Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

apai, Razucoeu zic ca o rochita (nu lunga) e f potrivita pt un botez. Cu aia nu poti fi nici prea prea nici foarte foarte. Ar fi aiurea rau sa apari tu ca o printesa iar mamica sa fie mai putin eleganta (am fost la nunt aunei prietene care avea o rochita de mireasa f f simpla, iar verisoara ei primara a venit intr-o rochie crem, cu trena, gen sirena, si lumea din partea mirelui ziceau ca ea e mireasa -a fost naspa rau!!)

mersic!
si eu am fost confundata cu mireasa, acum cativa ani..da' culmea e k eu aveam rochie rosie, nicidecum crem! si-a fost si mai rau cand mi-a pus voalul si...am prins si buchetul.

o trag de limba pe matusa bbului, sa vad cum se echipeaza restu' lumii ...si-n fct de asta, ne echipam si noi...park asa e cel mai simplu, nu?

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ma puse sa ma uit pe site-ul ala, si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Andreea -e mai cald pe la voi ?ca am auzit de o temp de am inghetat 6 grade-ca iarna -ce mai zice bb-lina?

Neatza si de la mine
Nu au fost chiar 6 grade. Iubi iese dimineata la 7 din casa, dar a spus ca nu a fost asa rece in ultima periada. Mai exagereaza si astia la tv. Ar fi bine daca iarna ar spune temperaturile reale. Cand sunt -36 atata sa spuna, nu -30.

Am o lene fetelor... si m-a trexzit iubi pe la 10 jumate ca si-a uitat ochelarii acasa. Asa sperietura am tras cand l-am vazut in camera... nu stiam cine e si ce vrea. Pana m-am dezmeticit.
Va pup si fug sa imi curat putin baia, cu toate ca nu prea am chef, dar trebuie

Andreea 36+
POZE

Mergi la inceput

iar pe pag 2?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

ma puse sa ma uit pe site-ul ala, si acum

eu l-am descoperit ieri...poate d-aia a iesit asa buna fasolik..azi vreau sa fac vinete..da' ink nu m-am hot: cu carne/legume/sau...sau..?bine k mi-a dat nasa o gramada legume..nu mai tb sa cumpar...da' tb sa le gatesc repede, insa...
edit: nu mai stiu dak v-am spus... de cate ori mergem la nasi, plecam cu portbagajul plin.

Proaspat casatorita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Dragi nurori
Nu am reusit sa mai intru de cateva zile si nu am reusit sa citesc tot ce ati scris intre timp. Insa, va multumesc pentru primire tuturor!
Vrem sa ne mutam saptamana asta si suntem pe drumuri dupa mobila si alte nimicuri..masina de spalat mi s-a stricat inainte sa ne mutam..asa ca sunt si cu rufele pe la ai mei(rufele mele) sau ai lui (ale lui:).
Impreuna, ma intrebai de relatia cu soacra mea parca..inca nu am reusit sa ii spun "mama", ma mai scap si ii zic "doamna", ea mi-a spus ca atunci cand voi vrea am sa ii spun si "mama". I-am explicat insa ca nu e chestie de vrut, ci ca asa m-am obisnuit, noi fiind 4 ani impreuna inainte de eveniment, si ca am sa incerc sa ma obisnuiesc cu termenul "mama".. in fine, soacra-mea ne face mancare, nu ne viziteaza fara sa anunte(si asta de vreo 2 ori doar), este foarte binevoitoare sa ne ajute mereu cu cate ceva, nu neaparat material, caci e pensionara si ea si socru-miu. Imi face cadouri de ziua mea, de Craciun,Mos Nicolae, martisor. Chiar daca nu toate imi sunt pe plac, avand gusturi mai "babesti"(are 60 de ani, peste aprox o luna face 61-este "Leoaica"), mi le face cu drag cadou si le primesc ca atare.
Hai ca m-am intins, va urez o zi buna in continuare!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buni eu o respect pe soacra mea, nu asa pt ca ma ajuta acum ci pt ca este mama sotului meu pe care-l iubesc mult mult... chiar daca a mai facut chestii care m-au deranjat nu am fost rea cu ea ci i-am spus sotului, iar el stie cum sa o abordeze. oricum am ajuns acum acasa si terminase curatenia, a si calcat... nu am ce sa mai zic decat jos palaria.

Raza cred ca cel mai bine este sa te interesezi cum se vor imbraca parintii copilului, ca sa te orientezi mai bine.

Cherry dragita spor la treaba. greturi nu mai am , am inceput sa infloresc, asa imi spune toata lumea- ca arat ff bine. pe bb nu l-am mai vazut de o saptamana si ceva si nu-l mai vad pana pe 3 august. atunci sper sa aflam si ce este. as pune un filmulet cu bb dar nu stiu cum.

Marina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buni...Georgi asteapta sa se trezeasca Mihai pt. a merge in parc,si-a pregatit rolele si e nerabdatoare!M-ai intrebat de papa...am facut ardei umpluti,acum am la bain-marine compotul de cirese,ieri am facut de caise,astept sa mai scada pretul la visine sa mai fac cateva...!
Raza,imbraca-te,iubita,in ce te simti tu bine...o rochie vaporoasa sau intr-o fustitza trendy,cum se poarta acum,din alea cu colturi asimetrice...eu mi-am luat una saptamana trecuta din metro si mi-e tare draga,in culori pastelate...merge cu orice bluza uni!
O zi buna in continuare!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar
as pune un filmulet cu bb dar nu stiu cum.

vezi la know how k e un subiect asemanator aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79803

Proaspat casatorita !

Mergi la inceput

fetelor nevorbaretelor eu va zic bye, bye desi la 16.30 plec, dar pana atunci ma pregatesc pt Deutchsprache

Mergi la inceput