Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 6
preda_vicky spune:
Buni, si eu pe-aici! Intr-un secretariat tot timpul e ceva de facut, nu am tump sa ma plictisesc.
Raza, felicitari pt. mancarica!
Mai am sapt. asta de munca, de luni intru in ceoncediu. De la serv, fug acasa, ca incep curatenia, sa fie luna cand vor veni musafirii sa ia mireasa de-acasa... Spor la treburi si voua...
la toate fetele!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
cherry22 spune:
Baaaau!
Ce mai fac fetele mele dragi? Chiar daca intru mai rar, sa stiti ca sunt cu ochii pe voi, asa ca aveti grija ce vorbiti
Fla, sunt mai ocupata la job, pe 28 intram in concediu si trebuie sa fie totul in ordine. Tu ce mai faci, tot musafiricioasa? Iubita de Sara cum mai este, mai are probleme cu burtica? fata grijulie
Sunule scump, mercic pentru urari, esti o scumpa. Pup fata si spor la treaba, caci stiu cat ai de recuperat
Marina, cum te mai simti, mai ai greturi? L-ai mai vazut pe bb la echo? fata burticoasa
Andreuta, felicitari pentru examene! Bb-lina ce mai face, tot nazbatiosa e?
Buni, ma bucur ca treci mai des pe la norici
Nadia, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Sunt convinsa ca o sa se rezolve totul si vei avea si tu bb dorit. si ai mare grija de tine
Razuca, nu stiu daca ti-am zis, foarte frumoase pozele si voi la fel.Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu.
toate fetele
bunicuta spune:
Vicky -spor la treaba -vezi nu te obosi prea mult ca mireasa trebuie sa arate bine si sa fie super odihnita -
mai fetelor- viitoare mirese-un sfat de la o "bunicuta"- trebuie sa va odihniti, sa aratati bine si voi aveti gandurile numai la curatenie , la smotru -lasa ca lumea se va uita la mireasa si mai putin la casa.
Briza- succes la job -dar lasa ca vine si honey moon-macar gandul asta se te mobilizeze.
Alynuta ce mai faci iubita -treburi multe mai inmtri si pe la noi
daca nu mai apuc sa intru eu iti urez de acum CASA DE PIATRA
fericire, iubire , sanatate . si multi multi ani impreuna .
Fetelor e asa o vreme frumoasa afara ca numai gand la munca n-am
dati-mi si mie ceva chef de munca ca tot intru pe DC sa vad ce mai spuneti ce mai faceti?
asa as pleca la plimbare in parc sau si mai bine pe la munte sau mare ca-mi plac amandoua-dar la mare nu prea am voie.
va las ca nu mai lucrati nici voi pe urma.
Raza de soare spune:
moamaa, ce felicitari pt fafolik.. si cand oi face sarmale ce-mi mai spuneti? briza, munteeeee...eeeee...noi mai amanam...
Apropos: fete, pe 30 avem un botez. dak asupra sumei ne-am decis, la haine e de munk...eu cu ce ma imbrac? k puiu se asorteaza cu mine, da' io-s sefu'..ce textila sa pun pe mine, sa nu fiu nici prea nici foarte? adik...restaurantul e simplu, mic...frumos foc insa...si parintii lu' bb ne cam sunt prieteni..da' sa nu iau vreo rochita de seara si mama bbului sa fie in ceva mai simplu? idei, va rog!
ideea e k de pe 30 iulie incep "obligatiile"..
la nunti stiu ce port-si oricum, pt o nunta sigur imi iau o rochita, sa rup gura targului si a babelor, k nunta e acolo unde sta nasa-pt celelalte, am rochite..da' la botez? nu prea as vrea sa investesc in ceva doar pt asta...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
camelia72 spune:
'Neatza!
Sunt acasa,fac mancarica dar mai trag cu ochiul si pe la voi!
Buni,...intru mai rarut ca Mihai e cam disperat cand ma vede la calculator,are impresia ca il neglijez si imi apasa pe taste,tipa si tranteste sa atraga atentia...!
Imcerc sa stau mai mult cu el,la sfarsitul saptamanii il duc iar la mama,plecam fara el in excursie apoi,pe 24,incep serviciul si vreau sa profit de zilele astea cate mai sunt de stat impreuna!
Va pe toate!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
bunicuta spune:
Razuca idei de la fete ca eu o "babuta" mai putine idei ... dar gasesti tu ceva prin sifonier pentru botez
o rochita sau o fusta cu o bluza vaporoasa -nu merg?
Cami esti scuzata- Mihaita merita toata atentia-dar Georgi ce face ?
ce papa bun faci? ca idee..
si eu si pe pitici
Cherry mercic- o sa incerc sa intru mai des dar nu vreau sa va plictisesc.
Nicoleta -nu stiu cine a creat munca dar sigur se plictisea acasa spre deosebire de noi -din pacate a creat munca si a raspindit-o repede ca acum nu mai scapam de ea- decat la pensie.
fetele ce parere aveti de fiu-miu a venit de la mare Duminica si n-a trecut pe la noi aseara- asa-i ca sunt soacra rea?
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
nu stiu cine a creat munca dar sigur se plictisea acasa spre deosebire de noi -din pacate a creat munca si a raspindit-o repede ca acum nu mai scapam de ea- decat la pensie.
ref la papa, eu azi fac pizza, ca ne-au ramas niste mezeuri si cascaval de la masa de duminica (am zis ca ne strangem dupa nunta si radem tot, dar in afara de prajituri, suc si vin nu s-a consumat nimic)..a, si mi-a adus soacra niste corcoduse, asa ca fac si un compot ca mie imi place tare mult
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
corcoduse, asa ca fac si un compot ca mie imi place tare mult
Bine k mi-ai amintit, tb sa iau zahar si cand vine puiu, il pun sa culeaga..k eu nu mai ajung la ele..unde am ajuns, am ras tot! nici una n-a ramas!
buni, pai hainute am...da' asta e, k nu vreau sa risc sa fiu f eleganta si restu' sa fie imbracate mai comod, nici invers. k doar mi-s fomeie!
http://www.retete-culinare.full-info.net/ de aici ma inspir pt gatit
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
briza_marii spune:
apai, Razucoeu zic ca o rochita (nu lunga) e f potrivita pt un botez. Cu aia nu poti fi nici prea prea nici foarte foarte. Ar fi aiurea rau sa apari tu ca o printesa iar mamica sa fie mai putin eleganta (am fost la nunt aunei prietene care avea o rochita de mireasa f f simpla, iar verisoara ei primara a venit intr-o rochie crem, cu trena, gen sirena, si lumea din partea mirelui ziceau ca ea e mireasa -a fost naspa rau!!)
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta