Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 5
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
vad ca ati disparut complet
sa-si fi facut aparitia David Cooperfield pe forum?
eu ma pregatesc de plecare, bye, bye pe maine
L-am vazut pe David Cooperfield aici intr-un show Live acum vreo 3 ani; e extraordinar! N-am cuvinte sa descriu, dar am fost tare impresionata.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
andora spune:
Bau... Eu sunt sotioara lui David Copp...... apar si dispar mai ceva ca subectu' vostru, pai dupa ce ca vin eu rarut pe aici va mai caut si pe pagina 3.... pupic!
Am fost plecata ba la socrei ba la mare, acum intamplator am dat de semnatura Razei unde acum se vad pozele de la nunta, tare dulci ati fost Razuco chiar dacaabia acum le-am putut vedea.... sa fti saanatosi si iubiti si voi si bunicutii si casa de piatra tuturor insurateilor!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Raza de soare spune:
'mneata! andora, multumesc mult!
sunt bucuroasa! ieri, glont acasa, sa gatesc in timp record, sa fie mancarea calda cand vine sotu' ...ce credeti k tranteste puiu la masa ?"mmm...ce buna e, e muuuult mai buna decat a ta, mama...k tu o faci acra" a facut soacra-mea o fata!... si era vorba doar de-o mancarik de fasole verde, cu carnaciori. sa fi vazut apoi ce priviri imi arunk socrela...fulgere, nu alta! stiu, ma bucur k un copil, k nu e un motiv serios, da-mi place!...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
marinar spune:
neata gagici
Nadia sunt sigura ca dupa mai multe investigatii o sa se afle de ce nu poti tine o sarcina si o sa rezolve problemele. tin pumnii!!
Raza ai un sot super. cat despre soacra.... cred ca asta este una dintre diferentele dintre o soacra rosie si una albastra... soacra mea ii spune sotului ca indiferent cat de rea ar fi o mancare gatita de mine sa nu-mi spuna asta niciodata ca sa nu ma supere. azi iar merge soacra la mine sa-mi faca curatenie, ieri a adus mancare pt Florin (normal ca si pt mine doar ca nu pot manca mancare gatita), ma ajuta mult.
Fla, Sun pup
Lavi oare s-a intors de la mare?
Cherry pe unde bananaie?
va pup pe toate fara exceptie
Marina 12+
NicoletaB spune:
iar pe pag 2?
cherry, alynutza, sun, raza, briza, bunicuta, camelia, him, andreea unde sunteti?
bunicuta spune:
'Neata si de la mine pentru toate fetele
ce fac fetele astazi? cam slaba miscare pe aici-se vede ca sunt concedii , pregatiri de nunta . etc..
Eu ca si Alynuta- cu smotru -ieri am vopsit usi-impreuna cu jumatatea mea si mai am de aranjat dupa zugravit o groaza-si nu am chef de treaba-voi aveti sau la mine e de la varsta ?
Razuca- felicitari pentru papa bun-mi-ai facut pofta si mi-ai dat o idee de meniu..
Marina- sa-ti traiasca soacra- si sa te porti frumos cu ea.
Nadia-sanatate-
Alynuta-cum merg pregatirile se apropie ziua cea mare-tinem pumnii sa fie totul bine si ca la carte.
Vicky -mult de lucru? ca s-au terminat examenele-
Andreea -e mai cald pe la voi ?ca am auzit de o temp de am inghetat 6 grade-ca iarna -ce mai zice bb-lina?
pupici tuturor-Him, Andora, Fla, Sun, Cherry, Lavi, Addinel,Bmagdaro Briza,Ancasilv, Roxana, Kriss,Nicoleta Florina,Voicu_bebi
mai treceti si pe aici fetelor cand aveti timp.
bunicuta spune:
Nicoleta sunt pe aici mai lucrez mai un ochi si pe la fete
am uitat sa intreb (mea culpa) de Fannna si Cami ce mai fac? -
Fannna stiu ce este in concediu dar Cami e acasa-nu stiu nimic de cazare unde ai intrebat imi pare rau ca nu te pot ajuta dar ce fac piticii si felicitari pentru terminat casa + AC- sa te bucuri de tot ce-ai realizat mai ales fara socrela-si sa te racoresti ca este destul de acld
atentie la AC-eu am facut o frumoasa sinuzita de la AC de la job-
briza_marii spune:
de azi inapoi la munci . nu ma pot concentra deloc la ce am de facut..dar dupa 2 sapt de absenta s-au strans o gramada...si gandul imi zboara la luna de miere, dar aia va fi de la 1 sept ca nu a putut bubu sa isi ia concediu...cred ca weekendul viitoar sau peste 2 sapt plecam o fuga pana la munte, ca sa ne recreem ...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta