viata in germania (37)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Svetlana, sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos si sa va bucure mereu.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Felicitari si din partea mea mamicii de baiat voinic, proaspetei scolarite si sarcina usoara mamicilor în devenire!
Mamica dulce, baiatul tau aude bine? O fetita croata din vecini a avut probleme asemanatoare si tot asa li s-a spus ca e din cauza bilingvismului, pîna cînd s-a descoperit ca avea de fapt probleme cu auzul, datorita otitelor repetate.
Eu tot bolnava, dar am depasit faza critica a pneumoniei. Vroiam sa va spun ca daca Doamne fereste ajungeti într-o situatie asemanatoare (mama bolnava cu copii mici), aveti dreptul la un ajutor în gospodarie (Haushaltshilfe) platit de asigurare. Eu nu stiam, mi-a spus tipa de la asigurare, cînd am sunat sa ma plîng de medicul de familie (care n-a recunoscut pneumonia.
Va doresc o zi cu soare!
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Svetlana, felicitari pentru puiut! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Svetlana felicitari pentru puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Enn ,ma bucur ca esti mai bine.Aaa,e de bagat la cap cu Haushalthilfe.Ce sa zic,nici doctora mea de familie nu a nimerit intotdeauna diagnosticul,m-am tratat cam o sapt degeaba si apoi am vizitat o orl-ista pe faza .Asta a fost in iulie.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Svetlana, felicitari si din partea mea ptr baiatel, sanatate si sa va bucurati de el.

Katink si Vikinga, va doresc la ambele sarcina usoara si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumesc.

Svetlana, felicitari! Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos si refacere rapida tie!
Coincidenta ca exact pe 12 sept. ti-am trimis mesaj cu urari de nastere usoara si taman in ziua aia ai nascut

Numai bine,

Katink 9+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetele,
va rog din suflet dc e cineva avocat la voi in grup sau cunoaste bine legile aici,am nevoie urgent sa vb.(privat)
va rog mult mult
multumesc

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetele,
va rog mult chiar nu stie nimeni un avocat roman care profeseaza aici?am neaparata nevoie.
mersi mult

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Zuzunaki, pe site-ul romanilor din De am gasit asta:

München - Cabinet de avocatura

Cabinet de avocatura in München, Germania ofera consultanta si reprezentare juridica in drept german in Germania.

www.ra-filimon.de

e-mail: filimon@ra-filimon.de

Baden-Baden Sinzheim

Rechtsanwaltskanzlei
Rosenstraße 39
73547 Sinzheim (Baden-Baden)

Constatin Sperneac-Wolfer

Rechtsanwalt

Zugelassen bei allen Amts- und Landgerichten und beim OLG Karlsruhe
Fachanwaltskurse: Arbeits-, Steuer-, Insolvenzrecht, Wirschaftsmediation, Wirtschaftsrecht

Tätigkeits- /Interessenschwerpunkte

Arbeitsrecht

Vertragsrecht

Internationales Wirtschaftsrecht

Insolvenzrecht

Erbrecht

Koordinaten

Tel. +49 (0)7221 / 804177

Fax: +49 (0)7221 / 396823

Handy: +49 (0) 171 / 5896032

E-Mail: constantin.sperneac-wolfer@t-online.de

Internet: http://www.sperneac-wolfer.de

Korrespondenzsprachen
Deutsch, Englisch, Italienisch, Französisch, Spanisch, Rumänisch

Nu stiu nimic concret despre nici unul din ei, dar poti incerca.

Mergi la inceput