Miresele anului 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by krelia

apropos de emisiunea de la antena 1...v-ati uitat la cea de marti???
ati vazut ce "mandrete" de miresica era cea de la focsani..si cum dansa ea dezinvolta cu fustele pe deasupra capului?....
...halal distinctie, moncher....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

am vazut o tzara din ea!
am ras de m-am prapadit!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Sal'tare fetili!
Saru-mana de raspunsuri (la chestiunea cu croitoru'), daca saptamana asta, max aia viitoare nu gasesc recomandari, ne ducem la Dinasty si dam comanda...
M-a sunat Vilfloru' ca mi-au venit pantofii de civile!!!! Visinii de saten!! Na ,ca sa ma fitosesc!! Numai ca la caldura care este afara, o sa ma duc maine dimineata sa mi-ii iau!! Ca ma lasa bietii colegi sa plec, pt ca la cat ii terorizez cu nuntili astea, abia asteapta sa scape de mine!!!
Mai Ginutza mai, cum doamne iarta-ma nu iti gasesti, ca io vazui pantofi crem, aurii, alb peste tot pe unde bananaii...Chiar ziceam ca e plin de pantofi si sandalute aurii...In Cocor, Unirea, Victoria ai incercat?? La Comart fusesi???

Gio, sa stii ca eu in ultimii trei ani am fost in conced in Gretili si nu am avut de ce sa ma plang niciodata...Acu trei ani in Olimpic Beach (da' sincer acu' nu m-as mai duce in Paralia de nici o culoare...) acu' doi ani in Halkidiki si anu' trecut in Creta..mumos...
HAi va pup

Am editat ca scrisesem o prostie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:

apropos de emisiunea de la antena 1...v-ati uitat la cea de marti???
ati vazut ce "mandrete" de miresica era cea de la focsani..si cum dansa ea dezinvolta cu fustele pe deasupra capului?....
...halal distinctie, moncher....

26 august 2006

Am vazut maica...fetita de la Focsani mi s-a parut ca s-a cam dat importanta...
Sincer, mie mi-a placut nunta de la Bucuresti...si nu chestia cu limuzina sau cu Hiltonu (care era superb ca locatie... iar ei nu poti spune ca s-au spart in figuri) mi-au placut tare mirii, iar nashu' a fost grozav...Iar cand mireasa i-a cantat Strangers in the night (afona cum era...)mirelui, sa mor io daca nu incepusem sa pis ochii...nu de alta, da' cu melodia asta deschidem noi nuntili...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Ia sa va vad fetele...ca eu imi bat capul de ceva timp
http://fun.vipnet.ro/teste/test594.html
http://fun.vipnet.ro/teste/joc019.html

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Io i-am zis altfel ..da' asta nu poci decat in particuler
Si clar, nunta de la Bucuresti a fost de departe mai frumoasa, mai stilata decat cealalta...
Melodia a fost beton! - da' m-a enervat pampalica..ca i-a luat cam mult sa se duca langa nevasta-sa ..pana nu l-a-mpins nashi-su

iar locatia, per total..intr-adevar e mishto...nimic de zis...si cel mai mult merita pozele din hol..de langa coloane..pe canapelele alea "ludoviciene" ....

apropos de Sinatra.al meu a zis ca vrea sa-i puna boxele la maxim cand o ascult amelodia asta la nunta...deci..e totala, ce sa mai...speechless.....duuuubii-duuubii-duuuuuub

