Mamici de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
Adriana mica spune:
Buna dimineata, burtici,
Roxana, iti doresc sa gasesti intelepciunea de a lua cea mai buna decizie care sa clarifice problemele dintre tine si sotul tau.
Eu am avut un week-end obositor: am umblat pe la cumparaturi. Am reusit sa gasim perdea pentru camera lui bebe(alba, de voal, cu albinute si cateva pete de culoare), costum de baie pentru balenutza de mine in concediu (sambata plecam la mare), si alte cateva maruntisuri pentru bebe. Partea nasoala este ca nu am reusit sa rezolvam partea cu mobila, ca tot astept de vreo 2 saptamani raspuns de la un tamplar, dar se pare ca trebuie sa mai insist cu telefoanele. Sper sa putem finaliza aceste lucrari in timp util.
Acum ca tot ati discutat despre sughit, si bebe Tudor are momente cand misca ritmic, probabil ca sughite, doar ca eu nu am stiut ce se intampla de fapt. Noaptea insa, cand ma mai trezesc, simt zvacniri nedureroase in burtica, si nu cred ca este bebe: or fi contractii?
Va doresc o spatamana usoara
Adriana 27+
Pozici
Varsta bebe
katia spune:
Stiti fetelor, cred ca Lyana are intr-un fel dreptate....
Cri, acelasi lucru l-am simtit si eu aseara cand am citit mesajul Roxanei...adica un intreg sir de sentimente de la uimire (sincer am ramas stana de piatra citind) pana la furie si ca sa nu scriu un mesaj ca al tau al doilea am inchis calculatorul....
Gripo a atins o coarda sensibila si m-a facut sa revin cu un mesaj
Roxana, eu sunt un copil care a crescut intr-o familie in care violenta era la ordinea zilei (slava Domnului ca mama s-a desteptat intr-un tarziu). I-am auzit tipanad, certandu-se, am avut perioade in care nu aveam bani de paine iar mama era pedepsita pentru mancare pe care ne-o aducea bunicii. Maica-mea a fost batuta si impinsa de pe scari gravida fiind in luna a 7-a. Am vazut-o plangand, am vazut-o cu privirea pierdut si incapabila sa raspunda la ce o intrebam (pur si simplu nu ne mai auzea) si era aproape s-o vad ingropata (apenticita pe punctul de a se sparge si cand cel mai apropiat spital unde sa poti fi operata e la 40km drum de tara...acest lucru e chiar grav).
Mama a divortat avand 3 copii (sora-mea avea 10 luni) si s-a descurcat (acum sora-mea are 14 ani). Din perspectiva aceasta iti spun ca singura greseala a mamei a fost ca n-a divortat mai repede.
Draga mea, citeste acest mesaj doar ca pe o informatie in plus, fiecare caz e diferit, tu stii cel mai bine si orice ai hotara noi vom fi alaturi si te vom ajuta sa te bucuri de minunea din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Crisnemes spune:
Buna dimineata burtici!
Pufymic cred ca si eu as face carcel in fiecare noapte dar atunci cand ma intind am intotdeauna sa tin laba piciorului flectata adica nu intinsa ci trasa spre tine .
Adriana vezi ca tamplarii si mesterii in general sunt foarte neseriosi daca vezi ca nu raspunde nu te implica cauta altul.
O zi buna , plec sa-i caut la Dragos gradinita.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
Chuny spune:
Eu nu cred ca o putem declara pe Roxana maltratata doar dupa cele expuse aici. De asta continui sa cred ca exista mai multe variante. E clar ca el a facut o marsavie ca a dat in ea si i-a si turnat toate cele in cap. Dar e tot asa de clar ca nici ea nu trebuia sa-i arunce toata mancarea in fata. Cred ca problemele lor sunt mai profunde si ei trebuie sa vada de unde vin. Si e foarte interesant de stiut daca asta e prima oara in care o cearta se sfarseste asa sau e o obisnuinta ....? Sper ca timpul va fi de partea lor!
