Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Eloise, multumesc de incurajare.
Eu de felul meu sunt prapastioasa, dar de cand am ramas insarcinata sunt si mai si.
Pana am facut analizele aveam numai prostii in cap, la cate se intampla si pe lumea asta, tot felul de sindroame si de boli.
Dar acum m-am mai linistit, multumesc lui Dumnezeu ca bebelusa e bine si ca nu s-a vazut nimic in neregula la eco morfologica.

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

burticute!
In sfarsit am reusit sa intru si eu.Ieri nu am avut ce face si am iesit 2 ore pe afara.Bineinteles ca m-am ales cu niste contractii groaznice , dar dupa No-spa, Gynipral si repaos la pat mi-am revenit.Cred ca este ultima iesire de acum o sa stau numai in pat pana la sfarsit decat la doctor o sa mai ies.Cred ca s-a acumulat oboseala, pt. ca vineri , in sfarsit, am fost si noi si am cumparat ce imi trebuie pt. spital si pt. bebe la inceput.Mi-am facut bagajul si acum astept....
Sper ca voi sunteti bine, fug sa citesc din urma, ca am ramas la pagina 6 de la capitolul trecut.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Fetelor, am intrat inca o data sa va multumesc din suflet. M-a miscat foarte mult solidaritatea voastra.

Roxana, +33sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Roxana m-am uitat la pozele tale.Foarte frumosi amandoi. Mi-am cam sucit eu gatu' ca multe erau neintoarse dar te-am iertat...

Lyana nu te repezi in medicamente fara avizul medicului. Mai ales de genul Gynipral. Cine inghite acum din-asta (inclusiv eu) o face pt. ca a avut ceva mai mult decat contractii normale si sarcina pusa in pericol din cauza lor. Dar sunt ceva normal, acum, pana vine bebe. Se pregateste uterul. Ce..numai mama si tata sa fie gata pt. marele eveniment ? Participa si uterasul. Daca nu dor sunt absolut OK, nu tr sa iei nici No-spa, nici Gynipral.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Buna fetele,

