Acum 10 luni ne-am mutat din sectorul 6 in 3 si de atunci nu am mai luat alocatia.Eu am inca buletin pe sectorul 6.Cum pot sa o recuperez/ce acte trebuie/unde trebuie sa merg?Multumesc
Ai facut mutatia? Daca da, sunt sigura ca trebuie sa mergi tot la ei, unde ai depus actele prima data ca sa rectifici datele. Oricum, si de nu recuperezi acum, banii "raman" acolo, ii poti recupera oricand. Eu n-am mai primit alocatia de luni de zile (pentru c-a existat o reziliere a contractelor cu bancile sau ceva asemanator si tb sa merg din nou sa depun parca un extras de cont de la o banca agreeata - mie mi intrau direct pe card...)n-am remediat situatia, astept alergatura pt al doilea, sa rezolv dintr-un foc.
quote:
Initial creeata de loryi1974
Acum 10 luni ne-am mutat din sectorul 6 in 3 si de atunci nu am mai luat alocatia.Eu am inca buletin pe sectorul 6.Cum pot sa o recuperez/ce acte trebuie/unde trebuie sa merg?Multumesc
Kittie !
Vezi sa nu depasesti 3 ani de cand nu ai luat alocatia pentru ca pentru mai mult de 3 ani nu se da din urma si banii se preascriu la stat .Te sfatuiesc sa te duci la DMSSF unde ai dosarul de alocatie cu certificatul de nastere si extrasul de cont si sa depui cerere pentru drepturile banesti restante daca esti aproape de termenul mentionat mai sus .