Miresele anului 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

.....2 martori????

CASA DE PIATRA!!!! Pepenash...

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata dragutelor!
Ooana, ati fost superbi! felicitari si sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
Pepenash, CASA DE PIATRA!
fetele, eu maine am cununia civila si sambata nunta si parca zici ca nu se va intampla nimic! sunt de un calm de imi vine si mie sa ....
bun venit noilor miresici pe DC!
nu stiu daca mai apuc azi sa intru asa ca vreau sa urez fetelor din acest week-end: alynutza, madutza_1978, nebunica-zapacica, pepenash si ucucuca - CASA DE PIATRA, o nunta asa cum ati visat si multa multa fericire si distractie maxima!
eu, pentru ca nu am internet acasa o sa revin pe DC de-abia luni pe 31 iulie cand ma intorc la serviciu! asa ca urez in avans CASA DE PIATRA si urmatoarelor miresici de pe lista!
fetelor, sa fiti fericite, iubite si sa va distrati cat mai mult!
va pe toate si va ofer o virtuala!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Eu sunt zuza rau... Peste 3 ore ma marit si nu stiu daca trebuie sa mai iau ceva la primarie, in afara de buletine!!! Ma ajuta careva?

Ai nevoie doar de actele de identitate ale voastre si ale nasilor (CI/BI)!
Banuiesc k nasii sunt martorii...

Preventiv, poti lua si certificatele de nastere si...dupa, un buchet de flori pt cine va casatoreste/o sticla de sampanie.
Sa fiti fericiti!

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

fetelor casa de piatra celor care aveti cununia civila azi si maine!
va doresc sa va iasa asa cum ati visat si cum v-ati dorit!
va pup si sa radiati cat mai mult!

emily sa ai un concediu cat mai frumos si cat mai relaxant!
pup!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Emily , CASA DE PIATRA!!! O nunta frumoasa si o casnicie plian de iubire si intelegere...

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Iete cuscrel frumusel ca am venit io...
recunosc cu vinovatia de rigoare ca nu am mai avut timp sa intru de ceva vreme si nici acum nu pot sa stau ca tre sa ma duc sa iau buchetul de cununie pentru Pepe.

quote:
Originally posted by krelia

[purple]

ginoooo ...macar ete, tie iti veni o pretina de "suferinta"...da'..ali mieli..nu mai venira de nush cand...ca sa nu mai zic de fanny..cu care o sa-mpart chiar si restaurantul....Andita ce-a mai venit, carmita are scuza ca-i peste mari si tari,....si restu'..ioc
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ooana, Casa de piatra si o viata plina de fericire!

Am vazut fotografiile, ai avut o nunta cu foarte mult bun gust, se vede de departe, amandoi sunteti tare fericiti vi se citeste pe chip asta. Sper sa fiu si eu la fel de zambitoare in ziua cu pricina si sa reusesc sa ma bucur din plin de aceasta minunata zi.

Numai bine!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupaturi la fete!
Si BUNA DIMINEATZA!

Si va multumesc sincer pentru urarile voastre!
cristina & ginutza
Lati, verighetele sunt total diferite de ce cautam&vroiam noi initial, din combinatie aur alb+galben s-au transformat in aur galben, simple cu niste striatii de-a lungul verighetei. si vor fi gravate cu numele si data nuntii..urmand ca noi sa ne demonstram zilnic ca ne iubim reciproc

ginutza...lasa mama, ca te scot io de-acolo pe "cautiune", se poate sa te risipesti p'acolo....sa devii..."neinsemnata"? (sau cum ii mai zice )

onishorule...tu oricum stii parerea mea..asa ca...pentru mine, cuvintele sunt de prisos sa va dea DD toata fericirea lumii si sa-l luati si pe teddybear cu voi in Malaezia
Te pup cu drag, ulato!

pepenashule, sa stai bine acolo-n scaun, sa nu greseasca tanti coafura

Plamani tari si voci patrunzatoare pentru un DA cat mai sonor, miresicilor ce se "civilesc" astazi!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

tb buletinele voastre si ale martorilor. nasii nostri nu si-au dat seama si au veni fara buletine, noroc cu unchiu si matusa care au fost foarte draguti si ne-au fost ei martori. casa de piatra pentru miresele din weekendul asta.

http://community.webshots.com/user/theodoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fugi de zor, blondina mea...ca pepenashu' se aranjeaza la tanti coafeza
Si te iarta fata, fii pe pace!
(iar daca-mi spui ca nuferii la sfarsitul lui august se mai aduc si mai si tin..atunci...uit totul, il fac pierdut si il declar si nul

quote:
Originally posted by ralucah

Iete cuscrel frumusel ca am venit io...
recunosc cu vinovatia de rigoare ca nu am mai avut timp sa intru de ceva vreme si nici acum nu pot sa stau ca tre sa ma duc sa iau buchetul de cununie pentru Pepe.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006

Mergi la inceput