Sibylle saptamāna 27
Pozele mele Poze noi
mephala30 spune:
Neatza!
Au fost expuse mult prea multe opinii, de acum risca sa devina ceva personal sau sa izbucneasca o disputa intre noi.
Sunt convinsa ca Roxana va decide ce e mai bine pentru famila ei.
Ioana, felicitari pentru 30 de saptamani!
Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Roxana01 spune:
Vai dragelor, nu stiti ce mult inseamna cuvintele voastre pentru mine! Credeti-ma, mamei nu am avut curaj sa ma confesez, insa voaua v-am spus ceva intim din viata mea de familie, cu care acum nu ma mandresc.
Imi pare rau ca v-am intristat si intr-un fel am acaparat forumul cu situatia mea mai trista. In dimineata asta mi-era si teama sa citesc ce ati scris, sa nu ma bufneasca plansul, ca sunt la birou inconjurata de colegi. se pare ca am plans destul ieri si azi noapte ca sa mai am lacrimi acum.
Va multumesc tuturor celor ce mi-ati raspuns! Credeti-ma, v-am citit cu atentie gandurile si mi-au umplut inima de speranta. Critice sau nu,mesajele voastre m-au facut sa ma simt ocrotita aici alaturi de voi. Sunteti absolut superbe, niste oameni adevarati si nu pot decat sa va multumesc pentru gandurile voastre. As vrea sa va nominalizez, dar, cum v-am spus, sunt la birou si imi este destul de greu sa va scriu, sa-mi adun gandurile.
fetelor care mi-au spus ca violenta este un lucru de neacceptat intr-o relatie, credeti-ma, asta eram si eu convinsa pana alaltaieri. Nu stiu, in momentul in care a facut ce a facut sotul meu nu mai era sotul meu. nu a mai facut-o niciodata si nici nu il credeam capabil. ba chiar discutam pe tema asta daca vedeam un film la tv cu violenta in familie.
Mi-ati spus unele dintre voi ca este vacanta la judecatorii si ca oricum nu pot avea o infatisare pana in septembrie. Asta imi da un ragaz sa ma gandesc mai bine ce vreau si cum va arata viata mea de acum incolo. Oricum voi incerca in intervalul acesta sa ma vad cu un avocat. indiferent de cum se va comporta in urmatoarele luni sotul meu, sunt datoare pentru mine si pentru viata care acum traieste in mine sa ma asigur ca familia mea nu este doar un concept pentru societate, pentru prieteni si familie si ca este cu adevarat un grup al dragostei, intelegerii, respectului.
Si ca ultime informatii: dupa ce toata ziua nu am vorbit nimic cu sotul meu, azi-noapte, dupa meci (sotul a vazut meciul la socrii mei), venind acasa, s-a culcat in pat langa mine. Cum nu puteam sa dorm de nici un fel, m-am dus in camera copilului (acum este doar un folotiu in camera aia). A venit dupa mine si m-a rugat sa vin in pat, m-a luat in brate, scuze, ii pare foarte rau, nu stie cum de a izbucnit asa... chestii de-astea. M-a tinut toata noaptea in brate, nici unul dintre noi nu prea am dormit. nici bebitza se pare, ca saracutza s-a miscat toata noaptea, parca era cutremur la noi in pat, asa de mult se agita. era prea tarziu sa vorbim si am hotarat ca vom discuta in seara asta. Tot ce stiu este ca vreau sa ma calmez. dar nu renunt deloc la a contacta un avocat. Vreau sa stiu clar ce este de facut. Daca nu era vacanta judecatoriilor, poate decizia mea era deja luata. Nu stiu, traiesc poate cea mai mare dezamagire a vietii mele. Problema este ca il iubesc pe omul asta, dragostea nu se poate sterge asa repede. mai ales ca pana alaltaieri faceam glume, spunea ca la al 3-lea copil o sa-mi fie mai usor, imi pupa burta de fiecare data cand venea de la serviciu, statea cu mana pe burta mea si spunea ca el comunica cu bebitza, ca sigur ea stie ca el e tatal ei. Chestii probabil cunoscute voua, normale intr-o familie normala.
