Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Latido spune:
Krelia, vrem detalii despre verighete. De unde le-ai luat si cum arata?
Noi am gasit unele numai din aur alb si a mea are un diamant, dar din Dk, aici n-am avut incredere sa cumpar diamantul.
Fetelor, mi-au venit si mie bauturile acasa. Am fost la Metro si am cumparat si sucurile, mai am maine de luat vinul, sampania si apa minerala.
Va rog spuneti-mi si mie ce vin ati luat voi, ca n-am timp sa le incerc pe toate si nu cred ca gusturile mele la vin se potrivesc pt nunta. M-am gandit la feteasca regala, dar sper sa-mi spuneti voi care e buna si mai ales de care sa ma feresc.
Danye, preturile la buchete sunt in functie de nr florilor, dar si de firma care le face. E ceva diferenta de pret intre piata si firmele care fac aranjamente florale. Eu am preferat sa aleg o firma care mi-a fost recomandata si sa stiu ca nu am surprize in ziua nuntii. Cataloage au peste tot, dar in poze sunt probabil cele mai reusite buchete si aranjamente pe care le-au facut ei.
Ginutza, mama si-a luat sandale aurii de la Leonardo din Unirea, dar ea are rochia aurie-maron, nu cred ca merg pt rochia de mireasa daca pt asta cauti. Oricum eu iti doresc bafta la cautat.
ooana spune:
Am pus pozele...
...scuze pentru intarziere...dar am avut o gramada de facut...ne-am gasit apartament...am rezolvat creditul ipotecar...nunta de la Curtea de Arges...schimbat acte...pana la urma mi-am schimbat numele ...si daca ati stii de ce?!!?...ca sa poata beneficia sotul meu de decontarea biletelor de avion pana in Germania timp de 1 an si jumatate (firma deconteaza daca avem aceleasi nume)...deci pana la urma tot nu am avut scapare...si apropos...dumunica plec!
...iar in septembrie ne scoatem parleala in luna de miere...14 zile in Malaezia!
...revin si cu povesti de la nunta promit!
EDIT: Ralu acu' am vazut pozele...ati fost frumosi amandoi...tu ai radiat de fericire...si freza a fost super...rochia nu mai zic, ca ti-a stat foarte bine...inca o data CASA DE PIATRA...si pupici pentru tine si Stef!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Just Married
moko spune:
quote:
Originally posted by ooana
Am pus pozele...
...scuze pentru intarziere...dar am avut o gramada de facut...ne-am gasit apartament...am rezolvat creditul ipotecar...nunta de la Curtea de Arges...schimbat acte...pana la urma mi-am schimbat numele ...si daca ati stii de ce?!!?...ca sa poata beneficia sotul meu de decontarea biletelor de avion pana in Germania timp de 1 an si jumatate (firma deconteaza daca avem aceleasi nume)...deci pana la urma tot nu am avut scapare...si apropos...dumunica plec!
...iar in septembrie ne scoatem parleala in luna de miere...14 zile in Malaezia!
...revin si cu povesti de la nunta promit!
EDIT: Ralu acu' am vazut pozele...ati fost frumosi amandoi...tu ai radiat de fericire...si freza a fost super...rochia nu mai zic, ca ti-a stat foarte bine...inca o data CASA DE PIATRA...si pupici pentru tine si Stef!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Just Married
doua motive m-au facut sa scriu....primul ar fi ca din cauza "pardalnicului" de nume de familie, ne certam ca niste bezmetici...mai nou am ajuns la concluzia ca ne casatorim , eu imi pastrez numele si el divorteaza a doua saptamana!!...deh, ale tineretii valuri si orgolii( de fapt, as putea intelege faptul ca el are orgoliul ca pe nevasta-sa sa o cheme la fel ca pe el...dar ma dispera ideea ca orgoliul e, mai inainte de toate, al lui taica-su)
..asa ca te felicit ca ai reusit sa rezolvi "problema" numelui intr-un mod multumitor pentru amandoi!!
al doilea motiv(si cel mai important, de altfel)- super poze aveti- sunteti minunati amandoi!!felicitari!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
M&M spune:
Danye, pretul difera intre cele doua buchete in primul rand din cauza numarului diferit de trandafiri ( 7 la religioasa si 5 la civila), in al doilea rand la buchetul pentru nunat sunt folositi trandafiri mari , plus tull , pe microfon( un suport pe care fac ei buchetul pentru nunta ) , pe cand cel de civila e doar din 5 trandafiri de marime medie. Sper ca nu am scris prea incoerent...
Krelia felicitari pentru verighete!!!!
Ooana bine ai revenit , CASA DE PIATRA si distractie pe mai departe!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
ginutza2002 spune:
salutare gagicutze!
Kreliutz felicitari pentru vereghete ma bucur ca ai scapat de balaceanca !asta inseamna ca ma duc singura pana la urma!ca noi tot nu ne-am hotarat!!
Cristina ca de obicei foarte matinala te salut!
Si am si eu o intrebare poze cu buchetul de la civila ai?ca as vrea sa il vad si pe ala!
Ma mai inspir si eu!
eu am fost la mine in piatza la o florarie si am ramas uimita de ce poze aveau si ce preturi!super mici asa la prima strigare!
oricum vreau sa ma duc cu poze de la lumanari si de la buchete sa vad cam cat ma costa si apoi mai vad eu dc preturile raman la fel sau nu!
hai va pup!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by Latido
Ginutza, mama si-a luat sandale aurii de la Leonardo din Unirea, dar ea are rochia aurie-maron, nu cred ca merg pt rochia de mireasa daca pt asta cauti. Oricum eu iti doresc bafta la cautat.
Nunta
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
ai vazut rochia mea din poze?
voiam sa stiu daca se pupa macar asa un pic culoarea!!
poate o rezolv si eu intr-un fel!
si apropo de vin al meu e premiat dry riesling murfatlar!
habar nu am diferenta intre ele ca oricum nu beau nici un fel de vin asa ca sunt in pom cu mai multe detalii!
dar poate te ajuta cu ceva!
hai ca te pup!
M&M spune:
Ginutza , din pacate ,poze cu buchetul de la civila nu am . Dar am sa pun poze cu el sapt viitoare, dupa cununia civila...
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
pepenash spune:
Eu sunt zuza rau... Peste 3 ore ma marit si nu stiu daca trebuie sa mai iau ceva la primarie, in afara de buletine!!! Ma ajuta careva?
...si asta nu pentru ca as avea mari emotii, ba chiar sunt prea relaxata. Hai v-am pupat! Ne-om citi dupa ce-mi revin
ginutza2002 spune:
Pepenash nu stiu dc mai tre sa iei ceva la primarie!
dar la cei care am fost eu la cununia civila am vazut ca in afara de buletine nu le-a mai cerut nimic!
ia-ti preventiv certificatele de nastere desi nu cred ca iti vor tb!
cristina astept pozele nu nerabdare!