Rahova sau apropiere..... (19)
Raspunsuri - Pagina 21

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Neata tuturor.
Andre_ea, nu stiu cum functioneaza graqvitatia la bebita mea, sau ce alte legi ale fizicii se aplica in cazul ei, dar iti spun ceea ce vad si simt.
Off, ce bine ca a mai plouat un pic, ma mai pot bucura putin de racoare!!! 37+ cu
 37+ cu  Maria Cornelia
 Maria Cornelia 
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

aissa spune:
aissa spune:
 Gata si racoarea...si eu ma bucuram dimineata, chiar eram gata-gata sa fac zacusca...dar m-a pocnit o durere de cap groaznica...bine ca mi-a trecut!
Lexi....iar fac cornulete, am innebunit total!
Cristina si ghighiloi   

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 buna fetelor,
si eu si copilashii ne simtim bine...nu-mi vine sa cred ca peste noapte s-a intamplat minunea si mi-a trecut de tot....dar parca mi-e si frica sa ma misc sa nu cumva sa ma apuce iar...azi aveam planuri mari de distractie dar o lasam mai moale...fara piscina.
va pup pe toate
monica

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Neata fetelor.
Ieri m-am simtit tare prost, m-am simtit slabita rau de tot, tremuram si in plus aveam si o stare super nasoala de panica, de frica...tare ciudat, n-am mai patit asa ceva pana acum. Acum e ceva mai bine... 37+ cu
 37+ cu  Maria Cornelia
 Maria Cornelia 
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

aissa spune:
aissa spune:
 Lexi  . Tensiunea cumva? Tine pumnii sa te simti bine!
. Tensiunea cumva? Tine pumnii sa te simti bine!
Fug afara...era asa gri dimineata ca nu credeam ca iesim din casa azi, dar vad ca e soare totusi.
O zi buna tuturor.
Cristina si ghighiloi   

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 buna fetelor,
lexi sa nu cumva sa te ia vreo viroza ceva... si ai grija de tine si de bebelina
si ai grija de tine si de bebelina
va pe toate, sa aveti o Duminica placuta in continuare
pe toate, sa aveti o Duminica placuta in continuare
monica

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Monica, sper sa nu fie vreo viroza...cred ca mai curand de la tensiunea mica, asa cum spunea Aissa.
Oricum ieri m-am simtit bine, si azi, deocamdata, la fel. 37+ cu
 37+ cu  Maria Cornelia
 Maria Cornelia 
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Dory232002 spune:
Dory232002 spune:
 Neata fetele!
Noi suntem bolnavioare, de aici ni se trege si lipsa de mancare din ultimele zile.
In ultimele 2 zile alexa a tot facut febra, cand ii scadea , cand ii crestea pana la 38.9
 , asa ca ieri nu am mai stat pe ganduri si ne-am dus cu ea la camera de garda de la Budimex, diagnostic: usor rosu in gat in termenii nostrii si acum uite-ne sub tratament 7 zile, imi este asa de greu sa i l dau noaptea....., cand sa o trezesc la 12, cand la 4, cand la 6
, asa ca ieri nu am mai stat pe ganduri si ne-am dus cu ea la camera de garda de la Budimex, diagnostic: usor rosu in gat in termenii nostrii si acum uite-ne sub tratament 7 zile, imi este asa de greu sa i l dau noaptea....., cand sa o trezesc la 12, cand la 4, cand la 6 

,si nici macar nu ii pot da siropurile ft. bine, jumatate le inghite, jumatate curg pe langa.Dr. de acolo ne-a spus sa nu o fortam sa manance, sa-i dam atat cat vrea si ce vrea ea.
,si nici macar nu ii pot da siropurile ft. bine, jumatate le inghite, jumatate curg pe langa.Dr. de acolo ne-a spus sa nu o fortam sa manance, sa-i dam atat cat vrea si ce vrea ea.
Sper sa scapam cat mai repede  de problemele astea si sa nu mai vina pe la noi.
Pupici si sa aveti o saptamana buna.
DORY & ALEXANDRA  DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

aissa spune:
aissa spune:
 Lexi  sa fii bine pana vine bebe ca dupa aia oricum nu mai ai vreme sa te gandesti cum te simti tu
 sa fii bine pana vine bebe ca dupa aia oricum nu mai ai vreme sa te gandesti cum te simti tu  .
.
Dory imi pare rau ca sunteti bolnavioare...e nasol cu sculatul noaptea pentru medicament, nici mie nu-mi placea de aia m-am si bucurat ca ultima data cand am avut nevoie mi-a dat dr sumamed care sa da in doza unica. E super asa, 3 doze, in 3 zile, scapi mai usor...dar nu stiu la ce boli se "aplica".
Eu...ce sa mai zic....azi a decis cumnatul sa ne spuna ca de fapt nu are timp  sa se ocupe si de patul nostru...de parca nu as fi tot client platitor....un magar...ca si restul familiei
 sa se ocupe si de patul nostru...de parca nu as fi tot client platitor....un magar...ca si restul familiei  , nu stiu de ce m-oi mai incapatana sa vorbim cu soacra-mea pentru Ale ca....nu merita efortul din partea mea...tot zero barat rezultat vom avea probabil.
, nu stiu de ce m-oi mai incapatana sa vorbim cu soacra-mea pentru Ale ca....nu merita efortul din partea mea...tot zero barat rezultat vom avea probabil.
Cristina si ghighiloi