Fetelor, nu stiu daca prin cuvintele mele am exprimat cat de mult au contat gandurile voastre in aceste momente. Imi sunteti foarte apropiate si va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Imi este mult mai usor sa trec peste aceasta perioada stiind ca sunteti si voi alaturi de mine.
Va trimit niste poze cu noi in zile mult mai fericite.
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Va pup si numai bine!
Roxana, +33 sapt
Lyana spune:
In sfarsit am reusit sa ajung la finalul concertului ala interminabil de care va povesteam , mi-a intepenit fundul de tot stand pe sacun la pian atata.
Se vorbea despre carcei, eu am avut numai la glezna si prima data m-am speriat rau de tot ca imi intepenise glezna si nu mai puteam sa o misc deloc (o miscam cu mana).
Contractiile voastre cam la ce interval de timp se simt.
Ieri am iesit la o plimbarica impreuna cu sotul (binenteles ca umblam cu ochii numai dupa lucruri de bebe) iar la intoarcere am simtit o durere in parti, cam pe unde sunt coastele dar mai jos, si parca ma strangea cineva cu ceva. Asta = Contractie?
Cand am intrat in casa si m-am pus in pat mi-a trecut instant.
Sa ma duc la farmacie sa iau Gynipral?
Dr. e in concediu si abea dupa 24 ma duc la control.
25+ Teodora
ramomar spune:
Buna dimineata burtici,
Roxana sa treci cat mai repede peste supararea asta! Sfaturile noastre au fost multe, dar tu singura esti cea mai in masura sa iei o decizie!
Pufymic nasol de tot cu carceii; si eu m-am trezit de cateva ori noaptea din cauza lor. Felicitai pentru sapt. 30!
itzy-bitzy sper ca te odihnesti, ca esti fetita cuminte si o sa vezi ca se inchide colul!
putzuruca ti-am admirat aseara cele doua poze noi si m-am amuzat tare mult cand am vazut rochita cu "Tweety". De ce? pentru ca si eu am doua si tare comode imi sunt . Esti frumoasa si tu si burtica!
alessia80am tras cu ochiul si la pozicile tale: tare frumusica esti si siluetaaaaaa!
pupici la toata lumea!
28+
mai avem un pic...
eloise spune:
Roxana te imbratisam in gand! Pana la urma va fi bine pentru tine si bebita, ai sa vezi!
Lyana relaxeaza-te si tu putin! nu te mai teme de contractiile astea ca de bau-bau! E drept ca s-au discutat multe lucruri legate de contractii, mai ales de catre fetele care au probleme din cauza lor, dar trebuie sa nu uitam ca nu toate sunt periculoase, si asa cum s-a mai subliniat, e perioada contractiilor Braxton Hicks cu rol de pregatire a uterului pt travaliu. Deci, in general contractiile nu sunt periculoase daca nu sunt 1. Dureroase (si/sau insotite de dureri de spate, ca la menstruatie) 2. Regulate, aparand de cca 4 ori pe ora, apoi indesindu-se. Si BH pot deschide colul, insa numai daca sunt f puternice si dese.
Apoi, vorba cuiva, suntem gravide, nu bonave. E normal sa ne mai doara una, alta, prin abdomen, sa mai avem junghiuri, intepaturi etc. Si unei persoane "non-gravide" ca sa ma exprim asa i se mai intampla sa aiba tot felul de junghiuri, dar nu le da atata importanta. Noi acum suntem super-atente la cel mai mic simptom , ca nu care cumva Doamne fereste sa indice ceva periculos. Te inteleg pt ca si eu am aceeasi tendinta, dar ma linistesc cu aceste ganduri.
Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe
Chuny spune:
Roxana, sunteti tare frumosi impreuna !! Noaptea v-a fost sfesnic bun si sunt sigura ca zilele voastre fericite se vor intoarce.
Sibylle saptamāna 27
Pozele mele Poze noi