Mamici de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
Lyana spune:
Cadou pentru parinti?
Poti sa le iei ceva pentru casa, sunt tot felul de obiecte decorative prin oras, la Bam Boo au bagat tot felul de chestii frumusele.
Merita sa dai o raita pe acolo poate iti face ceva cu ochiul.
25+ Teodora
lullabay spune:
Ha ...deci nu sunt invizibila..ma gandeam ca poate sunt singura care imi vad mesajele.
Multumesc Lyana!
31+
katia spune:
Da...la Bamboo cred ca gasesti chestii si frumoase si utile! E o idee chiar buna!
Gripo, eu acum privesc la ceea prin ce am trcut cu o oarecare detasare. Experienta asta ne-a facut sa tinem mult intre noi fratii si toti la mama, ne-a unit si pot spune ca suntem fericiti, iar mama mea se marita luna asta sau luna viitoare (ca viitorul sot e strain si au niste probleme cu actele). Sper din tot sufletul sa nu i se intample Roxanei nimic rau si ma doare cand vad astfel de situatii, ma simt de parca le-as trai eu...
Pufy felicitari pentru 30 de saptamani!!!! Si noi facem saptamana asta 30...mai avem putin!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
inni spune:
Ingereasca pacat pt. anii irositi...dar uite ca a venit rasplata din plin. Sa fiti fericiti toti 3 si va iubiti mult.
Cri am facut niste semi-ochi...desi am dormit bustean, sunt mahmura acum, Hai ca modific eu listuta imediat.
Lyana...pt. c. nedureroase parerea mea este sa nu iei nimic. Ca fac parte din procesul normal al bunului mers al sarcinii.Dar tu sa-ti intrebi medicul cand se intoarce. Si pana atunci sa nu faci eforturi prea mari.
Lullabay...eu am citit despre cadou, dar nu am nici o idee sa-ti dau. M-am gandit..recunosc ..si nu mi-a venit nimic in cap pt. o asa aniversare.
Poate ceva pt. casa...
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
Lyana spune:
lullabay mi-am adus aminte de mesajul tau dar eram suparata ca mi-a cazut prostia aia de unitate pe burta.
Ma plimb prin casa, mangai burta si imi cer scuze la fetita...mama denaturata ce sunt.
25+ Teodora
Susa spune:
Buna gravidute....
Lipsind atatea zile de pe forum am avut ce citi...m-am si distrat dar spre sfarsit m-am intristat rau pt Roxana01 ...e greu de dat sfaturi..si sper din tot sufletul sa se termine cum e mai bine....i-ti doresc putere multa si sanatate pentru tine si bebita.
Azi vad ca sarbatorim mai multe terminarea celor 30 saptamani...inclusiv eu...si sper sa mai continuam cu cele 10 ramase sanatoase....
Acum sa va povestesc si eu ce boacana am facut noi...va ziceam ca vineri i-mi pleaca sotul inapoi pe vas si se intoarce cand nasc...Noi am fost miercuri la ambasada sa-si ia pasaportul cu viza , nu am mai apucat sa mergem pe la nici un magazin cu carucioare, am venit acasa si linistiti seara am stat la masa, am mai povestit una alta, pe la 2 dim ne-am dus la culcare...Dupa un somn bun joi dimineata pleaca Dani cu ceva treaba de ultima ora(pantaloni pantofi de munca una alta) cand ma suna sa iau un pic contractul si biletul de avion sa ma uit un pic la data de imbarcare....cu stupoare vad ca avionul lui plecase in dimineata de joi la ora 7 adica in ziua respectiva iar el trebuia sa imbarce vineri nu sambata cum stiam noi de cand am plecat de pe vas....Scuze pt mine ar fi ...dar pt el?????Oricum el e fericit ca mai are 2 saptamani de vacanta ....mai merge numai pe 27 iulie, problema e ca nu va mai putea fi prezent la nastere si asta e un pic nasol dar trecem si peste asta...Oricum pana de sarbatori se intoarce si atunci vom fi toti trei fericiti....Asta e..toata lumea a facut misto de noi cat de ametiti si cu capul in nori suntem dar asta e situatia iar el e chiar fericit ca mai sta un pic acasa ca nu-i mai vine sa mearga de nici un fel...si mie mi se pare tare ciudat ca el pleca si eu nu...si cred ca va fi greu dar va trece...Am mai pus vreo doua poze in album yahoo la burtik sa va descretesc fruntile...sa vedeti trei balenute cu burtile pe afara...
Ileana se pare ca nu vrei sa facem concurs dar m-ai ajuns la kg....eu raportez 21kg luate in dimineata asta dar ma simt bine si ma plang doar de picioare umflate si dureri pelviene cand ma ridic din pat sau stau pe un picior...Lukas e tot cu picioarele in vezica mea dar e OK ca il simt foarte frumos cum misca...Va pup pe toate si i-mi pare rau ca nu mai tin minte ce sa scriu la fiecare in parte ...va pup
Silvia30+
Lukas-Daniel
POZE
putzuruca spune:
Fetelor, m-am programat la eco pe 3 august la Iosup. N-am mai fost la el pana acum. Cine a fost poate sa-mi spuna si mie cum este acest doctor?
putzuruca 27+ cu Andreea-Maria
http://photos.yahoo.com/roxpanait
Susa spune:
Lullabay
Noi(eu fratele si sotul) anul trecut cand au implinit ai nostri 35 ani de casnicie le-am luat un superb set de sticla si doua pahare cristal(mie care nu-mi prea place cristalul am fost super incantata de el) iar ei au fost in ecstaz...si i-am dus la un restaurant super fain din Brasov unde am luat cina ...a fost o zi frumoasa pentru ei si s-a vazut pe fata lor...
Silvia30+
Lukas-Daniel
POZE
bobociu spune:
Putzuruca...eu a facut 2 eco la Iosup si a fost super ultuita.E un tip bland, are rabdare si te analizeaza aanuntit.Dupa Pop si herghelegiu el este cel ai bun.Asa ca stai fara grija ca este un profesionist
Succes
Bobociu
katia spune:
Susa, hai ca sunteti tari....cum sa nu va uitati frate pe biletele de avion??????????
Putzuruca, eu doar am auzit de Iosup asa ca nu stiu ce sa-ti spun!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite