Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 28
Giova spune:
Bey fete am vazut si eu emisinuea, ieri in reluare. M-am crucit cand am vazut nunta de la Focsani. Parerile sunt impartite dar scuze, aia parca era nunta tiganeasca, vulgaritate era acolo dom'le. In schimb cea de la Buc. , nunta de vis, ce mai, clasa, finete tot ce vrei. si localul era beton, mirii si nasi niste finuti...si ar mai fi multe de zis, dar trebuie imbaiat fiu-miu.
pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Rallu spune:
Iaca m-am intors si eu definitiv din luna de miere.
O luna in cap: pe 17 iunie m-am maritat si pe 17 iulie am inceput serviciul.
Am colindat pe la munte, pe la mare, prin Grecia dar din pacate s-a terminat :((((
Urmand obiceiul fetelor am pus si eu niscai poze de la nunta. Putine ce-i drept ... dar mai bine decat deloc.
Gata acum ma duc sa fac nani ca ma cearta barbatul.
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Jocelyn spune:
Felicitari si fericire in familie noilor miresici!
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
krelia spune:
Neatza miresici!
cineva mi-a inseninat ziua..si vreau sa va arat si voua
http://www.youtube.com/watch?v=fpZFfzDg5nQ&search=ocean%20kayak%20shamu%20orca%20water%20sea%20world%20whales%20shark
http://www.youtube.com/watch?v=3u2wkUXENxU&mode=related&search=ocean%20kayak%20shamu%20orca%20water%20sea%20world%20whales%20shark
kip in taci
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ginutza2002 spune:
neatza miresici!
foarte mumoase kreliutz link-urile date de tine!
parca am mai uitat si eu de durerile de coaste, febra musculara si arsuri!cine stie cunoaste
ma duc sa bag o pipa si o cafea si revin!
pup la fete!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
elara spune:
'Neata, fetelor.
Ceva frumos pt iubitoarele de caini.
http://fwd.jokaroo.org/c.php?i=8375
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Giova spune:
Neatza!!
Rallu foarte frumoase pozele, pacat ca-s cam putine si pe voi nu v-am vazut mai de aproape.
krelia super filmuletele. Ultimul are o melodie superba.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
daii spune:
Hello, miresici scumpici!
Rallu, bine ai revenit, doamna!!! Te-am asteptat cu sufletul la gura, si mai ales pozele tale (avand in vedere faptul ca voi face nunta la acelasi restaurant).
Ai fost superba, mi-a placut la nebunie voalul pe care l-ai avut. Iar rochia de la civila,dementiala! Sa fiti sanatosi, fericiti toata viata de acum inainte, si indragostiti ca-n ziua nuntii voastre.
P.s. : Restaurantul ti l-a aranjat Nicoleta??? Sau ai apelat la vreo firma (pt baloane, flori)???
Vreau sa urez si eu CASA DE PIATRA si o nunta ca-n povesti mireselor din wendul acesta.
Pupicutzi multi
ginutza2002 spune:
rallu foarte frumoase pozele!
ati fosti niste scumpi!
casa de piatra si cat mai multa intelegere si dragoste cat cuprinde!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
M&M spune:
Am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile, fetelor. Sunt putin agitata din cauza ca mai avem atatea de facut. Sptul e la serviciu si eu trebuie sa rezolv o mare parte din treburi.
Le multumesc tuturor care mi-au facut urari pentru miercuri , cand oficial am devenit sot si sotie ,,,,
Spor la treburi si pregatiri si sa aveti o zi minuntata.
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie