Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Clara03 nu ne-ai dat DPN-ul. Cand ni-l comunici te trecem cu toate datele in listuta.

Onutz am modificat si la tine

Putzuruca eu am fost la Iosup. Si mi-a placut tare mult de el. Calm, cald, glumet. Si bun profesionist.

Lullabay..stii ce cred eu ? Ca vor aprecia foarte mult programul "artistic" din ziua aceea, daca le faceti ceva de genul asta. Dupa parerea mea indiferent da valoarea cadoului ..bucurie mai mare va fi daca o veti petrece intr-un mod placut pt. ei.Iti raspund acum gandindu-ma la parintii mei. Ca nu prea ar pune mare pret pe cadou cat si-ar dori sa petreaca o zi minunata cu copiii..si memorabila...poze..chestii...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mergi cu incredere la Iosup, este un profesionist, are rabdare si-ti raspunde la orice nelamurire vei avea. Eu am fost multumita, ecografia dureaza cam 20-30 minute

quote:
Originally posted by putzuruca

Fetelor, m-am programat la eco pe 3 august la Iosup. N-am mai fost la el pana acum. Cine a fost poate sa-mi spuna si mie cum este acest doctor?

putzuruca 27+ cu Andreea-Maria

http://photos.yahoo.com/roxpanait

Martha 32 weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ITZY te-am trecut in listuta;da' multe mai suntem in august.Eu cred ca o sa coincida ceva zile de nastere de bebici cu zilele noastre.
INNI acum m-am trezit si eu;am programare la ora 17 la epilat.Nu prea am chef sa ma chinuie tanti,dar nici blanita n-o mai suport,asa ca : curaj gaina ca te tai.
GRIPO tu vorbeai serios cu intalnirea de maine?daca da,hai s-o facem mai pe seara,cand e mai racoare,ca la cat suntem de mari la ora 12 n-o sa putem vorbi de gafaiala.
INGEREASA totul e bine cand se termina cu bine;ma bucur ca povestea ta trista are happy end.

Sa auzim numai de bine.
30sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mini_me
Mirabelac multumesc ca m-ai luminat: eu simt de mult miscarile astea ca un zvacnet ale lui bebe, dar eu credeam ca se misca mai energic. Referitor la plansul bebeilor in burtica, asta cum se manifesta: noi ce simtim?

Plans in burtica? Pai plansul presupune o actiune care e posibila doar daca respiri aer. Plus ca bebelusii nu au lacrimi pana pe la 2-3 luni dupa ce se nasc. Daca e sa simta tristete care sa provoace un "plans" (impropriu spus), atunci plansul asta s-ar limita doar la niste grimase faciale de tristete. Bebelusii nu pot plange in burtica, nimeni nu poate plange cu capu lscufundat in lichid, nu?
Iar tristetea, durerile, suferinta stiam ca sunt chestii oarecum necunoscute unui bebelus in viata intrauterina: acolo el nu sufera de foame, frig, cald, lipsa de afectiune... asa cum se intampla dupa ce se nasc. Nasterea in sine e piatra de hotar care le face cunostinta cu plansul, durerea, supararea, tristetea, nemultumirea etc...

.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor!
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine Eu ma simt mult mai bine, s-a oprit si diareea si vomitatul. Ma simt putin slabita, dar trece si asta.
Felicitari tuturor fetelor care au terminat 30 de saptamani
Lullabay ai putea sa le cumperi ceva pentru casa de care crezi tu ca au mare nevoie sau cum sugera Susa (cred) un serviciu de masa deosebit.

Bebelina mea cred ca ii simte lipsa lui tati penru ca am o senzatie tare ciudata de cand am venit,parca ne lipseste ceva. Cand vorbesc cu el la telefon face asta mica niste acrobatii in burtica mai ceva ca o gimnasta.

