Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sa va spun si cum se simte fi-miu. A avut 3 zile cu febra, dintre care primele 2 mare (seara),peste 39. Ne-am tratat numai cu antitermice si am facut coprocultura, exudat si sumar urina. Sange nu au putut sa-i ia. Coprocultura si exudatul au iesit bine, in urina insa au iesit leucocite multe. Dr. a zis ca asta nu inseamna neaparat infectie urinara, ca ar trebui sa fie si alte valori marite.

Florentina, ma bucur ca ai mai scris si pe la noi! Felicitari pentru baietel! Nici nu ti se vede burtica.

Lexi, imi pare rau ca nu pot sta acum sa caut, dar eu ti-am prezis de la inceput ca vei avea o fetita. Sa fie sanatoasa si sa se nasca usor!

Dory, multumesc de intrebare! Acum suntem bine.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea fetelor,
bravo, felicitari pentru obiectele alese tudoricasi lui mami bataitza ca sa nu mai zica ca are baiat urat...bine ca a stat la tuns...pe ruxi iar trebuie sa o tund ca-i intra deja parul in ochi dar la scandalul care l-a facut ultima data...nu-mi fac eu curaj
noi am fost la piscina azi dar inca dinainte de a merge alex incepuse sa tuseasca putin si d-ra ruxi avea niste mucisori...ne-am tot gandit daca sa mai mergem sau nu... si parinti inconstienti ce suntem ne-am dus. sper sa nu se inrautateasca situtatia. a fost super ne-am distrat, ruxi a si dormit acolo la pranz asa ca am stat chiar toata ziulica...maine am fi vrut sa mergem din nou dar zau ca pe mine si distractia ma oboseste
va pup pe toate...somn usor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata, io-te la ce ora scriu...ca deja Ale e treaza de o ora si mai bine...si cred ca o sa si ies afara devreme de frica sa nu ne apuce caldurile.
Andre_ea....de aia nu vreau eu sa o tund pe Ale. Daca un baiestel pare urat, o fetita e groaznica. Am vazut eu una de parca era de la scoala de corectie.
Monica o sa vezi ca nu or sa aiba nimic copiii ca ati mers la plaja!
Lexi iti dau reteta de cornulete (o am de pe Culinar), se fac f usor si repede.

Cornulete cu sunca si branza/cascaval

Aluat:
350 g faina
20-25 g drojdie
5 linguri ulei
150 ml lapte(aprox.)
1 ou
putin zahar
sare o lingurita

1 ou batut - amestecat cu ceva apa - pentru uns cornuletele.

Se freaca drojdia cu o parte din cantitatea de lapte caldut si zahar.Se toarna peste faina si o lasati putin sa creasca. Se adauga oul, uleiul, sarea si restul de lapte si se framanta. Se lasa vreo jumatate de ora la crescut.

Se imparte aluatul în 3. Fiecare bila o intindeti cu sucitorul, se taie apoi in segmente de cerc (sa zicem in 8), se pune pe fiecare segment cate o felie de cascaval(branza topita) si una de sunca, se ruleaza si se pun in tava cu hartie pergament. Se ung cu 1 ou batut cu putina apa, se presara (daca vreti) susan, mac, chimen...

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor!
Aissa, multumesc mult pt reteta . Abia astept s-o fac, dar nu cred ca ma apuc chiar azi.
Monica, la ce piscina mergeti? Ca imi faci o pofta cand te aud...Tare as mai merge si eu, chit ca exista riscul sa sara toata apa din bazin, cand ma bag eu
Andre_ea, sunt convinsa ca Tudor nu e urat tuns! Si felicitari pt. lucrurile alese. O sa fie un sofer pasionat daca a luat cheile de masina. Poate ar trebui sa va pregatiti sufleteste, cine stie ce masina o sa vrea cadou la a 18-a aniversare

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

buna fetelor,
wow cristina ce bine suna reteta de cornulete...
din pacate alex a cam tusit azi noapte dar deja tusea la el nu e nimic nou...ruxi parca nu mai are asa mucisori dar sa vedem...la ea poate sa fie si de la caninii care mai ies.
va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta in continuare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aissa, tare as vrea sa pot face cornulete dupa reteta ta, dar nu stiu cand ma ajunge randul..., o sa o notez ca sa o am,
Noi am fost plecati la tara, am venit in seara asta , am murit de cald ...., aveti idee cat mai dureaza canicula asta?????, ca pe mine ma ia groaza cand ma gandesc la o noua zi caniculara.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aissa, azi sigur ma apuc de cornulete ca-mi ploua-n gura numai cand ma gandesc la ele. Abia astept!!! Ieri am zacut mai mult, in rest n-am facut mai nimic. Ma rog zi de zi la Dumnezeu sa coboare odata burta asta ca imediat ce ma scol in capul oaselor, am niste crampe sus, in capul pieptului, de-mi pierd respiratia...

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Fetelor spor la treaba, am inteles ca azi mai murim de cald si pe urma isi revine. Cel putin desktop weather zice ca noptile or sa fie placute (15-16 grade) si ziua in jur de 30. Asa ca o sa puteti sa coaceti.
Oricum eu le fac intr-o singura tura, bag 2 tavi (cea de la aragaz pe santul ei si pe gratar mai pun o tava) asa ca nu va coaceti prea mult.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

salutare fetelor,
noi am lasat balta putin operatiunea pishu ca ne treaca mucisorii...fiindca eu am senzatia ca i-au aparut de la atatea spalari lafiindca ea cand face din pcioare bineinteles face si pe picioare si-i trebuie baitza cu totul la fiecare 30 de min...
in rest...suntem bine, va pupam racoros

monica

Mergi la inceput

Va pupam si noi din zbor in drum spre baie! Sa va treaca repede mucisorii.
Fetelor azi pe seara ne prinsese ploaia in parc si la un moment dat era atata lume sub cupola de nu mai aveam loc sa respiram! Of ce ma enerveaza parcul asta, e asa mic....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput