Mamici de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
danidani74 spune:
Lyana, stai linistita, copilul n-a patit nimic!Exista destul tesut adipos(grasime) pe burticile noastre, ca sa nu mai vb ca nici uterul nu e asa de subtire incat sa "permita" ca bb sa sufere de pe urma unei lovituri usoare.Sa nu uitam ca bb pluteste intr-un mediu lichid care de asemenea il protejeaza.Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii precauta.Incearca sa eviti orice lucru dur in care ai putea sa te lovesti.Bb nu simte,dar tu simti cu siguranta.
Dana23+
roxanae spune:
Am reusit in sfarsit sa citesc tot ce ati scris, dar sunt tare trista din cauza povestii ROXANEI.Sincer nu vreau sa dau nici un sfat, eu nu suport nici daca ridica tonul la mine,dar daca m-ar atinge cumva.Fetele ti-au dat sfaturi bune si sper ca tu sa iei cea mai buna decizie, decizia ta neinfluentata de nimeni altcineva.
Inni si Cri multumesc pt. carucior.
Bobociu bine ai revenit.
Alessia incearca pt. costipatie si Herbolax, poate fi luat in sarcina, la mine chiar a avut rezultate cand fructele nu au mai mers.
Clara bine ai venit si sarcina usoara!
Roxana + Diana (8.05.2002)+
pufymic spune:
Offf ce mai intristez cand mai citesc sau aud de probleme in familie de genul celor din famili Ingeresei...sau cele ale Roxanei!
Roxana si iti suntem alaturi!
Crisnemes eu m-am intins in timpul somnului...si m-am trezit de durere...!
Cri ce harnicuta esti!Si ce bine ca va mai ocupati si voi de listuta!
Ma duc si eu sa ma culc ...cat doarme Alesio, ca pic de somn....in trim 1 n-aveam stare, eram tot timpul in priza, fara oboseala.., acum pic de somn...se vede ca-s pe "invers"
Pupici!
Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
itzy-bitzy spune:
Hei burticilor!!
Am intrat iar repede -repede ca apoi fugutza inapoi pat. Nu credeam ca o sa fiu asa de cumintica dar uitati ca m-am facut...deh...fac orice pt colul ala...Sotul meu rade de mine si imi spune ca mi s-a stricat motorasul ...gata nu mai am benzina ca ce as mai umbla eu acum in concediu...zice ca trebuia sa imi fi pus kilometraj la picioare cat i-am plimbat-o 7 luni pe bebelina. Am noroc ca suntem amandoi in concediu ca altfel ...ma urcam pe pereti.
Ramomarce bine de tine ca ai fost la aer si plimbare, eu acum tanjesc si sa ies pana in fata blocului.
Cri pai ce faci ma cumintesc eu si incepi tu? Pai se poate? Ai grija cu astea ca sunt ff periculoase mai ales in somn...noroc cu tati ca altfel...
Katiamisto faza cu zmeura si cu tati. A avut efect body-ul cu "eu si mami il iubim pe tati", l-a dat gata...si la mine la fel. Tu ai gasit si pe roz sau rosu? Ca eu l-am luat pe verde cu inscriptia ca nu mai avea decat pe albastu...
Sephora cred ca sotul tau e ff fericit ca au castigat italienii
Alessia si Putzuruca v-am vazut pozele. Foarte frumusele si burticile pe masura...
Microbu mersi pt grija si complimente, la fel iti doresc si eu
Eloise foarte frumoase si pozele tale. La tine chiar nu se cunoaste ca te-ai ingrasat deloc ...nu stiu cum ziceai de 11 kg ca nu se vad.
Ingereasa ti-am citit povestea ...ce sa zic am ramas fara cuvinte...dar ma bucur ca acum viata ta a luat alt sens.
Va pup si ma intorc la noua mea preocupare in pat ...filmle si cartile.
Itzy-Bitzy
30+ cu Ana-Maria
POZE
Lyana spune:
Dani si [teal]Martha[/teal ]multumesc, m-am mai linistit.
Bebelusa misca normal, cred ca acolo unde mi-a venit unitatea in burta era funduletu ca vad ca to impinge cu ceva mai mare care nu pare a fi capu.
Acum s-a mutat mai in centrul burticai, ei ii place sa stea pe stanga.
Am simtit-o cum s-a "omidat" mai incolo.
Ghinion, mi s-a acrit zmeura in frigider. Ieri nu am putut sa o mananc pe toata. Tati mi-a luat cam multa.
Cri19 Cand mai sunt reduceri la Z sa ma anunti si pe mine.
Am intrebat acolo la magazin cum fac sa aflu cand sunt reduceri si mi s-a raspuns "clientii nostrii sunt anuntati prin telefon cand e ziua cu reduceri"
Adica eu daca am mai cumparat nu sunt client?
Si am intrebat cum pot sa "ma introduc" in baza de date, si mi s-a spus ca dupa ce nasc.
Ce treaba are asta?
Poate si sotul meu vrea sa fie client fidel, ce tre sa nasca si el?
25+ Teodora
ingereasa spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Hei burticilor!!
Am intrat iar repede -repede ca apoi fugutza inapoi pat. Nu credeam ca o sa fiu asa de cumintica dar uitati ca m-am facut...deh...fac orice pt colul ala...Sotul meu rade de mine si imi spune ca mi s-a stricat motorasul ...gata nu mai am benzina ca ce as mai umbla eu acum in concediu...zice ca trebuia sa imi fi pus kilometraj la picioare cat i-am plimbat-o 7 luni pe bebelina. Am noroc ca suntem amandoi in concediu ca altfel ...ma urcam pe pereti.
Ramomarce bine de tine ca ai fost la aer si plimbare, eu acum tanjesc si sa ies pana in fata blocului.
Cri pai ce faci ma cumintesc eu si incepi tu? Pai se poate? Ai grija cu astea ca sunt ff periculoase mai ales in somn...noroc cu tati ca altfel...
Katiamisto faza cu zmeura si cu tati. A avut efect body-ul cu "eu si mami il iubim pe tati", l-a dat gata...si la mine la fel. Tu ai gasit si pe roz sau rosu? Ca eu l-am luat pe verde cu inscriptia ca nu mai avea decat pe albastu...
Sephora cred ca sotul tau e ff fericit ca au castigat italienii
Alessia si Putzuruca v-am vazut pozele. Foarte frumusele si burticile pe masura...
Microbu mersi pt grija si complimente, la fel iti doresc si eu
Eloise foarte frumoase si pozele tale. La tine chiar nu se cunoaste ca te-ai ingrasat deloc ...nu stiu cum ziceai de 11 kg ca nu se vad.
Ingereasa ti-am citit povestea ...ce sa zic am ramas fara cuvinte...dar ma bucur ca acum viata ta a luat alt sens.
Va pup si ma intorc la noua mea preocupare in pat ...filmle si cartile.
Itzy-Bitzy
30+ cu Ana-Maria
POZE
ingereasa spune:
scuzati aberatia dinainte..
vroiam doar sa ii multumesc lui itzy-bitzy ptr gandul bun...
ziceam ca am prins cu greu curaj sa va scriu....plangeam mereu numai cand imi aduceam aminte.
lullabay spune:
Hello!!Putin ajutor..o parere?Nimeni?
Va rugam pe la pagina 5 (cred) sa imi dati o mica sugestie,o parere cu un cadou...se pare ca sunt omul invizibil.
31+
gripo spune:
SALUTARE BURTICOASE!
In legatura cu carceii, au atentat si la picioarele mele, si la unele parti ale bratelor, dar vreau sa multumesc din suflet celei care ne-a sfatuit sa tragem de picior in sus, la mine a functionat pana acum, sper ca si de acum inainte.
De dureri de ligamente ale uterului ma plang si eu, parca pe masura ce trece timpul, pe masura ce creste bebe, ma dor din ce in ce mai tare, dar pana la urma am luat ieri un No-spa, desi eu nu mai luasem de la inceputul sarcinii, mi-am calcart pe inima si am luat, ca altfel nu puteam iesi din casa.
Roxy, te rog, fa-o pentru tine, pentru bebe, pentru cine vrei tu, dar vorbeste si cu un psiholog, el iti va putea descrie toate etapele prin care trece si va trece sotul tau. NU inseamna sa-l parasesti, pentru ca, de fapt asta e o boala, si daca il iubesti indeajuns de mult, ar trebui sa ramai cu el si sa-l ajuti sa depaseasca toate astea, daca vrea si el sa le depaseasca. Dar, doctorul iti poate spune clar la ce sa te astepti, ce va urma, si cum gandeste el, in felul acesta si tu vei sti mai bine cum sa gestionezi situatia. Katia si Ingereasa, sincer imi pare rau ca am trezit amintiri atat de dureroase, stiu cat de greu e sa-ti amintesti, si ce sentimente iti raman in urma. Si crede-ma, din nefericire, se va mai repeta acest gest, chiar daca nu asa de repede.
CRI, stiu ca dau dependentaasa ca, hai sa ne intalnim maine pe la 12, ca pana atunci am putina treaba. Imi spui unde si cand si avem rendez-vous, iubire.
30+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
gripo spune:
A, CRI, dar undeva cu podeaua tare, sa ne tina pe amandoua=))
30+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2