Lucrare dentara

Lucrare dentara | Autor: Marilen

Link direct la acest mesaj

Am sa va rog sa lasati mesajul meu aici pentru ca din cate am observat intra mai multa lume aici comparativ cu Clinica virtuala
Am de facut o lucrare la dintii din fata( 5 la numar)si stomatologul meu mi-a spus ca ma va costa 8 milioane. Va intreb:este mult sau cam astea sunt preturile? Eu n-am mai fost demult la stomatologie si mi s-a parut cam mult. Mi-a spus ca asta ar fi varianta cea mai ieftina, plastic in exterior si metal pe interior, ca sa nu am surprize cu ea, sa se rupa. Va multumesc,
Marilen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Eu mi-am pus in iunie si am avut 3 variante
portelan - 90 euro
acrilic cu baza de fier - 200 lei / buc
acrilic - 80 lei / buc
Acuma depinde daca ai avut nevoie si de stifturi de sustinere pentru dinti - eu am avut nevoie de unu si am platit 60 lei pt acesta - separat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Sotul meu si-a lucrat recent 4 dinti, masele, plombe si au fost si ceva imbracari lanturi de sustinere, chestii din astea, si l-a costat nu mai putin de 400$ (in lei vechi ~11.400.000). Exact asa i-a cerut. Si io am ramas tablou. L-am intrebat cat e o plomba si mi-a zis 500.000 lei vechi. . Pana la urma i-a dat chiar in dolari d-nei dentiste ca nu se supara, oricum niciodata nu ne-a dat chitanta pe ce ne-a lucrat. Apropo' exista vreun dentist in tara asta care sa dea chitanta?! Va rog, sa nu radeti, dar chiar sunt curioasa si nestiutoare in aceasta privinta.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Da este .
La cabinetul unde umblu eu , tot timpul se da bon.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Sabina V

Eu mi-am pus in iunie si am avut 3 variante
portelan - 90 euro
acrilic cu baza de fier - 200 lei / buc
acrilic - 80 lei / buc
Acuma depinde daca ai avut nevoie si de stifturi de sustinere pentru dinti - eu am avut nevoie de unu si am platit 60 lei pt acesta - separat.

poze

Sabina, ce sunt stifturile de sustinere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Si eu am umblat pe la vreo 2 cabinete dar am avut noroc... am primit bon! Pt. cine e din Bucuresti pot da tel. unei dne dr. stomatolog cu o mana buna...si nu scumpa( unele chestii le lucreaza cu casa de asigurari) . Eu din fericire m-am dus pt. pb. usoare... insa o am pe soacra mea cu o pb. f. grava...rara... de aceea intreb daca cunoaste cineva un dr. stomato eventual prof. la facultate care sa faca operatie de chirurgie maxilo- faciala si la un pret cat decat rezon!!
Dany

Mergi la inceput