Rahova sau apropiere..... (19)
Raspunsuri - Pagina 20

Dory232002 spune:
Fetelor, ce credeti ca a baut azi Alexa?
Suc de legume din : rosii, gogosar si un morcov .Pana la ora asta nu am mai avut probleme de gen marait cu ea, am impresia ca ia spart gingiuta, asa am vazutcu mare chin ca nu ma lasa nici sa ma uit si nici sa o ating cu degetul
.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
dory, ma bucur ca sunteti mai bine...
la noi alex a vrut azi noapte sa doarma cu mine si cu ruxi in camera si cand tusea el se trezea si ruxisi uite-asa am avut concert stereo...unul tusea si altul plangea
noroc ca a fost doar o repriza mica de tuse ca altfel...ce ma faceam.
azi nu am chef de nimic, nu stiu ce am...doar as manca incontinuu
va pup pe toate
monica

aissa spune:
Pupam si noi pe toata lumea... am o stare ca naiba, nu stiu zau ce sa fac. Deocamdata maine merg sa vad o gradi...sper sa ma decid mai repede ca macar sa stiu ce si cum si poate sa ies din starea asta.
Lexi ma bucur ca v-au placut cornuletele!
Monica probabil de oboseala ai manca, eu asa patesc.
Fug la baie, azi suntem singure si mi-e mai greu. Dovada ca tocmai mi-a trimis Ale mesajul cand era doar jumate. Fug ca mi-l si sterge.
Cristina si ghighiloi

andre_ea spune:
Cristina, imi pare rau ca aveti asa probleme! Eu as zice sa cauti in paralel si bona si sa ramai cu varianta care iti convine mai mult din cele doua. Stiu ca ai multe prietene pe forum, nu te poate ajuta nici una?
Lexi, felicitari pentru cele 37 de saptamani! De acum poti sa nasti oricand. Ziceai ca nu a coborat bb. Eu am auzit ca poti sa il ajuti asezandu-te cu fundul in sus pentru ca sa ii faci mai mult loc sa coboare cand te ridici, sau asa ceva. Stiu de la o mamica de la noi care zicea ca s-a chinuit o saptamana, dar i-a reusit figura. Eu zic sa deschizi un subiect pe la "Nasterea" si sa vezi ce raspunsuri primesti in legatura cu tehnica. Eu n-am stiut de treaba asta si Tudor nu a coborat singurel. Seara cand ma bagam in pat simteam cum imi vine burta inapoi, dimineata vedeam cum coboara, iar capul era cand pe dreapta cand pe stanga.
Si eu zic sa te plimbi cat mai mult. Mai lasa cornuletele sa le faca altcineva tu mergi la plimbare, la urcat scari ca de acum poti.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

aissa spune:
Neata tuturor! Va salut matinal ca azi nu stiu cand mai ajung prin parc sau la calculator. Dimineata vreau sa ajung la gradi si diseara cica ne vine patul lui Ale, tare curioasa sunt ce a iesit ca cine mi-l face nu mi-a adus mostre de materiale.
Cristina si ghighiloi

aissa spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Stiu ca ai multe prietene pe forum, nu te poate ajuta nici una?
Voi stiti vreo femeie serioasa, in putere, pe mana careia v-ati lasa copilul 2-3 zile pe saptamna? Ma uitam acum la Ale, s-a trezit la 8 si inca motaia, mai statea in pat... Cand va fi frig si intuneric sa o scot din casa....of ce mila mi-e.

Cristina si ghighiloi

anangel_lexi spune:
Andre_ea, ai dreptate, ar trebui sa fac mai multa miscare. Recunosc ca sunt cam puturoasa. Eu imi umplu timpul cu activitati casnice de genul: spalat pe jos, spalat geamuri, sters praful, etc.
N-am prea inteles cum e cu tehnica asta cu fundul in sus...cand ma ridic din pat sa ma ridic cu fundul in sus? Adica in 4 labe? O sa mai intreb la forumul specializat. Si eu patesc cam ca tine. La mine coboara burta cand sunt in pat. Cum ma ridic, hop si burta pana-n gat...Multumesc mult de pont, dupa ce aflu amanunte o sa-l pun in aplicare 37+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

andre_ea spune:
quote:
N-am prea inteles cum e cu tehnica asta cu fundul in sus
Pai nici eu nu stiu exact cum e, de aia ti-am zis sa intrebi pe la "nasterea".
Da' n-am inteles cum vine burta in sus cand stai in picioare? Adica gravitatia nu functioneaza corect la bebika ta?
Cris, daca stiam pe cineva iti spuneam de mult.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
eu am o durere de rinichi(partea stanga) de nici nu vad pe unde mergam tot incercat sa stau in pat dar parca tot mai bine e in picioare
cristina cand il montezi sa faci poze sa-l vad si eu...si eu trebuie sa fac doua paturi dar mai astept putintel sa mai creasca ruxitza...desi noi avem un dormitor de tineret( pat de o singura persoana...si pe care nu-l foloseste nimeni ca alex deh...vrea sa doarma inca cu mine)acush tre' sa fac doua identice ca sa nu se certe cei doi zgubi pe ele
restul fetelor vain gashca
sa aveti un we fain
monica

aissa spune:
Azi in timp ce dormea Ale la pranz a sunat cumnatul sa zica ccc ca vine la 6 cu patul. A venit de nu mai poate, mor de nervi.
Bineinteles ca ii fac poze cand o sa apara, sper sa nu imi fie jena sa-l arat . Imi pare insa sincer rau de 2 lucruri: ca nu am luat saltea mai lata de 90 de cm si ca am apelat la cumnat sa mi-l faca, am asteptat de 3 saptamani sa imi aduca mostre de culori sa combinam impreuna, acum, dupa ce nu dadea nici un semn si de cate ori sunam cica "acum ma apuc", azi nu a venit....habar n-am sincer cu ce ma trezesc in casa.
Cristina si ghighiloi