Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

multumesc fetelor pt.urari !
va pup pe toate si am si eu o intrebare:de ce nu avem si noi stelute ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Acum avem.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ce linsite-i pe-aici, se vede ca e vara, e vacantza...plaja, mare, soare...la iarna...scriem pagina dupa pagina
noi suntem bine, astia mici cu piscinutza lor sunt tare fericiti ca se balacesc, alex are liber la inghetzata dar asa cu masura si topita ca sa nu mai tuseasca iar si e taaare fericit...ruxi mai da si ea cate o limbutza si nu va pot explica cum sare in sus de bucurie...chiar a invatzat sa se desprinda de pamant cu amandoua piciorushele
tati cu serviciul iar eu nu mai stiuce bunatati sa le mai fac de mancare ca sa nu mai avem probleme si zmiertaieli

andre-eabaietelul cel ochios din partea mea...numai asa ne dam seama ce repede a trecut timpul vazandu-i pe ei ce repede cresc....faceti petrecere mare, sunteti in pregatiri?
lexinu esti exagerata, eu ziceam sa nu te apuci sa ridici ceva, sa cari......ce maif ace burtika?
cristina, vio,andreap, mia, dory, lizi, anculinain gashcasi pe voi si pe copilashi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io nu mai pup fetelor net ca atat timp cat e Ale treaza nu ma lasa la calculator, plange daca ma vede ca ma asez asa ca renunt sa mai intru. La somnul ei de pranz ma mai intind si eu putin si in rest afara. Si cred ca e bine intr-un fel pentru ca in curand o sa mi se cam taie de tot macaroana, la serviciu nu pot sta calare pe net ca ma vad alea (si acum oricum calculatorul meu e comun deci nu pot sa mai intru) si asa macar ma dezvat mai usor... Asta e, incep in curand o noua etapa din viata, cea de mama cu serviciu. Imi va fi foarte greu...dar asta e, sincer de as avea posibilitatea as renunta la munca pt a sta acasa....cu Ale...macar pana la anul. Dar nu se poate asa ca trebuie sa ma resemnez.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by lizy

multumesc fetelor pt.urari !
va pup pe toate si am si eu o intrebare:de ce nu avem si noi stelute ?

Buna fetele am intrat sa va zic ca v-am votat, ca va citesc si particip la bucuriile voastre, dar eu nu prea am ce sa scriu.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io nu poci sa ne votez ca cica votarea propriului subiect nu e posibila. Nu-i nimic...oricum nu mi se pare de mare relevanta chestia asta.
Cristina stiu cum e, uneori si eu ma gasesc in postura sa nu am ce scrie. De aia de multe ori doar salutam fetele.
Pupam!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nici eu nu am multe noutati decat ca sunt taaare fericita ca s-a mai racorit vremea! S-a indurat Dumnezeu de noi, ca nu mai puteam!
Azi ma duc la cosmetica si sunt tare incantata. Imi face bine la psihic ca de cand cu burta mare mi se pare ca arat din ce in ce mai hidos. Abia astept sa ma intorc "gigea" de acolo.

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu nu inteleg ce-i cu voturile
hai mai fetelor cum adica nu aveti ce scrie...si eu cateodata scriu mesaje, apoi ma gandesc si le sterg...imi spun ca nimeni nu e obligat sa "asculte" aberatiile mele sau necazurile mele...dar uneori imi prinde bine sa ma descarc aici asa ca va rog sa nu va suparati...dar asa bine-mi prind sfaturile si urarile voastre
cristinahai ca o sa mai ai timp si cand o sa mergi la serviciu...din cate am inteles parca ziceai ca ajungi devreme acasa, mai ales ca vine vremea urata si o sa fim iar numai prin casa.
lexieu ma simteam cea mai frumoasa asa (95 de kg) cum eram cand eram...la mine nebunia a inceput dupa ce am nascut...atunci ma vedeam ratzushca cea urata...dar o sa vezi ce repede dai jos kg-mele puse in sarcina...nici nu o sa observi...o sa ai muuulte alte preocupari in deosebi bb-eul
azi ruxitza mea a papat un ficatel de pui, mai cu chiu mai cu vai dar se uita la alex cu ce pofta mananca si parca, parca vroia si ea......
m-a ajutat la bucatarie sa curat usturoi...dar nu a vrut sa manance cand i-am dat...in schimb alex e maaare amator
maine vreau sa le fac din nou spanac sa o mai incerc si pe ruxi sa vedem daca o sa pape.
eu nu am o stare prea buna, astept rusii...ma dor toate cele
va pup pe toate
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Aseara m-am facut si eu frumoasa si asa de bine m-am simtit dupa...psihic ma refer. Tare bine mi-a prins vizita la cosmetica.

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Buna, fetelor !
Ma bucur ca avem si noi stelute.Maine plec la mare si apoi la munte; voi avea 2 sapt. de concediu, o sa va sciu cand ma intorc .
Va pup !

Mergi la inceput