Scuze ca nu am scris de mult. Lucrez de dimineata pana seara, trebuie sa ma asigur ca dupa ce intru in concediu de maternitate las totul in ordine. Eu sunt o perfectionista de felul meu si vreau sa las loc de buna ziua oriunde.
Mi-am facut acum un pic de timp sa ii spun cate ceva Roxanei, a carei poveste seamana izbitor cu a mea.
Am fost casatorita din 2003 pana anul trecut cu un barbat pe care il stiu din copilarie, pe care l-am iubit de cand ma stiu.
Preotul, in biserica, la nunta, mi-a spus ca se vede in priviri cat il iubesc.
Ma rog, nu intru in foarte multe detalii, cert este ca neintelegeri existau si inainte de casatorie dar dupa a fost si mai rau. Eram 2 firi total diferite (eu, rac, el, geaman)dar am sperat ca iubirea va invinge totul desi pe undeva stiam ca nu ma pot minti singura dar am mers pana la capat.
Pana la urma, s-a intamplat ca de ziua lui ne-am certat, m-a bruscat, m-a impins, am cazut si ce credeti ca a facut cand zaceam acolo, uimita si ingrozita, plangand? A dat cu piciorul in mine si mi-a zis ca vroia sa vada daca mai traiesc!!!
Fetelor, niciodata in viata mea nu m-a durut ceva mai mult, nu am trait asa o umilinta, o bataie de joc...Nu ma lovise in adevaratul sens al cuvantului dar gestul cu piciorul...A fost incredibil si nu pot uita.
Din acel moment ceva s-a rupt, am inceput sa prind frica de el, ura, desi inca il iubeam.
La 2 luni dupa aceea urma sa plecam la mare cu niste prieteni. Ne-am certat seara si eu am trantit usa de la dormitor care are geam... Geamul s-a spart, a cazut intre noi (atentie, intre noi doi,il putea lovi pe oricare) si un ciob mic l-a atins pe el pe piept. In acel moment, nu a mai gandit limpede, a inceput sa dea cu picoarele, cu pumnii in mine mai ales in cap ca acolo nu lasi urme vizibile...Doar e medic de urgenta si salveaza atatea neveste de la batai...Nu si pe a lui...Stia unde sa dea...A dat vreo juma de ora cu ce-a putut, apoi m-am apucat sa strang cioburile, calcam cu talpile goale pe ele si el tot dadea....Nu stiu cum am putut sa nu il zbor atunci din casa...
L-am lasat sa ramana. Am plecat la mare vanata pe un picior, mintind in dreapta si stanga ca m-am lovit la birou!!!
Asta fost, acum a trecut. La cateva luni, am hotarat sa ne despartim. I-am spus sa plece (statea in casa mea) si cu greu a facut-o, deh, orgoliul barbatului "expulzat"!! In feb 2005 ne-am separat si in sept, abia, am intentat divort, culmea, eu trecand peste tot si dorind chiar, in prostia mea sa il primesc inapoi! El nu a mai vrut si ne-am despartit. El si-a dat acordul si am divortat de la prima infatisare.
Acum sunt mai fericita ca niciodata. Iubesc un barbat exceptional care mi-a daruit, la cateva luni la tragedia care m-a facut sa plang luni in sir, un copil, tot ce mi-am dorit pe lumea asta.
Primul sot nu a reusit, ma invinovatea pe mine. Eu aveam ceva probleme cu ovulatia, dar daca "prestam" mai des, ar fi iesit, pana la urma. Insa el zicea ca ce rost are, daca eu tot nu ovulez???
Cam asta a fost, in mare, povestea mea si ma voi feri sa ii dau Roxanei sfaturi "de bine".
Sper doar sa invete putin de la mine si sa tin cont de un singur lucru: un barbat care a ridicat mana o data, o ca face cu siguranta si a doua oara.
Ce regret eu acum? Ca m-am maritat cu acela, ca am pierdut 6 ani cu acela.
Ce mai conteaza? Acum sunt extrem de fericita si abia astept sa musc bebelusul de poponeata mica si roz!!!
Pe 1 iulie Barbatul acesta minunat, tati, m- cerut in casatorie, oferindu-mi un superb inel cu diamant. Ce as putea sa imi doresc mai mult de atat!!!

Si inca ceva: multumesc celor care nu m-au uitat pe 1 iulie, de ziua mea!!!

Pupici,

I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

'Neata mandrelor;am facut si eu ochisori.
Azi intru si eu in 30 de sapt. calendaristice ca si PUFY si, ca si ea ,am acelasi gand:mult a fost,greu a ramas.
Am mancat ieri porumb fiert si bineinteles cu sarea de rigoare;nu pot sa va spun cum arata gleznele mele acum,de fapt chiar nu pot sa va spun ca nu se mai vad .
Sambata noapte am avut un incident care mi-a provocat prima contractie dureroasa:in somn mi-a venit inapoi(in gat) niste suc gastric(asta cred ca era) exact cand inspiram;m-am inecat in asa hal ca n-am mai putut sa respir aproape deloc;am tras o spaima."Noroc" ca tati de bebe in loc sa vina duminica de la mare s-a intors sambata seara din cauza de insolatie;a stat ca inecatul la plaja sa ia el tot soarele de pe litoral si pe langa faptul ca s-a prajit,s-a ales si cu o draguta de insolatie.Dar vezi cum se aranjeaza toate,daca n-ar fi facut insolatie nu s-ar fi intors acasa,iar eu as fi fost singura in casa cand m-am inecat...si daca nu-mi tragea el palmele peste spate nu stiu cat de repede mi-as fi revenit.Asa ca am tendinta sa cred cateodata ca toate se intampla cu un scop,asta fara sa fiu fatalista.
ROXANA ce-am avut de spus am spus;acum uite o de la mine si un .
GRIPO pe masura ce postezi aici imi dau seama ca imi doresc sa te cunosc personal cat mai repede.
RALU multumesc de intrebare;ma simt mai bine si parca nici scurgerile de care ma plangeam nu mai sunt asa abundente;in concluzie am mai renuntat la pat si mai imi fac de cap.Asta e ...cum se simte omu' mai bine cum uita de ce-a zis dr.
INNI ce face bufnita mea preferata?nani cumva?
IGNATICA cred ca au trecut 4 zile de cand ne-ai zis ca te duci la eco,dar n-ai mai intrat sa ne spui ce si cum.Sper din tot sufletul ca totul e in regula cu tine si cu bebe.
KATIA uite un de la mine ca sa-ti iasa din capsor amintirile neplacute.
FLORICIKA iar ai dat bir cu fugitii?
ITZY uite asa imi place de tine,cumintica si lipita de patut.

Sa auzim numai de bine.
30sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

INNI
TOCMAI CA MEDICUL MI-A PRESCRIS Gynipral si no-spa, dar a specificat ca NUMAI LA NEVOIE.
Acuma eu ce sa fac, no-spa il am in casa da nu l-am luat pentru ca farmacista mi-a spus ca nu e prea bine sa iei decat in cazuri speciale.
Cand a plecat in concediu, Dr mi-a prescris gynipral dar a spus ca numai daca am contractii si nu ma lasa.
Eu atunci nici nu stiam ce inseamna contractii.

Am mai facut o tampenie ca parca nu facusem destule, am incercat sa umblu la unitate in spate la calculator ca mi se oprise si nu stiam de ce si cand trageam de fire si cu o mana tineam telefonul(vb cu sotu sa imi spuna ce sa fac) mi-a venit coltul de la unitate direct in burta in patrea stanga lateral.
M-am speriat de moarte, am transpirat de frica.
s-a inrosit un pic locul dar am dat cu unguent de musetel si parca nu mai e rosu.
Doar a alunecat putin nu a venit brusc da m-a impins destul ca nu mai aveam maini libere sa o tin.
A PATIT FETITA CEVA?????
MAMA ZICE CA EA A CAZUT PE BURTA LA 8LUNI SI FRATEMIU E TEAFAR, uite da Bac-ul acu.
Cred ca mai mult m-am speriat.
Am stat in pat si a inceput sa miste normal, dar s-a mutat din locul ala.

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

INNI eu sunt tare puturoasa azi si n-am chef de operat modificari in listuta asa ca iti pasez tie treaba:
-la capitolul trecut,pag. 15 s-a mai inscris o noua mamica:CLARA03;
-ONUTZ ne-a dat si ea datele lipsa la pag. 2 capitolul asta.
Eu ma duc sa ma intind in pat,poate mi se mai dezumfla gleznele.

Sa auzim numai de bine.
30sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

buna burtici cu bebici mici!
Draga Roxana, o poveste scurta iti spun(scuze,off topic)
Un baiat facea multe boacane.Tatal batea un cui in usa pt. fiecare. La un moment dat baiatul spune"Tata, tata, imi pare asa de rau! Promit sa fac numai fapte bune de azi inainte". Tatal se arata foarte multumit si, pt. fiecare fapta buna scoate un cui din usa. Dupa cativa ani buni copilul exclama "Tata, tata, nu mai sunt cuie in usa!" Tatal raspunde insa, cu o voce f. trista "Ai dreptate fiule, dar gaurile raman."
Sper sa ai destula putere sa acoperi si gaurile ce-ti raman in suflet!
Dana23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufymic, Cri felicitari pt cele 30 de saptamani..sunt de acord cu voi ca ne-a ramas de suportat perioada cea mai grea..off de-ar trece mai repede..
Lyana, cred ca bb e bine daca continue sa se miste, oricum el e bine protejat acolo in burtica de lichidul amniotic
Mini me, sper sa-ti revii cat mai repede, probabil ca daca ai facut si febra va trece un pic mai greu; Saprosanul ar fi bun, stiu ca nu se administreaza in primul trimestru, dar apoi merge. Intreaba dr si vezi ce zice, daca chiar nu trece nu sta asa sa te chinui

Martha 32 weeks
bebe

Mergi la inceput