Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

sa vad ce mai faceti ?

Briza-
CASA DE PIATRA sa fiti fericiti cel putin pana la nunta de platina(75 ani) si daca nu aveai atatea peripetii la nunta mai tineai minte orice amanunt ?dar s-a terminat cu bine-Multa fericire amindorura.

Alynuta
-spor la treburi ,sa te odihnesti si repet nu te mai stresa important sa fii sanatoasa tun si sa te bucuri de orice clipa din ziua nuntii.

Andreea felicitari pentru note si grija mare pentru bb-si pentru tine sa fiti sanatoase amandoua-

Nadia-imi pare rau -dar sanatate multa si speranta ca pana la urma bb dorit va veni.

Razuca-sanatate multa bunicului-si bunicii-

Flavia, si pentru Sara

Pentru restul fetelor o saptamina usoara cu multe bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumim bunicuto
o saptamana buna si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragele mele!
Noi am terminat,in mare,cu renovatul...mai avem una,alta de pus la punct,e tare mumoasa casuta noastra (ce modesta sunt),cu AC e alta viata,parca nu m-as mai muta de la etajul 4...oricum,n-aveam nici o sansa!
Pe Mihaita l-am luat acasa de la mama...parca e in cusca,ar sta numai afara,cred ca-i place mai mult la curte decat cu noi ,de dimineata,cand s-a trezit (la ora 6 ),striga dupa cateii maica-mi:Roniiii....Aki...!Batea cu palmele in usa sa-i aduc cateii...deci,fetelor,azi sunt zombi...trezita dis de dimineata,ma duc in pat acum,poate reusesc sa dorm putin,fie-mea e prin vecini,la o prietena!
Va pup pe toate !

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

...am uitat...Fla,exact peste o saptamana vom pleca pe Valea Oltului cu gagicile...v-am zis,suntem trei mamici (una-i soferitza),fiecare cu cate un pitic in dotare...de 7 ani!Sotii raman acasa ca au servici ,ele-s profesoare,deci...au vacanta !
Problema e ca n-am rezervat nimic,astept in continuare sugestii de cazare...Olanesti sau Govora...plisss!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Raza, . Da, am emotii. Mari!
Multa sanatate bunicului. M-a impresionat ce-ai povestit, eu o surprind uneori pe mama uitandu-se cu o privire luuuunga si trista la rochitele mele (cea de cununie si cea de mireasa). Si ma apuca o jale, cand o vad ce slabita e si cum incearca uneori sa mascheze ca nu se simte bine. Offfffff.
Cami, concediu placut!
fetele!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

vick, multumesc! fete, de plecare!

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fla merci pt ca m-ai trecut pe listura cu sarbatoriti... ca avem ce sarbatori. Odihna placuta.

Cami dupa atata smotru meriti o vacanta!!!

buni

Marina 12+

Mergi la inceput

Mergi la inceput

vad ca ati disparut complet
sa-si fi facut aparitia David Cooperfield pe forum?
eu ma pregatesc de plecare, bye, bye pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna, fetelor!
Va multumesc din suflet ptr. incurajari!
Fla, se pare ca problema la mine nu e sa raman gravi, ci sa pastrez sarcina... Dar mai incercam; si daca pe cale naturala nu se poate, solutii exista si suntem dispusi sa incercam orice sa avem un bb.
Sun-ule, pupici!
Va pupic pe toate, fara exceptie si va multumesc ca sunteti aici!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput