Despre saloane de remodelare corporala

Despre saloane de remodelare corporala | Autor: delia_alx

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,M-am hotarat si eu sa incerc electrostimularea am citit despre acest subiect deschis anul trecut in care cineva spunea ca preturile sunt uniforme.Eu am studiat oferta de preturi a 4 saloane si surpriza diferentele de pret sunt semnificative aproape de la simplu la dublu. La un salon costa 16 ron iar la altul 35 ron sedinta! Mi se pare ciudat!Daca stie cineva informatii despre saloanele Adorata de la Vatra Luminoasa si Victoria Slim de la Obor va rog sa-mi spuneti si mie experienta voastra . Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna si eu vreau sa merg
te rog da mai multe detalii.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Buna si eu vreau sa merg
te rog da mai multe detalii.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Amandoua au site-uri, eu n-am fost la ele, imi pare rau ca nu va pot da detalii.
Cred ca cel mai bine e sa va uitati pe site si daca va convin preturile sa va duceti sa vedeti cum e, sa cereti mai multe detalii si eventual sa faceti numai o sedinta la inceput "de testare".
Eu asa am facut pana m-am decis unde-mi place mai mult. Trebuie doar sa ai putin timp...
Dar sigur sint fete pe DC care au fost si acolo si va pot spune mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Da Anca asa o sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Delia, eu am facut un tratament la Adorata (acum il termin).
Am slabit vreo 2 kile, nu e mult, dar am pierdut spectaculos in centimetri (cam 2 masuri la haine). Atarna blugii pe mine.
Ce pot sa-ti spun: impachetari cu parafango la termocuverta , masaj anticelulitic (e o tipa din Republica Moldova, medic la ea in tara, foarte priceputa), electrostimulare (nu stiu ce sa zic de aparatele lor, sunt ok, dar eu am mai facut la un BodyFormer de la Nemectron si mi s-a parut mai bun, aici daca dau mai tare aparatul ma inteapa electrozii aia). Dar si electro e necesara daca vrei sa slabesti frumos.
"All in all", ti-l recomand.
Fetele sunt foarte dragute si serviabile, chiar le pasa de cliente, te trateaza foarte atent si politicos. Si rezultate sunt.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La salonul Slim Art a fost cineva?
E in piata Lahovari.
Arata foarte bine, dar nu stiu cat de bun este.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Delia, eu am facut un tratament la Adorata (acum il termin).
Am slabit vreo 2 kile, nu e mult, dar am pierdut spectaculos in centimetri (cam 2 masuri la haine). Atarna blugii pe mine.
Ce pot sa-ti spun: impachetari cu parafango la termocuverta , masaj anticelulitic (e o tipa din Republica Moldova, medic la ea in tara, foarte priceputa), electrostimulare (nu stiu ce sa zic de aparatele lor, sunt ok, dar eu am mai facut la un BodyFormer de la Nemectron si mi s-a parut mai bun, aici daca dau mai tare aparatul ma inteapa electrozii aia). Dar si electro e necesara daca vrei sa slabesti frumos.
"All in all", ti-l recomand.
Fetele sunt foarte dragute si serviabile, chiar le pasa de cliente, te trateaza foarte atent si politicos. Si rezultate sunt.

RaluD, si cat te-au costat ? Adica acel abonament "all in all" ce presupunea ? Da-mi si mie site-ul, sa ma uit.
Pe unde vine salonul asta ?
Si eu am mare nevoie de drenaj si de electro, dar mi-a fost teama ca nu are efect, am auzit destule fete care n-au simtit nici o modificare.
Eventual da-mi PM sa nu se considere reclama.

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Am gasit site-ul celro de la Adorata, dar nu vad nicaieri abonamentul "all in all". Toate au nume de statiuni...
Care este cel cu parafango la termocuvertura ?

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetelor,
eu m-am decis sa merg la salon pentur electrostimulare in principiu, sau orice o fi bun pentru eliminarea celulitei.
eu sunt din Iasi dupa cum se vede si am gasit un salon care mi se pare super. are si pagina de net
www.deea-center.ro
chiar daca e in Iasi, puteti citi descrierea aparatelor, cum functioneaza, o idee despre preturi etc.
chiar vreau sa ma programez zilele astea. mi-as alege pachetul electrostimulare + impachetari cu fango.
daca ma duc, va povestesc cum a fost.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

"All in all"... imi cer scuze, eu vorbesc uneori romgleza... deformatie profesionala... inseamna "cu totul".

Nu stiu daca are de ce sa fie considerata reclama, nu-i salonul meu, nu am prietene acolo (acum incep sa-mi fac, fetele sunt simpatice ). Asa ca va scriu aici, poate informatiile vor folosi mai multor fete.
Daca gasesc un salon si mai bun, va tin la curent. Am citit o recomandare mai veche a Torei pentru Estetica Plus, e tot in apropiere de mine si cred ca o sa-l incerc.

La Adorata, eu am facut abonamentul Corfu, 10 masaj+10 electro si am cumparat separat 5 sedinte de impachetari cu parafango, sa le incerc. Am luat 5, nu doar una, ca sa vad in timp daca merita cu adevarat. Si merita.

In total, tratamentul m-a costat vreo 7 milioane - bani cheltuiti cu folos, dupa parerea mea (si a sotului )

Pe tine te sfatuiesc sa iei Ibiza, 8 masaj+8 impachetari cu parafango si sa iei electrostimularea separat, cred ca e mai bine asa, sedinta de electro e mai ieftina decat cea de parafango.

Greselile pe care le fac unele fete care merg la tratamentele astea de slabit (dupa parerea si din experienta mea personala si a prietenelor):

1. Nu tin deloc regim si nu fac miscare - pai cum sa slabesti asa? Tratamentele asigura drenajul, topirea grasimii si intensificarea metabolismului. Dar daca nu tii macar Monti si nu mergi 1/2 ora pe zi pe jos, unde consumi sunca aia?

2. La electro, intensitatea trebuie data cat de tare suporti (sa simti cum lucreaza muschii, fara sa devina dureros). Daca pui aparatul sa te mangaie, vei obtine rezultate, dar dupa 30 de sedinte.

3. Inainte de impachetari, trebuie sa bem lichide multe (si in general ar trebui sa ne hidratam bine).

4. Sfatul meu: nu va cantariti inainte si dupa impachetare (am vazut si asta). Nu masurati decat cata apa ati pierdut din corp, nu cat ati slabit. Nici nu va masurati imediat dupa electro. Muschii sunt contractati si nu masurati corect cat ati pierdut in cm.

Daca imi mai vine vreo idee, va scriu.
Week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Ramonik, pare misto centrul!
Sa ne scrii ce rezultate ai avut.