper ca va fi util, mai ales ca am trecut asa brusc de la 40 de grade la 20 (cu minime in jur de 10!). Uite www.datacom.ro/lantigen.html" target="_blank"> aici cate ceva despre el.
Cristina si ghighiloi