quote:
Originally posted by Rexanne

Am vazut maica...fetita de la Focsani mi s-a parut ca s-a cam dat importanta...
Sincer, mie mi-a placut nunta de la Bucuresti...si nu chestia cu limuzina sau cu Hiltonu (care era superb ca locatie... iar ei nu poti spune ca s-au spart in figuri) mi-au placut tare mirii, iar nashu' a fost grozav...Iar cand mireasa i-a cantat Strangers in the night (afona cum era...)mirelui, sa mor io daca nu incepusem sa pis ochii...nu de alta, da' cu melodia asta deschidem noi nuntili...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si eu m-am distrat dar m-a si dezgustat sa vad la Focsani, prima cearta conjugala intre miri, izbucnind chiar la nunta. Cand mireasa s-a intors singura dupa ce a fost furata ca s-a saturat sa astepte sa fie rascumparata... Si a intrat anuntzand in gura mare ce nemultzumita este ea de sot.
Dupa care s-a trantit la masa si si-a aprins o tzigara, timp in care ii mai arunca cate o vorba "dulce" mirelui... Ceva de genul ca "m-am lamurit eu cat ma iubesti..cat insemn eu pentru tine...".
Era tragi-comic...

La plecarea de acasa de la mireasa..i-a taiat un cozonac pe tava, deasupra capului...
Tot inainte de pleca de acasa, cand si-a pus jartelutza, mireasa si-a aratat chilotzii...cu mare dezinvoltura intregii tzari..

In schmb mireasa din bucuresti chiar mi-a placut... Finutza, cu rochie frumoasa, coafura frumoasa, machiaj si buchet idem, mirele la fel, frumos, elegant, amandoi emotzionatzi, indragostitzi... o nunta de bun gust...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elara

Si eu m-a distrat dar m-a si dezgustat sa vad la Focsani, prima cearta conjugala intre miri, izbucnind chiar la nunta. Cand mireasa s-a intors singura dupa ce a fost furata ca s-a saturat sa astepte sa fie rascumparata... Si a intrat anuntzand in gura mare ce nemultzumita ea de sot.
Dupa care s-a trantit la masa si si-a aprins o tzigara, timp in care ii mai arunca cate o vorba "dulce" mirelui... Ceva de genul "ca m-am lamurit eu cat ma iubesti..cat insemn eu pentru tine...".

eh, taci ca p'asta n-am vazut-o
quote:
La plecarea de acasa de la mireasa..i-a taiat un cozonac pe tava, deasupra capului...

daa...am zis ca nu-ia devarat...ditamai cozonacu' in capu' ei...de nici nu-l putea cuprinde..si cum arunca ...
quote:
Tot inainte de pleca de acasa, cand si-a pus jartelutza, mireasa si-a aratat chilotzii...cu mare dezinvoltura intregii tzari..

heeeheee..mai stii cui i-o fi palcut?

quote:
...frumos, elegant, amandoi emotzionatzi, indragostitzi... o nunta de bun gust...

Bleaahhhh !

asta-i cea mai tare ..."o nunta d ebun gust ... spi p'orma..bleah

26 august 2006

Mergi la inceput

Ehhh repidi! vazusi tu! Ce nu-tzi scapa tzie...

Bleaahhhh era pt mireasa din Focsani... Numai ca m-am apucat sa scriu si ed ceilalti si am uitat ca dedesubt mai jos era "Bleeeahhh!"

Da' v-a placut nu????

Ce nunta de bun gust! Bleeeahhhh ....

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

mie da

quote:

Da' va placut nu????

26 august 2006

Mergi la inceput

Ancasilv, io nu am reusit sa rezolv nici unul din jocuri...
De altfel ai vazut poate ce bine stau cu logica.
Dupa o remarca admirativa trantii un "Bleeeahhh!" sa naucesc auditoriu'.
De sah nu am habar...
Bulinele le-am zapacit cateva minute si m-am lasat pagubasa. Da' am un coleg istez si ambitzios care le-a venit de hac. Cine e curioasa, sa-mi dea PM ca sa nu stricam si altora bucuria de a-si "innoda" putzin neuronii.

quote:

mie da

quote:

Da' va placut nu????

26 august 2006

Recunosc ca si mie.
M-am stricat de ras... cand mi-ai aratat ce "perla' am scos.
Si tocmai atunci a sunat si telefonul si nu imi puteam stapani vocea tremurata de ras...

Mergi la inceput