viata in germania (37)
Raspunsuri - Pagina 22
blackpanterro spune:
Felicitari Svetlana, sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos si sa va bucure mereu.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
enn spune:
Felicitari si din partea mea mamicii de baiat voinic, proaspetei scolarite si sarcina usoara mamicilor în devenire!
Mamica dulce, baiatul tau aude bine? O fetita croata din vecini a avut probleme asemanatoare si tot asa li s-a spus ca e din cauza bilingvismului, pîna cînd s-a descoperit ca avea de fapt probleme cu auzul, datorita otitelor repetate.
Eu tot bolnava, dar am depasit faza critica a pneumoniei. Vroiam sa va spun ca daca Doamne fereste ajungeti într-o situatie asemanatoare (mama bolnava cu copii mici), aveti dreptul la un ajutor în gospodarie (Haushaltshilfe) platit de asigurare. Eu nu stiam, mi-a spus tipa de la asigurare, cînd am sunat sa ma plîng de medicul de familie (care n-a recunoscut pneumonia.
Va doresc o zi cu soare!
E.
Carmi spune:
Svetlana, felicitari pentru puiut! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Alina spune:
Enn ,ma bucur ca esti mai bine.Aaa,e de bagat la cap cu Haushalthilfe.Ce sa zic,nici doctora mea de familie nu a nimerit intotdeauna diagnosticul,m-am tratat cam o sapt degeaba si apoi am vizitat o orl-ista pe faza .Asta a fost in iulie.
Alina
Himmelsduft spune:
Svetlana, felicitari si din partea mea ptr baiatel, sanatate si sa va bucurati de el.
Katink si Vikinga, va doresc la ambele sarcina usoara si multa sanatate!
Katink spune:
Multumesc.
Svetlana, felicitari! Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos si refacere rapida tie!
Coincidenta ca exact pe 12 sept. ti-am trimis mesaj cu urari de nastere usoara si taman in ziua aia ai nascut
Numai bine,
Katink 9+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)
zuzunaki spune:
fetele,
va rog din suflet dc e cineva avocat la voi in grup sau cunoaste bine legile aici,am nevoie urgent sa vb.(privat)
va rog mult mult
multumesc
Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina
zuzunaki spune:
fetele,
va rog mult chiar nu stie nimeni un avocat roman care profeseaza aici?am neaparata nevoie.
mersi mult
Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina
helbi spune:
Zuzunaki, pe site-ul romanilor din De am gasit asta:
München - Cabinet de avocatura
Cabinet de avocatura in München, Germania ofera consultanta si reprezentare juridica in drept german in Germania.
www.ra-filimon.de
e-mail: filimon@ra-filimon.de
Baden-Baden Sinzheim
Rechtsanwaltskanzlei
Rosenstraße 39
73547 Sinzheim (Baden-Baden)
Constatin Sperneac-Wolfer
Rechtsanwalt
Zugelassen bei allen Amts- und Landgerichten und beim OLG Karlsruhe
Fachanwaltskurse: Arbeits-, Steuer-, Insolvenzrecht, Wirschaftsmediation, Wirtschaftsrecht
Tätigkeits- /Interessenschwerpunkte
Arbeitsrecht
Vertragsrecht
Internationales Wirtschaftsrecht
Insolvenzrecht
Erbrecht
Koordinaten
Tel. +49 (0)7221 / 804177
Fax: +49 (0)7221 / 396823
Handy: +49 (0) 171 / 5896032
E-Mail: constantin.sperneac-wolfer@t-online.de
Internet: http://www.sperneac-wolfer.de
Korrespondenzsprachen
Deutsch, Englisch, Italienisch, Französisch, Spanisch, Rumänisch
Nu stiu nimic concret despre nici unul din ei, dar poti incerca.