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

NU sunt invizibila!!!!!!!!!!!!!
Multumesc fetelor!!!!!!!!!!
Asa-i la BamBoo au lucruri foarte frumoase....noroc ca ajuns si la Iasi!!!
E destul de greu ce sa aleg..anul trecut au facut 30 de ani si cum la 25 nu si-au schimbat verighetele..m-am gandit eu sa le iau verighete de aur alb...a fost dificil ca nu aveam marimea ,,nu puteam sa le iau verighetele model..ca tb sa fie surpriza..pana la urma m-am descurcat..ce-i drept saracul tata o cam scapa de pe deget..dar ei au fost foarte incantati..de aceea anul asta imi e greu sa fac o supriza de suflet care sa o egaleze pe cea de anul trecut...eu sunt singura la parinti si stiu ca sunt si singura care le face cadouri cu aceasta ocazia si de asta tin sa fie ceva ..altfel.Cu ajutorul lui Eloise cred ca am gasit ceva..poate eu stiu daca mai aveti aniversari va ajuta... o cana sau tricou pe care sa le imprim cu poza lui bebica de la echo..2D dar sper sa fie incantati sa il aiba pe bebe in fiecare zi cu ei la masa :))))
Susa poate e mai bine ca a uitat...asa mai stati impreuna..si daca nu o sa fie cand nasti cu tine o sa fie ceilalti dragi...si cum tu spui de Craciun o sa fiti cu totii impreuna.As vrea si eu sa pot iesi cu ai mei impreuna de ziua lor in oras dar sunt in alta localitate...si acum e greu cu deplasarea pt.mine..si ei nu pot veni la mine ca e in timpul saptamanii si muncesc.
Inni multumesc pentru intentie!!!
Lyana nu esti mama denaturata..pur si simplu s-a intamplat te-ai lovit..si stai linistita bebe e bine...eu am auzit de cazuri de femei de la tara lovite de cal...copilul nu a patit nimic..el e protejat de lichidul amniotic.. socurile se propaga ca si in apa,amortizate.mama denaturata sunt eu..care vineri inainte de a pleca catre ai mei am fost invitata de o fosta colega la discoteca ..isi sarbatorea ziua de nastere..nu am putut sa refuz am zis ca stau 30 minute si plec..ma scuz ca e fum,muzica tare..si am stat de la 10 la 2..si am si dansat...asta inseamna sa fii denaturata sa o faci in mod voit si constient..dar organizatorii facusear o tombola cu un televizor cu plasma si am tot stat asteptand sa castig televizorul (pt.bebe evident)numai ca era evident o tactica de a tine lumea in discoteca..dar uite asa mi-am afumat copilul 4 ore.
Felicitari tuturor fetelor care au ajuns la 30 de saptamani!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lyana daca acum te simti o mama denaturata sa vezi cum te vei simti cand obosita si dupa nopti nedormite mergi la baie sa speli funfuletul frumos al printesei si dai cu el in tocul usii.Trebuie sa ai grija dar accidente se mai intampla.
Si eu sunt de parere ca daca contractiile sunt nedureroase sa nu iei nimic.

Ingereasa- pacat pentru anii irositi - dar daca cineva ti-ar fi spus ca acel baiat nu e bun ai fi aruncat cu "pietre" in el. Multa fericire cu acest sot si multa intelegere.

Mi-am facut un obicei de a ura in general cuplurilor - INTELEGERE , RESPECT si INCREDERE RECIPROCA- dragostea e puternica si chiar daca ea exista nu se manifesta constant (mai ales dupa ce apar 1-2-3 copilasi) de aceea consider ca acestea 3 sunt foarte importante in orice prietenie sau casatorie.

Susa m-am uitat si peste pozele vostre - si sunt f. frumoase. Concediu placut alaturi de sotul tau.TRAIESTE CLIPA!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Putzuruca eu am programare la Iosup pe 27 iulie. Va fi prima eco facuta la el. Daca vrei o sa iti spun cum a decurs.

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Asa-i INNI ai dreptate eu daca ar fi sa aleg un cadou pt.ziua mea nu as vrea cadouri materiale doar pe toti cei dragi mie langa mine,impreuna..cel mai frumos cadou e dragostea celor dragi!(scuzati daca sunt sentimentala dar chiar asa cred)

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare: bobociu, martha, inni si mini_me. Auzisem ca acest dr este profesionist dar parca vroiam sa-mi intaresc aceasta idee. De abia astept sa-mi vad bebelusa. Doctora mea imi face eco la fiecare control dar pt masurarea craniului fetal si al femurului, se uita la bcf-uri si la placenta si cam asta-i tot. Vreau sa stiu si alte date tehnice si parca as mai vrea niste pozitze.

putzuruca 27+ cu Andreea-Maria

http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput