Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Va multumesc la toate pentru primire si va urez si eu nastere usoara si un bb frumos si sanatos.
Ce as putea sa va spun despre noi? Data aprox. a nasterii este 24 oct., dr. Bobeica, voi naste la Spitalul Municipal Radauti. Daca trebuie mai multe date, spuneti-mi si va zic.

Pupici.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ne trebuiesc mai multe date! Altfel nu se poate! Glumesc, nu stiu ce am azi...cred ca am batut orice record la nr de postari pe zi
Povesteste-ne despre tine....ce ascunzi in burtica baietel fetita? Intreaba-ne si daca stim iti raspundem, daca vrei zi-ne o zi de nastere (a ta :)bineinteles)

Fetelor eu vreau acasa ca nu mai pot de spate! Ce faceti ma lasati sa hoinaresc singura pe aici?

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici!!!
Am intrat un minut sa postez cateva poze cu cadourile pentru parintii mei...2 tricouri imprimate cu pozele lui bebe de la echo...mie imi plac la nebunie.Multumesc tuturor fetelor pentru sugestii.
Sper sa se vada pozele ca e prima oara cand incerc si eu asa ceva..tenica ma omoara..a si in albumul de la nunta..iertare... sunt fotografii neintoarse..sper sa nu va suciti gatul prea tare.

31+
http://community.webshots.com/user/lullabay79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia fix la fel am patit eu ieri....si aveam niste dureri asa crunte ca nu mai stiam ce sa fac.Ma durea in partea dreapta, cam in zona rinichiului si vezica si ma intzepa in col...a fost tare aiurea....si s-a dovedit a fi bb miscaret care s-a rasucit numai el stie cum si a apasat pe ceva nervi....
M-a tinut cateva ore bune durerea...imi venea sa plang deja....cand s-a hotarat banditul mic sa se intoarca si ca prin farmec a disparut orice problema.Deci vb cu bb sa se intoarca!

Scumpik bine ai venit pe si la noi in gashca! Nu te-au vazut fetele, de aia nu ti-au raspuns la intrebare...dar vad ca te-ai descurcat. Ai rabdare ca primele tale 10 mesaje sunt moderate si te "vedem" mai tarziu(adica mesajele tale apar mai tarziu)!

Lakioana bine ai revenit!

Lexi bine ai revenit si tu!Ma bucur ca v-ati simtit bine!Asteptam pozele!

Tasia, Cri si Gripo cum asa fara poze?Pai se poate mai fetelor?Nici macar una amarata pe telefon???

Lullabay frumoase tricourile!Mi-a placut ideea!

Eu mi-am mai revenit...am reusit si sa dorm o ora acum la amiaza...dar tot nu mi-a ajuns! Sunt tare somnorosa!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lullabay, faine tricourile! Si...numai miresici frumoase avem pe subiect!

Scumpika, bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos!

Am vazut si burticile: Sephora si Cri19

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Pufy, zici ca o fi bb? S-ar putea, ca a fost asa de miscareata azi de numa! Desi mie nu mi-s-a intamplat sa confun durerile dar acum ce nu se poate intampla...cu copii astia...uff! Maica-mea cand eram mica si fceam vreo prostioara imi zicea copil sovietic Nush de ce mi-am adus aminte acum .... :)
Sper sa treaca si la mine. Mai odihneste-te si tu acum ca ti-a trecut durerea

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Baaaaaaaai fetelor...cum fara nici o poza? Nu se poate...nu concep asa ceva! Cred ca ar trebui sa va revansati cumva!
In alta ordine de idei ma bucur ca v-ati simtit bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Scumpik, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa vedem ce-ai scris imediat ce postezi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
ce rau imi pare ca am ratat intalnirea eu abia azi dupa masa am mai intrat pe forum asa ca nu am fot pe faza....
in alte ordine de idei, am fost si am cumparat in mare parte cele de trebuinta pt bagajul de spital adica: body-uri pt bebe, camasi de noapte, chiloti cu fund, papuci. I-am mai luat lui junior un set cu halat de baie (e mortal), prosop din acela cu triunghi de bagat capul, un prosopel mai mic, o manusa pt spalat si o ratusca (yupiii, prima lui jucarie). Mai am de luat dar oricum , e un inceput!
feteler, io am uitat sa va spun, de vreo 3 saptamani i-am luat cosulet din ala cum spune try, din Bucur Obor, mai exact din piata. Pe langa asata am mai cumparat o perna antialergica si cu puful dinauntru am mai captusit cosuletul ca mi se parea cam firav....A iesit super. Am dat 600.000 pe cosulet.
acum ma duc sa fac poze la ce am mai luat si la cosulet si vi le pun sa le vedetimai tarziu

Floricika 30+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lyana, as vreau si eu reteta naturista 100% pentru hemoroizi, te rog.

Gabi, m-am uitat in agenda medicala si nu scrie ca Uricol e contraindicat in sarcina, doar la pacientii cu insuficienta renala si hepatica.

Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput