Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Mini_me bafta la eco. Te rog sa-mi dai detalii cand te intorci de acolo.

putzuruca 27+ cu Andreea-Maria

http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
imi cer scuze ca am disparut asa in ceata, am intrat in concediu de miercuri, am mai avut cate ceva de pus la punct si apoi am plecat la mare joi unde a fost super, ne-am intors aseara.
ati scris f mult nu mai stiu cui si ce trebui sa raspund......
roxana, sunt cu sufletul alaturi de tine si tine-ne la curent cu orice decizie iei. Sper ca toate sa se rezolve cu bine !
fug acum, ma duc sa imi fac baita la cap si poate intru mai tarziu.
pupici pe burtci

Floricika 30+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare: bobociu, martha, inni si mini_me. Auzisem ca acest dr este profesionist dar parca vroiam sa-mi intaresc aceasta idee. De abia astept sa-mi vad bebelusa. Doctora mea imi face eco la fiecare control dar pt masurarea craniului fetal si al femurului, se uita la bcf-uri si la placenta si cam asta-i tot. Vreau sa stiu si alte date tehnice si parca as mai vrea niste pozitze.

draga mea,

Dr.Iosup este printre cei mai buni ecografisti la ora actuala.
Avea, pe vremuri si cabinet privat, nu stiu daca inca il mai are.
Dr. Ranga cu care nasc eu a facut tot posibilul sa ajung la Iosup, desi facusem morfo cu o alta dr.
Cu ajutorul ei am reusit sa ajung la el la CMU, mai ales ca programarile se fac cu mult timp inainte.

I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Ingerasa, multumesc pentru raspuns. Eu am facut eco morfo la spitalul titan , unde o sa nasc. Acolo este o d-na dr la eco dar mi s-a parut f rece, distanta si cam plictisita, insa si-a facut treaba cum trebuie. Asta n-a fost doar parerea mea despre acesta dr. De aceea as fi vrut sa stiu mai multe de Iosup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

am pus poze cu burtika la 31 sapt in albumul comun de burtici

Floricika 30+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Roxy ti-am raspuns pe messenger de dr iosup.

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Dragele mele,

Am pus si eu poze pe yahoo intr-un final, doar acum imi stiti povestea - partea trista - acum e momentul sa va si descretesc fruntile nitel :))

pupici,

I.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ingereasa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup pe toate

Am apucat sa citesc si io insfarsit,si binenteles cand deschid pagina (acolo ramasesam)dau de mes lui Roxi.Imi venea sa urlu ca e a nu stiu cata poveste care o aud si toate astea in timpul sarcinii.Eu nu stiu ce se intampla cu barbatii astia,horcanesc hormonii in ei si o iau razna.Cris a pus foarte bine problema sunt intru-totul de acord,eu inainte de a m-a marita i-am spus barbatului sa-i intre bine in cap ca eu nu accept trei lucruri,in rest poate sa faca orice.Sa nu m-a insele (in momentul in care s-a decis sa o faca sa-mi spuna si incheiem orice discutie),sa nu ridice mana vreodata (asta datorita experientelor traite de mama cu tatal meu natural,dar bine macar ca a fost desteapta si dupa un an l-a lasat dracu,si de 28 de ani traieste cu un om absolut minunat) si o respecul care oricum le cuprinde pe amandoua.
Nu pot sa-ti dau sfaturi,dar eu una nu as accepta sa mi se incalce cele trei lucruri ptr nimic in lume.Ptr mine e de neconceput gestul lui,Iar daca-l vei ierta oricum ati va veni mereu in minte faza respectiva.
Ati doresc din tot sufletul tot binele din lume si sa nu mai ai parte de astfel de situatii.

Acum sa revin ieri am fost in Moll sa-si cumpere tati pantofi ptr nunta sorami,si-a cumparat 2 perechi si o gramada de alte lucruri,am cumparat lui bebe un set cu 3 manusi si un set cu doua caciulite de la Mothercare,iar ptr balenuta de mine o rochita alba care o s-o vedeti la burtici,daca Pufy sau una din fete le va pune din m-ail-ul comun.Va multumesc fetelor ca m-a ajutati.Tati tot insista de zor sa-mi cumpar,dar eu n-am vrut ca nu mai suport sa probez lucruri si sa nu m-a incapa sau sa arat ca o balena in ele,si oricum am o gramada si stand in casa zac prin sifoniere.Ne-am intors si eram cam obo asa ca am bagat somn vreo 4 ore,dupa care am facut niste dovlecei pane,buni rau.
Am terminat si plovarasul si caciulita vanilie.
Itzy cam nu-ti dai seama ce a fost aseara in casa,ca urla Ste la ei de s-a speriat si cainele,nu se misca de langa mine.M-am uitat si eu la penaltiuri si eram asa de emotionata ca si bebe se misca de zor.Cred ca si el are microbul deja in singe.A primit tel pana la 2 noaptea.Ce mai era in al 9-lea cer.
Stai in patuc linistita si mai da-ne vesti cand poti.Spor la citit.
Mine bine ca ti-ai revenit si ca te simti bine acum,si mie mi se mai intampla,mai ales acum de cand cu porumbul,dar doar m-a apuca cate o crampa,m-a duc si o rezolv si trece.In legatura cu harta care e pe mine am mai scris,eu sunt plina de vene,am zis atunci ca am impresia ca m-a transform devin un mic monstru,asa ca se pare ca e super normal.
Eli imi pare rau ptr Shion,dar sper sa-i treaca cat mai curand.
Floricika bine ai revenit ce marfa ca a-ti iesit la distractie.
SusaAm patit si noi de astea,dar ne-am uitat in ultimul min pe bilet si am reusit sa-l prindem.Dar las ca-i bine ca il mai ai aproape stiu ce nasol e sa stai fara.
Sunt super fericita ce vineri vine soramea,abia astept sa mai am si io cu cine sa stau.

IO28+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by putzuruca

Ingerasa, multumesc pentru raspuns. Eu am facut eco morfo la spitalul titan , unde o sa nasc. Acolo este o d-na dr la eco dar mi s-a parut f rece, distanta si cam plictisita, insa si-a facut treaba cum trebuie. Asta n-a fost doar parerea mea despre acesta dr. De aceea as fi vrut sa stiu mai multe de Iosup.

draga mea,

sa nu te sperii ca e un pic "mistocar" si face tot felul de glumite. mie mi-a zis ca e baiat, eu l-am intrebat daca e sigur si el m-a intrebat daca am mai vazut fetita cu penis! am mai scris eu la vremea respectiva despre asta...
stai insa linistita ca e un profesionist adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Floricika bine ai revenit!!!
Ce frumos era la mare!!!Vreau si eu..
Acum m-am uitat si eu la pozele tale..ai fost o mireasa superba!!!

31+

Mergi la inceput